АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 698
  • 695
  •   1
Отговори
# 300
добре дошли на новите мами Simple Smile
ДианаДД, и аз съм горе-долу като теб - имам едно априлче 2013, на 17-ти и сега терминът ми е 12-ти... Дано всеки да си има ден Wink
за фб групата - аз писах на някой във фб, ама признавам си, не пом я на кого, но още не са ме добавили... ще се пробвам пак Wink

на мамите, които излизат от темата - късмет и да се похвалите скоро с добри новини

аз утре съм  на преглед, да видим какво ще е...

# 301
Днес ми се появи една болка ниско долу в дясно, лека е и тъпа, но ми е дискомфортно. Утре ще звъня на доктора, но до тогава се чудя какво ли може да е и се притеснявам.

# 302
  • Пловдив
Моят ми каза, че периодът след 12гс е доста осезаемо болезнен, защото най-рязко нараства матката, може и да е нормално, но и аз бих се посъветвала за всеки случай

# 303
Моят ми каза, че периодът след 12гс е доста осезаемо болезнен, защото най-рязко нараства матката, може и да е нормално, но и аз бих се посъветвала за всеки случай
Утре ще се чуя с него, все пак аз съм още в 9та седмица. Незнам защо но си мисля, че е яйчник понеже усещам леко изтръпване на десния крак от вътрешната страна на бедрото.

# 304
  • Бургас
Днес ми се появи една болка ниско долу в дясно, лека е и тъпа, но ми е дискомфортно. Утре ще звъня на доктора, но до тогава се чудя какво ли може да е и се притеснявам.
Това са нормални болки от нарастващата матка. Аз от два дни съм с болки в срамната кост все едно са ме сритали в чатала  Simple Smile Пийте но шпа и си почивайте. За съжаление тези оплаквания са нормални. Няма как матката ти да расте без да има някаква болка. Ако болката стане наистина силна може да се обърнем към лекаря си.

# 305
  • София
Еха, мен ме няма 1 седмица и вие сте вече с нова тема, едва ви изчетох. И аз моля да ме добавите във фейсбук, ще ми бъде много по-лесно да ви следя и да се включвам.

Днес се записах най-после на ЖК, видяха ме пак на ехограф, бебчо е добре, 11-та седмица и 5 дни, засега всичко е нормално. В четвъртък следобед ми е и първата ФМ във Фемина, да минава и тя и да се поуспокоя малко.

# 306
  • Варна
Благодаря Simple Smile Ще си поискам касов бон, и ако нещо ме усъмни, че не си върши работата добре, или нервничи и бърза директно го сменям. И без това гледам, че всички от Варна от нашата групичка се следят при Славчев.

# 307
  • Пловдив
Тази вечер не успях да спя  ooooh! Събудих се в 2 часа и до 4 само се въртях. Не знам как ще издържа до края на работния ден.

# 308
  • Пловдив
И при мен така - три вечери подред мноого ми се гади и не мога да заспя. Снощи четох книжка до 3 без 15 и ме заболяха очите, та си пуснах един аудио разказ да ме приспива и по някое време е успял. Събудих се в 7 и само дебна по темите, които следя, някой да се включи  Crazy Около седмица ми беше добре, сега пак започна адски да ми се гади, защо така... вече в 13гс влизам  newsm78

# 309
Добро утро от мен!

Добре дошли и на новите мами и лека бременност☺☺☺☺

Честито и на всички имали испвшни префледи, толкова сте много че ми е трудно да ви следя ☺

За фб групата, писах съобщение на който видях че има желание да се присъедини, така че мацки моля ви вижте си личните съобщения.

Много ми е трудно да ви изчета тук и все забравям какво искам да кажа... А за болничните ви съветвам изобщо да не го мислите, незаменими хора няма, а по важно от здравето и живота растящ във вас няма. Ако сте с добри осигуровки пароте няма да ви повлияят по никкаъв начин. С предната бременност излвзнах болничен още от втори месец, така се падале някой месеци че взимах и повече пари от  заплатата  ☺

# 310
Добро утро и от мен. Идвам след преглед на изследванията с АГ: лекуваме някаква упорита гъбична инфекция (корозия ли каза нещо такова...) но 15 дни лечение 😟
Другото което ме притесни: кръвна захар 5.5 в норма, но леко висока и се съмняват да не развия гестационен диабет. Аз съм с Хашимото и са ме изследвали за инсулинова резистентност, но явно сега пак ще пускаме. А и съм предразположена фамилно...
Общо взето съм отчаяна... дано не го развия, че все нелечими заболявания ми се падат 😞
Хубав ден ❤

# 311
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Искам да ви похваля възглавниците за бременни. На мен ми е страшно удобна и вече трета поредна вечер, откакто спя с нея (на нея), не се будя въобще, а по-рано ставах по милион пъти на вечер и будувах до сутринта. Когато пренареждах есенния гардероб я намерих, прибрана от предната бременност (и тогава до последно я ползвах) и веднага влезе в употреба. През уикенда ще изровя и дрехите ми за бременни, та се надявам да не се налага много да купувам и подменям гардероба, понеже всичко е за съвсем кратко и после стават неизползваеми.

# 312
Добро утро. Да се оплача и аз от безсънието Sad спала съм всичко на всичко 3 часа. Въртях се, ходих 4-5 пъти до тоалетната. Дали сега не съм като парцал  Sad

# 313
Nerreida и аз съм с Хашимото и моята захар е 5.8 ама ми казаха че нямало нищо притеснително. Така че гледам да не го мисля. Аз утре ще правя БХС. Само за Хашимото ми казаха че всеки месец трябва да си пускам TSH, така че другата седмица пак трябва да ходя да ме боцкат.

# 314
Добро утро и от мен Simple Smile

Да си кажа от какво ме е страх. С предишната бременност си мислих, че страха е от неизвестното, как ще мине операцията, как ще се справя с бебето. Сега е обратното  Laughing Знам какво е операцията и затова ме е страх. Знам какво е да гледаш бебе (дано е по-кротко  Praynig) и затова ме е страх, че все пак ще има и батко. Страх ме е как ще се чувства баткото, да не го пренебрегвам. Такива неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт