АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 702
  • 695
  •   1
Отговори
# 345
Ода колкото и егоистично да звузи моя страна ,хем искама малката да ходи на ясла ,за да  си почина хем не.Времето до края  е много хубаво особено ако е свободно.Че после нямаш почти никакво за себеси.
Ей, според мен не е егоистично. Simple Smile
Хем ти ще си починеш, хем детенцето сред дечица. Peace

# 346
  • София

Pumichka, я кажи къде мислиш да се запишеш на йога. Мислех си, че като сме в София ще има курсове под път и над път, а то с 300 зора намерих 1-2 места, които да са ми що-годе удобни. Аз гледах или центъра, където живея, или в Младост (Бизнес парка), където работя. Преди ходех на спининг, но няма шанс да тренирам същото и сега, а ми липсва осезаемо движението. Пък сама в нас не мога да се накарам да правя каквото и да е.

И аз работя в района на Младост  Sunglasses Освен да търсим йога в този квартал  Wink Иначе аз ходя от 5 години в едно студио до Южния парк, като там си е класическа йога, но ако кажа, че съм бременна, преподавателката, която е много готина сръбкиня, веднага ще ми дава по-щадящи упражнения. Проблемът с йогата за бременни е, че все е в едни неудобни делнични сутрешни часове, сякаш очакват от всички бременни да сме си все в къщи. Иначе аз живея в Манастирски ливади и до нас на една крачка също има студио за йога, но и там йогата за бременни е от 11 ч. #Crazy

И аз искам възглавница за кърмене. Гледах, че жената на брат ми има, изглежда много удобна и се чудя как съм се мъчила с дъщеря ми. Тя същата възглавница се използва и преди раждането за спане ли? Не съм наясно.

# 347
Забравих да ви кажа, много ми е нервно, ядосват ме елементарни неща, нямам търпимост към околните и постоянно се тормозя. Осъзнавам, че съм отвратителна, не мога да се понасям. Има ли други, които се чувстват така?
И аз съм така Grinning  ама после другите ми се извиняват, което ми е най-странно.

# 348
Забравих да ви кажа, много ми е нервно, ядосват ме елементарни неща, нямам търпимост към околните и постоянно се тормозя. Осъзнавам, че съм отвратителна, не мога да се понасям. Има ли други, които се чувстват така?
И аз съм така Grinning  ама после другите ми се извиняват, което ми е най-странно.
И аз се чувствам така! Иде ми да фрасна някой. Много съм нервна... и най-лошото е, че всичко го изкарвам на ММ.  Rolling Eyes

# 349
Аз пък в двора видях змия и си изкарах акъла до неузнаваемост.  Shocked

# 350
О, милата, аз ако видя сигурно ще си свърша работата в гащите Sad Много ме е страх от змии.  Hug Hug Hug

# 351
  • Бургас
Ужас  Shocked Имам ужасен страх от змии. Лятото като вървя се оглеждам навсякъде.

# 352
  • Пловдив
По това време на годината е по-хладно и змиите не са толкова опасни. Но и аз това лято видях отблизо една пепелянчица, която мъжът ми за малко не настъпи на слизане по едни стълби... застана като кобра, с вдигната глава и понеже мъжът ми реши да я изтика от стълбите с един клон, за да не я настъпи някой от останалите слизащи, тя се стрелна светкавично няколко пъти да кълве клона, след което супер скоростно се изтегли в треволяците  Shocked такова нещо не бях виждала и само се радвам, че мъжът ми успя в последния момент да я види и да пропусне това стъпало. Та вече и аз съм със страх от змии.

# 353
  • Бургас
По това време на годината е по-хладно и змиите не са толкова опасни. Но и аз това лято видях отблизо една пепелянчица, която мъжът ми за малко не настъпи на слизане по едни стълби... застана като кобра, с вдигната глава и понеже мъжът ми реши да я изтика от стълбите с един клон, за да не я настъпи някой от останалите слизащи, тя се стрелна светкавично няколко пъти да кълве клона, след което супер скоростно се изтегли в треволяците  Shocked такова нещо не бях виждала и само се радвам, че мъжът ми успя в последния момент да я види и да пропусне това стъпало. Та вече и аз съм със страх от змии.
Ние ходихме до Боровец и се качихме с лифта до Ястребец. Хлапетата на сестра ми браха цветя в поляните и на връщане пред нас мина една 30 см пепелянка. Направо лошо ми стана като си помислих, че можеха да се натъкнат на змия докато си късат цветчета.

# 354
  • Пловдив
Ох, ужас  #Crazy чувала съм, че змиите се навъртат около бебета и кърмачки, заради млякото, но не знам кои точно. Като видя змия не държа да я идентифицирам и ако няма някой да ми каже дали е отровна или не, за мен си е змия и точка  Mr. Green ох че тема хванахме, дано не сънуваме довечера  Stop

# 355
Момичета, скоро четох във фейсбук"" слдното:
- Какво правиш по цял ден?
-Понасям се
 Laughing Grinning
Та така ще трябва да се понесем и ние Joy

# 356
Момичета, скоро четох във фейсбук"" слдното:
- Какво правиш по цял ден?
-Понасям се
 Laughing Grinning
Та така ще трябва да се понесем и ние Joy
Ееее, не така де, добри сме си Simple Smile hahaha hahaha hahaha

# 357
  • Варна
Май само мен не ме е страх от змии  Simple Smile Ще ме сметнете за луда, но като малка ходих в един терариум, където ми дадоха да подържа 2 бебета - змии Боа, бяха светло бежови, почти бели, и ми се сториха много кротки и миролюбиви животинки  Blush Виждала съм отровни също - на тях погледа им е друг, леко смразяващ, но не се плаша чак толкова  Grinning

Много ми се иска да си взема болничен..... така искам малко почивка. Ще изчакам да дойде прословутия преглед да попитам за болничен АГ-то. Дотегна ми на работа с това бързане, тежката музика нон стоп и т.н. и с това безсъние + болки през ноща, вече не само се чувствам като парцал, ами и приличам на такъв Confused

# 358
Благодаря ви момичета, че сте така мили Simple Smile
Мина прегледът - аз съм спокойна вече , щастлива - видях го как мърда ръчички и крачета, най-накрая чухме сърцето, не само да видим пулсациите. Изглежда едно такова дебело , сладко  Heart Eyes Вече не прилича на бобче, а на човече , но мъничко още  Flutter
А от доктор Арабаджи съм възхитена - поне 20 минути имахме въвеждащ разговор за всичко за мен и бременността , за болести, настроения, възможности пред нас . Беше много мила и вече си имам лекар , имам си карта за болницата , назначени изследвания . Успокоих се  Party Вдъхнових се  Hug
А за болничен - да, явно няма да стане работата и ще изляза от октомври . И без това си имам заболяване, заради което е добре да се пазя, няма смисъл да се правя на герой. Ще си измисля занимания , ще подредя къщата, ще се разхождам.  Flutter

Сигурна бях че ще останеш доволна. В Щерев всички са страхотни и много, много внимателни ☺☺☺

# 359
tanya06,абе ние сме си добри.. към нас си, а към другите понякога Crazy Изпушваме.
Хаха

Теди, дано слоро успееш да си починеш от всичко Hug

Общи условия

Активация на акаунт