АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 622
  • 695
  •   1
Отговори
# 510
Frozenka, страхотна новин Grinning bouquet Много се радвам, че така се развиха нещата при теб.
Теди, за ФМ съм чувала добри отзиви за Стоилов в Добрич. Ако останеш без други варианти може да попрочетеш да го имаш предвид като някакъв вариант. Аз днес съм на преглед при Славчев и ще питам за час за втората ФМ.

# 511
  • варна

Примера Мисля да се запиша и аз, като повечето от Варна при Славчев и днес се обадих да запазя час.. нооо свободен има чак на 28-ми  

Ако ти се занимава отиди без час в края на работния ден, не вярвам да те върне. Хубаво е да се видите все пак и да прецениш лично дали е твоят лекар.

# 512
Frozenka, честито за страхотната новина!
За кърменето и аз не искам да се изказвам. Има си предимства и в двата варианта, а и е различно при всяко дете. По-натам мога да споделям опит, за юздичката например Simple Smile

# 513
Frozenka, страшно се радвам, че бебето е добре! Леко бремеене и прекрасен резултат накрая ти желая  bouquet

# 514
  • Варна
В крайна сметка, който както може ще си кърми, който не иска/ не може, просто ще прави както реши за добре. Ако имам пречка да кърмя, може би ще спра. Една позната ей така отсече, че отбивала малкия (няма още годинка детето). Първоначално, малко се зачудих че така изведнъж го отбива.. но малко по късно, сподели че е получила доброкачествени кисти в гърдите, и е започнала с някакво билко лечение, което ако няма резултат, ще се наложи операция. В случая, по добре за нея и бебето е да спре да кърми. Всяка от нас сама може да преценява кое е най добре за нас и за бебето в даден момент, няма нужда от спор, и дори не знам защо така лошо се гледа на жени които не кърмят и защо се стъпва по терлици тук като стане на въпрос тази тема  Simple Smile

Тинтири, Споменаха ми и на мен за някаква клиника в Добрич, с най добрата апаратура, за около 120 -150 лв. правят ФМ, и казвали всичко  newsm78 но не ми казаха подробности. Може и за същия Стоилов да става въпрос  Simple Smile
Примера, И това е вариант, сериозно се замислих. Може и да изпрося малко време за 1 преглед в края на деня. Разбира се, че няма да му връча направление за ЖК веднага, нали трябва да ми остави някакво впечатление поне, за да съм спокойна.
Ех че се зарадвах за Frozenka  Grinning Grinning Grinning Хубаво почна тази сутрин  Simple Smile

# 515
Здравейте!
Много се радвам за Фрозенка  Hug
И аз вчера лекувах вирус с повръщане на малчо, 10 пъти за 8 часа.. взе ми акъла, за пореден път. Ние с него в болница сме лежали заради такъв проблем, и сега всеки път настръхвам. Ама като легна по обяд, 3 часа и половина спа, като се събуди, беше доста по-добре  Heart Eyes
Аз искам нова количка, от предният път свеки ми купи една Мони, която ми беше много неудобна, от братовчедка ми имах Виктория, която много бързо омаля /а тя я ползвала повече от 2 години  #Crazy/ и направо се родих с лятната - чадър, ама тя беше за 50лв от пазара, и се поочупи... нищо, че в момента трета мама я ползва и още не ми я е върнала  Laughing
Мисля да си купя нова /за мен поне/, или да ползвам от мои приятелки добре запазена, но живот и здраве, ще решавам след НГ.
Отивам да поръчвам мебели за детската,
Прегръдки  Hug

# 516
  • София
няма нужда от спор, и дори не знам защо така лошо се гледа на жени които не кърмят и защо се стъпва по терлици тук като стане на въпрос тази тема  Simple Smile

Изцяло споделям това мнение. Всички сме големи хора и всеки сам си преценява възможностите и желанията. Аз нямам никакъв проблем с чуждия избор. Имах проблем, когато някой определя моя избор като ненормален, неприемлив, извратен, всякакви епитети съм чувала по повод ходещото ми кърмаче. Ама, мина ми. Бях млада и се впечатлявах. Сега ми дреме на шапката Sunglasses

Изкарах гадна нощ. Станах по някое време до тоалетната, както винаги, но после като легнах, не успях да заспя. И като почна едно гадене Sick Цяла нощ! Не успях да повърна, но беше отвратително. Сега на закуска, ако знаете какво ми се прияде и от какво ми мина ooooh! Няма да казвам, да не му се прияде на някого, само ще кажа, че това го закусват само пияниците и махмурлиите hahaha

Фрозенкааааа, това е страхотно, браво Hug

# 517
Frozenka,леле колко се зарадвах! bouquet
Чудесни новини, само хубави да получваш до края! Hug

# 518
  • Бургас
Каква страхотна новина от frozenka!!! Горкичката, представям си какъв ужас е преживяла с това кухо яйце Tired

Аз да се оплача. Всяка сутрин ставам с болки в кръста и в ставите отстрани на двата крака /чувствам ги като натъртени/. Матракът ни е чисто нов и достатъчно мек. Вече се чудя дали да не си купя от онези кръгли възглавници с дупка по средата и да си я слагам отстрани на таза.

# 519

Аз да се оплача. Всяка сутрин ставам с болки в кръста и в ставите отстрани на двата крака /чувствам ги като натъртени/. Матракът ни е чисто нов и достатъчно мек. Вече се чудя дали да не си купя от онези кръгли възглавници с дупка по средата и да си я слагам отстрани на таза.

Здравейте и от мен!  Hug Май повечето са забеглаи във фейсгрупата...

miss july и при мен за съжаление има болки в кръста, и както ти казваш вчера си чуствах краката така  Shocked Незнам на какво може да се дължи това...

Момичета да питам вие когато казахте на работа , че сте бременна, дадохте ли някакъв документ в личен състав. Чудя се трябва ли да подготвям нещо освен да кажа на шефката  Rolling Eyes

# 520
  • София
Тазът ти се разпъва, Мис, възглавницата няма да помогне. Аз бях точно така с първата си бременност, тазобедрените ми стави бяха като изгнили, със седмици. Много е гадно, съчувствам ти. На мен ми помагаше движението, дъъълги разходки. Ако искаш, пробвай. Или плуване. Абе някакво продължително, но ненатоварващо движение. При мен от седене и лежане нещата се влошаваха най-много, затова сутрин след сън ми беше най-зле. И после изведнъж спря, а накрая родих за два часа Wink

Бяхме на разходка в парка. Загледах доста колички. Ми те съвсем различни от преди. Напълно непознати за мен марки Rolling Eyes

# 521
  • Пловдив
Frozenka,много се радвам за теб! Добре,че си попаднала на доктор.

# 522
  • София
Ейййй,страхотни новини Frozenka  Hug Ние вече казахме на родителите и на най-близките ни приятели и взе да става сякаш по-реално  Joy

# 523
Цитат на: teddyblue
Примера, И това е вариант, сериозно се замислих. Може и да изпрося малко време за 1 преглед в края на деня.
Теди, само недей да ходиш днес, че днес го няма доктора. Аз разбрах чак като отидох там - имах час за 11:30, те са ми звъняли през седмицата да ме предупредят, но вкъщи имам малко проблеми с обхвата и е станало разминаване. Сега ще се чуем в понеделник да презапиша часа за 07 или 08.10.2016.

# 524
  • варна
Лелеее, моят час е за 7ми, да очаквам лудница Crazy

Общи условия

Активация на акаунт