АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 595
  • 695
  •   1
Отговори
# 165
Манха ,  dts000 е априлския татко, който не щем във ФБ  групата.  Разсърден под влияние на хормони и той. 😉 Шегичка, татенце!  Жена ти е добре дошла в групата!

# 166
И на мен ми е сложно с тези изчисления Sad Днес си позволих да си взема болничен и ми дадоха 30 дни, молко се шашнах толкова много.
Ядосах се от сутринта- една позната, уж приятелка ми се обади и почна да ми разказва на колко хора е казала, че съм бременна и аз откачих. Това не е ли моя задача, аз да кажа на когото и когато преценя?!? Вече се притеснявам, че родителите ни ще научат последни. Обадих се на ММ, поплаках му и ми мина мъничко, но като се сетя ми се иска да я набия тази клюкарка.
П.С: Между 11 и 13 седмица ли се прави ФМ?

# 167
Clairette,аз съм за 21.04   Hug

След около час( няма и толкова) отивам при личния за направлението и после до АГ.

# 168

Manhamanha, мисля че го направиха по подразбиране да не се виждат лентичките, можеш от настройките на профила да направиш така, че да се виждат (ако искаш) Simple Smile

# 169
Ясно за лентичките. Благодаря Simple Smile

Кари, какво стана с прегледа, мисля те днес  Hug

Първата ФМ се прави между 11 и 13 седмица, да.

Разбрах за таткото. Надявам се жена му да остане при нас все пак Simple Smile

# 170
  • Sofia, Младост 3
Добър ден bouquet
Днес съм с палто, шал, изобщо вече съм се настроила за зима.Миналата седмица понастинах и сега гледам да се обличам.
Аз лентички виждам,но само на лаптопа,на мобилната версия не виждам нищо.
И аз си чакам ФМ ,но има да почакааам- на 20 октомври е. Confused Тъкмо влизам сега в 9 седмица,още съм назад аз от повечето.

# 171
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! От самото начало ви следя, но чак сега се наканих да пиша. Надявам се приемате нови попълнения. Имам щастието за втори път да съм в априлските бебчета. Имам дъщеричка която е Априлче 2013. Аз съм на 33 год. и това ми е втора бременност. Терминът ми все още не е много ясен, защото цикълът ми е много нередовен и не е ориентир. Вероятно към последните дни на месеца! Чудесна е атмосферата тук, надявам се да прекараме следващите месеци заедно споделяйки трепети и вълнения. Не писах по-рано, защото както и предния път непрестанното гадене и повръщане не ме изоставят за сега. Извинявам се за дългия пост. Simple Smile

# 172
Ахаа, появи се и моята лентичка Simple Smile

Ева, с предишната бременност бях с термин за края на месеца и все се чувствах изостанала от събитията, особено в началото. И все пак времето минава толкова бързо... Днес започвам 14 седмица аз Simple Smile

terina83, добре дошла  Hug

# 173
  • Sofia, Младост 3
Добре дошла, Terina83  Hug
И аз съм за края на април, и при мен гаденето е всекидневно все още, но да се надяваме, че ще премине скоро.  Party
Манха, то реално заради секциото ще родя около 20 април някъде, но засега съм малко назад от всичко  Laughing
Поне черпя опит така  Wink

# 174
  • Вестерос
Момичета и моето фетусче не оцеля, ще ми го махат. Дано друг след мен да не идва с такава новина. Отписвам се и аз и успех на всички. Моля да ме махнете от първия пост.

# 175
  • София
Тифани, много съжалявам, прегръщам те силно и се моля скоро да си в друга подобна тема.  Sad Hug
 Аз много треперя за утрешния преглед, за да видя оцелялото близначе ок ли е. В момента един колега намери да пуши пура на нашия балкон на работа и направо умирам, толкова ми е лошо, все едно аз съм я пушила. Иде ми да кажа на всички, за да престане всичко това. От друга страна е много рано и не смея.

# 176
Тифани, съжелявам. Кураж и силни прегръдки!
Може ли пак разяснение за седмиците: по приложението 11 седмици и 4 дни. Трябва спешно да дам БХС тия дни, а нямам час. Като питах за ФМ, лекарката каза А, рано е, това чак около 20та седмица...?!
Каза още, че седмиците се броят на навършени т.е съм 11, а според мен съм в 12-та ??
Четох за новия ехограф единствен в БГ във Фемина- ФМ ми се покрива от здравното, но на мн малко места и мислех да си я платя във Фемина около 4-5 месец Отзиви за там/ за тази нова апаратура??
Хубав ден

# 177
  • Стара Загора
Тифани, много съжалявам! Понякога нещата не се случват, така както ги очакваме.  Hug Пожелавам ти скоро да се похвалиш с добра новина!

# 178
  • Sofia, Младост 3
Тифани, съжалявам и те прегръщам, макар и виртуално.  Sad

# 179
  • където мечтите се сбъдват
Манха ,  dts000 е априлския татко, който не щем във ФБ  групата.  Разсърден под влияние на хормони и той. 😉 Шегичка, татенце!  Жена ти е добре дошла в групата!
И аз така си помислих.На мен ми е странно защо мъж ще се навира сред жени да чете за женски проблеми.В такива теми понякога се споделят доста интимни неща,особено около раждането.Според мен добре сте направили,че не сте приели мъж в женска група за бременност и раждане!
Преди време в кърмаческия подфорум върлувал някаккъв откачалник,който заговарял кърмачките и искал да им купува кърмата да я пие  Sick Не казвам,че случая е такъв,но всякакви хора има.

Общи условия

Активация на акаунт