АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 700
  • 695
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета, благодаря, че ме поуспокоихте - наистина и да го мисля, нищо хубаво няма да измисля, че какъвто съм си хипохондрик...  Crazy като малка наистина имах анемия и припадах и се чувствах по същия начин. И захарта ми е висока, пък откакто съм бременна сладко почти не ям... никога досега не са ми пускали ПКК и го разучавам подробно  baby_neutral поне съм нула плюс  hahaha

Благодаря ви още веднъж, че сте толкова позитивни и смели  Hug

# 286
  • Пловдив
И при мен феталната продължи 30мин.Гледаха плацента,очите,и много неща подробно.
Аз цял ден съм с ужасно главоболие,мислих си пак от ниското кръвно.Току що го измерих високо 125/85 и се притесних.Знам,че ниското не е опасно,но високото е.

# 287
  • София
Kati 12 следи го ден- два. Мери го сутрин, обед и вечер, ама в пълен покой-сядаш ,чакаш няколко минути и тогава мериш.

# 288
  • Бургас
И при мен феталната продължи 30мин.Гледаха плацента,очите,и много неща подробно.
Аз цял ден съм с ужасно главоболие,мислих си пак от ниското кръвно.Току що го измерих високо 125/85 и се притесних.Знам,че ниското не е опасно,но високото е.

С какъв апарат го мери, че тези дигиталните с бутончето on/off не са особено надеждни. Аз така си изкарах акъла като го мерих с такъв - излезе 140 на нещо си. Добре, че майка ми е медицинска сестра и ми измери кръвното със стандартен апарат /със слушалките/ и въобще не беше 140.
А пък и 125/85 не е притеснително кръвно.

# 289
Като гледам много ви се радвам ,как сега имате време .А след някой друг месец няма да имате време Wink.Предна бях от най активните.Гледам че за ФБ ще избързали а не както се говорише,на кой трябва да пиша за него Wink.Че там поне ми е по удобно.За точен термин ще пиша след 30 за да го потвърдят и да видим всичко ли е ок.Обаче много ви се радвам ,наистина като се сетя и аз как нямах търпение ,всичко бе вълнуващо и само дрешки и какво ли още не ми бяха в главата.А сега покрай малката  нямам време,ще видим сега ,като тръгне на ясла как ще седят нещата.От мен хубава вечер и още веднъж за ФБ НА кой да пиша

# 290
  • Пловдив
Апарата е сендо (със слушалките).Ох,така се изплаших,че ще намаля храненето.Много сладко ям и сигурно се отразява.Благодаря,мили момичета,успокоих се и ще спя спокойно.Лека нощ и приятни сънища от мен.

# 291
Апарата е сендо (със слушалките).Ох,така се изплаших,че ще намаля храненето.Много сладко ям и сигурно се отразява.Благодаря,мили момичета,успокоих се и ще спя спокойно.Лека нощ и приятни сънища от мен.
Хах по добре сладко от колкото без ,аз предната си хапвах поне сега вечерям кисело мляко,а вчера фили с лютеница.Почти всичко връщам :'(,та се радвай ,че хапваш.

# 292
Татяна в заглавния пост пише към кой да се обърнеш за ФБ. И на мен ми е много различно от първия път. Нямам такова желание за покупки, нито страх как ще се справя Simple Smile Но от други неща ме е страх...
И мен ме боли глава, вече втори ден Sad

# 293
Много благодаря на всички за отговорите  Hug bouquet

tatqna89 И аз продължавам да повръщам, но главно вечер. Когато ми дойде в повече пия деган - помага ми много. В по-голяма част от деня обаче гаденето и чувството, че ми се повръща е почти постоянно. За жалост лек за това още не съм намерила (от вода с лимон ми става по-зле)

# 294
Много благодаря на всички за отговорите  Hug bouquet

tatqna89 И аз продължавам да повръщам, но главно вечер. Когато ми дойде в повече пия деган - помага ми много. В по-голяма част от деня обаче гаденето и чувството, че ми се повръща е почти постоянно. За жалост лек за това още не съм намерила (от вода с лимон ми става по-зле)

При мен проблема е това ,чене мога да ям и повръщам почти всичко :'(
Manhamanha видях писах на адашката.Мен ме страх ,как ще се справим с времето като пораснат,как ще се гледаме.И финансово ,че при нас се случиха разни проблеми.Но ще се оправим някакак.Теб от какво те страх.

# 295
  • Пловдив
Някой тук беше казал идея срещу гадене - ментовите тик-так  Peace на мен поне ми помагаше доста. В някакъв момент може би съм предозирала, защото сега и от него ми се гади  Crazy преди това ми помагаха солен бейк ролс, солети, спрайт (него ми го препоръча ЛЛ, защото съдържа натриев цитрат, който се продава самостоятелно в аптеките като лекарство срещу гадене и повръщане) и слънчоглед, но след всичкото им консумиране вече не ми понасят, но дори и за временно облекчение си заслужава, може да опитате  Peace

# 296
  • Варна
Момичета, я да ви попитам. Вие като се преглеждате лекаря дава ли ви касов бон за заплатени преглед / ехография? Моя не ми е давал и взе да ме гложди тая мисъл, че е редно да имам някакъв документ за заплатен преглед. Мисля си как да си кажа че искам касов бон на следващия преглед, без да изглежда странно
За гаденето, аз бях на лукчета, но вече и от тях ми е гадно

# 297
unchita Ще пробвам спрайт и тик-так. Дано помогнат  Hug

teddyblue И на мен не ми дадоха касов бон (само 1 преглед имам до сега) и малко ме гложди. С доп. здр. осигуряване съм и застрахователят щеше да ми възстанови парите, но не посмях да искам бележка, защото не знам докторката как ще реагира на това, а съм и в ръцете както се казва. Мисля другият път да искам обаче, ако нещо вземе да си гледа работата през пръсти (не че сега е особено старателна) заради това, че съм си поискала касов бон - винаги мога да я сменя

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 23:20 от Смърфка

# 298
Манха, и на мен този път страховете ми са други, надявам се обаче нито един от тях да не е оправдан и причината да е просто, че знаем какво ни очаква и всички "ако…" Wink
Teddybluе, за абсолютно всяко нещо, за което отида ми дават касова бележка и на нея си пише вида на услугата, за която плащам.
Смърфка, мен ме спасяваше фанта лимон

# 299
Здравейте,мили Hug Hug Hug
Добре дошли на новите Simple Smile
Днес пуснах първите си изследвания , пълна кръвна, там другите-хив, хепатит, сифилис,,урина и кръвна група( не си я знам Embarassed).
Всички резултати са добри, само за кръвната група ми казаха, че ще се забави резулта, та още го нямам- даже средата на другата седмица ми казаха да отида да си взема някакво картонче. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт