АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 622
  • 695
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм се насадила от баткото изглежда и съм с вирус ли настинка ли, не знам. Лошото е, че имам хроничен синузит, който минава само с лекарства, сега какви ще ги върша не знам. Исках днес да си пусна изследвания, няма смисъл при това положение Sad
Опитвала ли си за синузита нагревки с морска сол?! Има и мн билкови хапове и едни с етерични масла.

# 196
О, много добре те разбирам. Аз съм минала през цялата гама красоти - всякакви антибиотици, вкл. и директно поставени в синуса, пункция, физиотерапия, инхалации, въобще каквото се сетиш. Е, не се излекувах, остана си хроничен и почти всяка зима, като понастина, почва да ме мъчи. Голяма гадост е Sick Идело ми е да си разбия главата в стената от болки.
Все едно се слушам мен като обяснявах на АГ-то преди малко Simple Smile))))))))))) Най-интересно е, че си го докарах от Испания от прехваленото Средиземно море - от парите и високата влажност всяка хрема преминаваше в синузит и накрая хроничен #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 197
  • София
Ми не си знаела тогава местното май-добро лечение - влизаш в морето и шмъркаш на воля солената морска вода. Мноу гадно, ама много помага Peace После напичаш здраво тиквата на слънце и си чисто нова Simple Smile

# 198
Ми не си знаела тогава местното май-добро лечение - влизаш в морето и шмъркаш на воля солената морска вода. Мноу гадно, ама много помага Peace После напичаш здраво тиквата на слънце и си чисто нова Simple Smile

Ами не ми даваха. Средиземно море и особено онази част към южна Испания, точно срещу Африка водата е страшно солена, страшно студена, болят зверски костите от водата и като цяло не става за лечебни цели. Прекалено близо е до Гибралтар и се смесва с океана. За такова лечение става Гърция, Турция..., което ме навежда на мисълта да си изпрося от ММ една почивка някъде там  Mr. Green Mr. Green

# 199
  • където мечтите се сбъдват
АГ- то ми каза да пия синупрет форте за синузита и се чудя дали да си го взема или не!? На него пише, че по време на бременност се пие след консултация с лекар. Чудя се кое е по-лошо да се влача сополива една камара време и да не пия лекарства никакви освен парацетамол или да си го купя да го пия newsm78

Аз миналата зима изкарах един синузит и сега в началото на бременността ми,но го пресяках още в началото.Като за начало спирам да ям млечни,защото от тях се увеличават секретите.Солта също помага много под всякакви форми-капки солена вода в носа,компреси с нагрята морска сол,лампи от хималайска сол,посещение на солна стая.
Тифъни,много съжалявам мила за лошата новина!Всичко най-хубаво ти желая от тук насетне   Hug

# 200
Тифани, безкрайно съжалявам 😢 Виртуални прегрътки ти пращам и бъди силна.
Момичета здравейте, не ми е удобно от мобилния и пиша рядко, но се страря да ви следя редовно.
Многосе радвам за тези които са минали ФМ, чакам другите да пишат и те. Аз съм утре /доктора ми пътува и се отложи от 21 за утре/ вече ме е хванала параноята и мен само притеснения са ми в главата 😳. Неразположенията горе долу са рядко, като изключим главоболието 😡.  Дано да чуя хубави новини утре няма да спя сигурно тази нощ ...

# 201
Тифани, много съжалявам, мила. Силни прегръдки  Hug
Tanya06, ММ мин зима имаше големи драми със синузита и само нагревките с морска сол го спасяваха.
Лентички, аз лично не виждам никакви, но предполагам защото влизам само през телефона.
А за сухата кожа, писах и в групата. На лицето ми е станала ужасно суха и изобщо не знам какво да я правя Sad

# 202
  • Пловдив
Тифани,много съжалявам.
За ФБгрупата е хубаво,че така правиш.Преди време в нашата се беше вмъкнал някакъв и мн.ни изнервяше доксто го хванем,че не е един от нас и влиза с цел:дразнител.

# 203
  • София
Тифани, съжалявам, силни прегръдки и ти пожелавам скоро да се похвалиш отново с бебок  Hug

При мен първоначалните симптоми вече изчезнаха, като гадене и повръщане...сега се започва пълнеене Simple Smile

# 204
Ох забравих да отговоря 🤗
Таня06 аз нямам диагностициран синозит, но носа ми се запушва всяка вечер без капки  не мога да се храня заспя ужасно е, мен ми помага сребърна вода за прочистване я ползвам и едни капки от прополис, малко им е силна миризмата на билки но помагат струват околко 4/5 лв. И един солен разтвор ми бяха изписали но сега не се сещам как се казваше 🙄 Забравих като се сетя как е ще пиша и той дейтва.
А за сухата кожа и аз съм така, носа ми се бели и устните чак. Мажа се с био олиото което си купих за стрии 😜 За сега поне  не ми опъва лицето и не се вижда бяло където се бели.

# 205
  • Бургас
Тифани, съжалявам за загубата! Желая ти скоро да се похвалиш с победа!  Hug

Момичета, за синузита не ви ли помагат инхалации? Било с инхалатор или с тенджера...

# 206
Ох забравих да отговоря 🤗
Таня06 аз нямам диагностициран синозит, но носа ми се запушва всяка вечер без капки  не мога да се храня заспя ужасно е, мен ми помага сребърна вода за прочистване я ползвам и едни капки от прополис, малко им е силна миризмата на билки но помагат струват околко 4/5 лв. И един солен разтвор ми бяха изписали но сега не се сещам как се казваше 🙄 Забравих като се сетя как е ще пиша и той дейтва.
Айде утре да ни радваш с пол и хубави новини Simple Smile
А знаеш ли колко парички ще ти вземе Велевски?!

# 207
  • София
Момичета, за синузита не ви ли помагат инхалации? Било с инхалатор или с тенджера...
Горе-долу. Аз правя даже с разтворени вътре 2-3 капсули геломиртол, отделно го вземам и през устата, и пак Tired Абе нагревките с морска сол най-много ми помагат Peace

Айде бе, Кари Simple Smile Изчака ни се чакалото.

# 208
Да споделя аз, че говорих с колежката както смятах. Както и предполагах явно повечето хора подозират. Според нея обаче не трябва да ми пука и да си чакам колкото си искам преди да кажа на всички. Хем ми се иска да съм коректна, защото с някои от хората работим заедно по 10 години, хем ми се струва твърде странно да трябва да "обявя" на всички толкова лично нещо. Представям си седмичната среща. Обсъждаме първо, второ, трето, пето и за финал - аз съм бременна  #Crazy

# 209
  • София
Моят преглед мина,всичко е наред  Hug Надявам се скоро всички да се похвалим с малки човеци  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт