АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 602
  • 695
  •   1
Отговори
# 180
Тифани, много съжалявам за случилото се. Кураж и дано скоро ти се усмихне щастието отново  Hug

Nerreida, гестационните седмици се броят на започната. Щом си 11 навършена + 4 дни, значи си в 12. Някои лекари не практикуват ранната ФМ (и БХС), които са 11-13 седмица, а направо в 20. За мен е добре да се направят и двете, защото могат да се открият някои проблеми. Към кой имаш здравно? На мен също не ми се покрива клиниката, където си правих ФМ, но си взех фактура и ще искам да ми възстановят парите след това.

# 181
Добре дошла на новата мама.
Тифани страшно много съжалявам.

Манха, аз съм пред кабинета ,чакам (а  след малко ще дойде и таткото) моля се всичко да е наред.

# 182
Аз съм се насадила от баткото изглежда и съм с вирус ли настинка ли, не знам. Лошото е, че имам хроничен синузит, който минава само с лекарства, сега какви ще ги върша не знам. Исках днес да си пусна изследвания, няма смисъл при това положение Sad

# 183
Съжалявам Тифани Sad нов бебок ще ви намери скоро.

Мерси за отговорите, ще си запиша час за втора фм скоро, но първо по кабинетите да си намеря жк.
Тъкмо се радвах, че симптомите отминават и днес дремя и ми се гади. А имам още тонове текст да прегледам.

# 184
Тифани, много съжалявам за случилото се. Кураж и дано скоро ти се усмихне щастието отново  Hug

Nerreida, гестационните седмици се броят на започната. Щом си 11 навършена + 4 дни, значи си в 12. Някои лекари не практикуват ранната ФМ (и БХС), които са 11-13 седмица, а направо в 20. За мен е добре да се направят и двете, защото могат да се открият някои проблеми. Към кой имаш здравно? На мен също не ми се покрива клиниката, където си правих ФМ, но си взех фактура и ще искам да ми възстановят парите след това.
Манха, благодаря за разяснението. Аз съм към Дженерали. Щом съм в 12 трябва тази или най късно другата седмица да направя БХС, а ако намеря час и за ФМ, която и без това ми се покрива веднъж. Втората ще си я платя или както каза ти - с фактура. Благодаря за идеята, до сега почти не съм го ползвала здравното... 💐

# 185
Тифани, съжалявам   Sad. Кураж и дано скоро да се похвалиш с добра новина  Hug
Аз в събота съм на преглед и мисля да питам за час за втората ФМ. Иначе на ЖК ме викат един път в месеца, но аз ходя по веднъж месечно и в София, където ми правиха процедурата. Аз две седмици едвам издържам без да отида на преглед, а ако трябва да е цял месец, незнам
 Shocked, ще се побъркам.
И моята кожа е доста суха, дори се бели тук-там по лицето. Лошото е, че нещо не ми се ядат плодове, а трябва, преди ядях много много повече, а сега имам дори и дни без да хапна никакъв плод. Ще трябва да се стягам май и да влизам в някакъв режим Thinking

# 186
  • Пловдив
Тифани, много съжалявам  Hug Дано възможно най-скоро да бъдеш в следваща отчетна. Кураж и силни прегръдки  Hug

Кари, с теб сме  Hug kate_hecate, утре за теб стискаме палци  Hug

Тинтири, и аз напоследък не посягам към плодове. Изобщо не ми се ядат. А само за вредни неща си мисля (които и без бременността е по-добре да се избягват).

# 187

Манха, благодаря за разяснението. Аз съм към Дженерали. Щом съм в 12 трябва тази или най късно другата седмица да направя БХС, а ако намеря час и за ФМ, която и без това ми се покрива веднъж. Втората ще си я платя или както каза ти - с фактура. Благодаря за идеята, до сега почти не съм го ползвала здравното... 💐

Аз съм в Уника и повечето пъти го ползвам с фактура. Сега още не съм си я дала за феталната, че не исках да се знае в офиса... За час пробвай във Фемина при д-р Цолова. Ходя при нея от години и съм много доволна. Ако не ми се бяха случили проблемите пак при нея щях да си ходя, с предишната бременност едната ФМ си я правих при нея.

# 188
Ехе проспах старата тема и тая на половината,ама от малката нямам време.Почти за нищо сега имам малко докато чакам да изъхне ,че чистя.Тримесечие то почти свърши и почвам да имам повече енергия.Да видим и другите неудобства дали ще минат,в петък съм на преглед все още не сме чули сърцето,при предната нямах търпение а сега   ми р спокойно.След 30 ще дам и точен термин стига да знам на кой.Малката малко и се отложи яслата е пак ще другата седмица ама изледванията ще го правим утре,че нали бе болна милата седмица.
 ТИФАНИ мила кураж скоро ще имаш друга радост прегръдки Simple Smile :-*

# 189
АГ- то ми каза да пия синупрет форте за синузита и се чудя дали да си го взема или не!? На него пише, че по време на бременност се пие след консултация с лекар. Чудя се кое е по-лошо да се влача сополива една камара време и да не пия лекарства никакви освен парацетамол или да си го купя да го пия newsm78

Само да вметна, че от сутринта са ме нападнали някакви новаци (с по едно мнение) във форма с молби да ги добавя във ФБ. Нещо са ми съмнителни и им искам допълнителна информация. Моля никой да не се чувства обиден. Въпроса го коментирахме мисля вече подробно за правилата на групата! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 190
  • София
Ееееее, стига де, и Тифани ли Cry Ужасно съжалявам! Да му се не види! Прегръдки от мен, дано по-скоро се почувстваш добре Hug

Таня, синупрета са само билки, няма химия. Не че всички билки са безвредни, но щом АГ-то казва, че е ок, би трябвало да става. Читав ли е? Сигурно, щом ходиш при него...А пробвала ли си с морска сол? Аз така се лекувам, като пламне гадината - това най-много ми помага, повече от всякакви лекарства.

# 191
  • Бургас
Много ми е гадно за Тифани. Думи нямам  Sad

# 192

Таня, синупрета са само билки, няма химия. Не че всички билки са безвредни, но щом АГ-то казва, че е ок, би трябвало да става. Читав ли е? Сигурно, щом ходиш при него...А пробвала ли си с морска сол? Аз така се лекувам, като пламне гадината - това най-много ми помага, повече от всякакви лекарства.
За читав доктора, е читав. Не ми минава от нищо друго, някой път и до антибиотик съм стигала. Имаше едно друго лекарство май хомеопатия, но аз ги повръщам тях Sad

Съжалявам много, Тифани, горе главата и скоро да се похвалиш с добра новина Hug Hug

# 193
  • Пловдив
И на мен ми стана тъпо за Тифани. И въобще като прочета, че някое от момичетата ни напуска темата, много тъжно ми става, въпреки че нали казват, че в първите месеци абортът се считал за "щастлив", защото вероятно плодът е бил с дефекти... надявам се повече да не ни намаляват бъдещите априлски мами  Hug

# 194
  • София
О, много добре те разбирам. Аз съм минала през цялата гама красоти - всякакви антибиотици, вкл. и директно поставени в синуса, пункция, физиотерапия, инхалации, въобще каквото се сетиш. Е, не се излекувах, остана си хроничен и почти всяка зима, като понастина, почва да ме мъчи. Голяма гадост е Sick Идело ми е да си разбия главата в стената от болки.

Общи условия

Активация на акаунт