АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 651
  • 695
  •   1
Отговори
# 225
  • гр. София
Здравейте , аз почти не успявам да следя темите,но ще се радвам да се присъединя към групата във фейсбук, там ще мога да следя по-лесно. Аз днес бях на фетална морфология при Сигридов. Всичко е наред, каза че ще имам пак момиченце Simple Smile . Ще си имаме две принцеси у дома .

# 226
. Отделно си записах час и в Марковс при д-р Павлова, и в МД при Карагьозова и не зная при кой да отида Thinking. Марков е с пълен график до края на октомври и не се вредих, а в сайта им за д-р Павлова не ми направи впечатление кой знае колко опита й.

Др Павлова е страхотна, аз съм и голяма фенка, сигурна съм, че ще останеш доволна.

Аааа, сега пак се обърках Grinning, явно има много добри, но понеже с първата бях при Марков и ми допадна и сега като не съм при него ми е трудно да избера... Уж си обещах да не се притеснявам излишно, ама не става

# 227
Значи, аз казах на шефката ми веднага щом разбрах, първо, защото сме много близки и второ защото излизаше в отпуск за повече от месец и като се върне сама щеше да разбере. После казах още на 1-2, с които сме по-близки. В началото се опитвах да се прикривам, сега вече не. Днес хванах две в тоалетната да коментират дали съм бременна или не, защото си личало, други ме питаха в прав текст. Мисля да остава клюкарщината в чисто женски колектив да си свърши работата и да не казвам повече нищо на никой  Joy

# 228
Как цитирате само част от пост, на мен никога не ми се получава, т.е. като трия после не ми излиза като цитат, а като част от моя текст

# 229
Как цитирате само част от пост, на мен никога не ми се получава,
Натискаш "цитат" и започваш да пишеш над quote, като махаш което не искаш да цитораш

# 230
Еуфорбиум съм слагала на малкия, никога не помага...
При Карагьозова раждах, извинявам се, че се повтарям. Харесвам я.
Честито за втората принцеса Simple Smile

# 231
  • Германия
За ФБ групата мисля, че не е ок всеки член да може да добавя хора,  хубаво в само администратор да е оторизиран да добавя и одобрява.
така и го направихме

# 232
. Отделно си записах час и в Марковс при д-р Павлова, и в МД при Карагьозова и не зная при кой да отида Thinking. Марков е с пълен график до края на октомври и не се вредих, а в сайта им за д-р Павлова не ми направи впечатление кой знае колко опита й.

Др Павлова е страхотна, аз съм и голяма фенка, сигурна съм, че ще останеш доволна.

Аааа, сега пак се обърках Grinning, явно има много добри, но понеже с първата бях при Марков и ми допадна и сега като не съм при него ми е трудно да избера... Уж си обещах да не се притеснявам излишно, ама не става
Включвам се и аз отново. Пак имам да наваксвам с четенето.  Peace на всички минали фм  радвам се,че и при вас е минало добре. Иначе относно Павлова-Aз ходих при нея миналата седмица, гледа и обяснява.за мен беше така да св каже последна възможност а Марков отсъстваше. По това ,което знам, е завършила с пълен отличен, много я искали разни лекари със стаж да и преподават, тя отишла при Марков, но работи и в Аг болницата мисля .Иначе гледа и се консумира с Марков ако нещо ,което води по време на прегледа я притеснява. Аз съм доволна от прегледа при нея. Иначе много се развълнувах, уж малко бебе,  а толкова голяно изглежда уголемено. Чакам да ми излезе БХС резултатът. Иначе Павлова ми каза 94% момиче  Flutter Crazy Таткото не искаше да знае първоначално, но после му казах. Повече се надяваше за момче, но за второ ще работим за момче 😆 Също това,което ми каза, е че бебчо върви една седмица напред, т.е. терминът ще се измести и може са е 30 март...Утре ще ходя да се запиша вече на ЖК и ще видя и какво ще каже аг-то .  Simple Smile

# 233
 Здравейте от нас. Прегледа при Давидков мина добре. Всичко е ок, но е рано за пол.
Вчера писах за ФБ, ако може някой да ме добави.. Пиша рядко , тъй като основно влизам от телефона, а форума е изключително неудобен за ползване от моб. - Докато изровя какво да цирирам, вече има няколко поста нови, после се налага да се логвам  на всяко влизане; ако искам да отговоря на няколко човека- вече е невъзможно, да изровя постовете и цитирам в един пост..И докато напиша нещо- хоп, малкия се е размрънкал. Кажете каква информация допълнително е необходима за ФБ групата и с кого мога да пиша, т.к вече писах на някои, но никой не ме отрази / предполагам всеки си има и др. работа освен следене на съобщения на лично тук/. Лека от мен-  отивам да приспивам.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 21:56 от Abraxas

# 234
Момичета, в коя седмица отидохте на ехограф, моята гинеколожка не разполага с такъв и се чудя дали вече не ми е време... Тя нищо не казва по темата, но чета че всички вече сте чули сърчица, искам и аз, а съм вече в 8г.с и 2 дни.
Свършва ми Неофолик-а, някъде бях чела за добра фолева киселина с витамини, можете ли да ми припомните коя беше?  ooooh!
Също, мисля утре да си запиша час за ранна морфология, гинеколожката ми каза ако искам да видя пол, да си запиша при навършени 13г.с, нали не  е късно тогава, защото дефакто ако са навършени 13г.с, значи ще съм вече в 14-та?  newsm78

# 235
Момичета, в коя седмица отидохте на ехограф, моята гинеколожка не разполага с такъв и се чудя дали вече не ми е време... Тя нищо не казва по темата, но чета че всички вече сте чули сърчица, искам и аз, а съм вече в 8г.с и 2 дни.
Свършва ми Неофолик-а, някъде бях чела за добра фолева киселина с витамини, можете ли да ми припомните коя беше?  ooooh!
Също, мисля утре да си запиша час за ранна морфология, гинеколожката ми каза ако искам да видя пол, да си запиша при навършени 13г.с, нали не  е късно тогава, защото дефакто ако са навършени 13г.с, значи ще съм вече в 14-та?  newsm78
Ехограф минах още след 1 седмица заскъснение. Т.е 5 та някъде. Как те следи АГ, ако не прави ехо?  Още е рано за сърдечен през слушалка. Към 13 та вече виждат пол, но понякога се подсигуряват за по- късно. В 8 ма би трябвало с ехо да се установи сърдечен ритъм през коремен ехограф. По принцип всичко става по-спокойно към 17-18 седмица, като почнат да се усещат ритничетата.. До тогава си е притеснение постоянно..Днес ми казаха освен витамините/ прегнакеър пия/пак да си пия неофолик-а, понеже били хубави и се освоявали лесно от организъма..

# 236

Ако се следиш по здравна каса, май там ти се полагат само два ехографа, така че ще има да си чакаш.... За съжаление. Сърце чухме при мен в 8 седмица, а преди това първия преглед ми беше в 5,всичко на ехо, но аз се следя на часно. За Фм мисля че не екъсно и моята ще е на нвършена 14 седмица, не успях за по ранен час.

# 237
  • Варна
Magic girl Аз пия Prenatal. Има доста видове витамини за бременни с фолиева киселина ако не се лъжа.
За преглед на ехограф, по добре отиди сега за да си спокойна докато дойде време за ФМ. Моя АГ ме вика в 11-та седмица за преглед, и "да ми обясни за ФМ" какво ще обяснява не знам, той ли ще иска да я прави пак не знам, но мисля че към 12 г.с. е нормално за ФМ.
Толкова криво ми стана за Тифани, че незнам .........
Ужасно много съжалявам мила Cry Все си мислех за теб, колко съвпадения имаме във всичко а то какво стана ... Тъжно ми е за теб, дано скоро се зарадвате с бъдещия татко отново, и да си имате едно хубаво бебче  Hug Cry Никой не е застрахован от подобно нещо, и мен тръпки ме побиват като се замисля дали всичко е наред, и като нищо да се случи същия сценарий  Cry  Много кураж и хубави моменти за напред Тифани  Hug

# 238
  • Пловдив
Според мен по-добре не чакай 13г.с.за фетална,че ако бебчо е пораснал повечко може да не ти направят БХС,ако си решила да го правиш де.

# 239
  • София
Manhamanha  събираш ги и им казваш, няма нищо странно. Лично е, но за тях е служебно. Първата ми шефка като забременя научихме от коридорите, супер неприятно е и започват едни догатки. Аз на моите хора казах първо, после на останалите. С шефката ми стана супер тъпо, защото мислех да и кажа лично, но едни колежки ме разконспирираха  и докато се наканя да и кажа и едната и каза преди мен...  Както и да е, здраве да е.
Тифани, съжалявам Cry
Видях и че Ирайн също е загубила бебето...

Общи условия

Активация на акаунт