АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 565
  • 695
  •   1
Отговори
# 525
За д-р Стоилов от Добрич мога да кажа само хубави неща. Аз ходих при него миналата седмица на ФМ изключително внимателен, много подробно обяснява, видеозона е един от най-добрите. Кабинетът е страхотен и през целия преглед си гледах бебчето на плазма закачена срещу мен. Единствения проблем е с часовете, всичко му е заето поне с месец напред.

# 526
Лелеее, моят час е за 7ми, да очаквам лудница Crazy
Предполагам, че голямата лудница е била вчера, но и за следващата седмица сигурно е отложен някой и друг не разбрал като мен Laughing

# 527
  • Пловдив
Фрозенка, толкова се радвам да те видя отново тук и то с такава новина! Терминът е без значение, важното е бебчо да е добре  Hug
Аз днес цял ден обикалях с ММ по магазини за разни домашни нужди. Разходката ми се отрази супер, но диванът вече започваше да ми липсва леко и се прибрахме. Планираме тиха и спокойна съботна вечер с някое филмче за компания. Идилия  Grinning

# 528
Момичета, здравейте! Радвам се, че ви виждам всички! Ние с бебо сме на линия пак, диагнозата кухо яйце не се потвърди. Вчера бях на втори преглед и всичко е ок, явно съм късно заченала с късна овулация и прочие! Още ми се свива сърцето какво можеше да стане ако не беше моят доктор и се бях доверила на другите двама...
Та така, тук съм, само че терминът ми ще е за началото на май най-вероятно.
Суперрррр, мале страхотно. Добре дошла отново :*

# 529
  • Пловдив
Фрозенка, добре дошла отново  Hug радвам се, че така се развиха нещата с теб, човек трябва да е като теб - да не се отчайва, а да търси още мнения и решения. Нека натам всичко е безпроблемно  bouquet

# 530
Кристална, доживях и аз да го използвам това клише, което тооооолкова ме дразнеше Simple Smile Почивайте си и спете докато можете! Като се роди бебето дори и да е много спокойно вече нищо не е същото. Не можеш да станеш и след 5 минути да си в колата на път за кино, примерно Simple Smile Не, че е лошо, прекрасно е! Много ми липсва първата бременност колко беше спокойно.

# 531
  • Пловдив
Оо, наистина е много приятен този период.

Ние тъкмо приключваме с основен ремонт на целия апартамент. Преди седмица получихме обзавеждането за хола. Сега ми предстои да си подредя шкафовете и да разпределя на кое къде да му бъде мястото. Мноого обичам да подреждам и организирам. Тази седмица мисля да се заема с това и бавно бавно да се отдам на внасяне на уют у дома. Нямам повод за мрънкане (да ми напомните, ако нещо се отпусна хаха).

# 532
  • Бургас
frozenka, това е страхотна новина, много се радвам  Hug

За количката - ще си ползвам моята от предния път - Cybex Callisto, много съм доволна от нея, взех система 3 в 1 - лятна количка, кош за новородено и столче за кола. Столчето им го дават сигурно и надеждно, с доста награди, а самата количка е лека и маневрена.

За кърменето - синът ми го кърмих до 1 г. Вечерта, в която с огромно удоволствие го отбих, си сипах чаша вино. Това беше първата ми вечер, в която се наспах след раждането. На мен кърменето ми е едно от най-големите притеснения (след самото раждането, разбира се). Честно, ако трябва да преминавам през всичко това отново, през всичките тези проблеми, едва ли бих устискала. Тогава може би, защото ми беше първо дете и всеки настояваше колко е важно да се кърми и аз се заинатих. Но цената беше височка. Просто не при всеки се получава.

# 533
  • Варна
Примера, знам че днес му е почивен, съдейки по това което пише в сайта Thinking Мисля да отида понеделник, ще видим. Малко ми е неудобно да го притеснявам човека и да му се натреса без час, за това и се колебая  Confused Ех, де да беше малко по свободен този АГ, все още неоткрит от цяла Варна, щеше да е хубаво  Laughing
Стоилов от Добрич явно отпада тогава, поне за 1-вата ФМ.
Днес поизлязохме насам натам с ММ, така и не стигнахме до магазин за колички и бебешки неща, но огледах къде що видя майки с колички. Толкова са хубави всички които видях че се размечтах  Grinning
Ходих да си търся есенно яке или нещо такова, обаче нищо не намерих, или защото аз не се понасям така с коремче и сланини, или просто се чудя дали да купя нещо което ще нося 1 есен и при всички случаи ще мязам на двукрак чувал. От друга страна зимното ми яке от мин. зима изобщо не знам дали ще успея да влизам в него с коремче...... накрая ще си взема болничен от зимата и нищо няма да си купувам  Crossing Arms Ще си стоя в къщи и това е  Laughing

# 534
  • варна
Славчев преглежда в мц св.Ана в петък и събота.

# 535
  • Варна
Славчев преглежда в мц св.Ана в петък и събота.
Shocked Вярно, сега пак погледнах, а съм останала с грешно впечатление че работи понеделник-петък .......
Хубава работа .... Значи все пак няма оттърване от следващия преглед на 5-ти при моя АГ  ooooh!
Ама хич ме няма, да взема да си сменя и очилата ли, и аз не знам вече.

# 536
  • София
Аз пък точно днес ходих по магазините и си купих зимно мама яке за корем, блуза и дънки за бременни, че тази седмица скъсах 1 цип и 2 копчета на корема и ми писна. Освен това всички сака, шлифери и палта са ми вталени, съответно сега или за малко не се закопчават на корема или едвам - едвам. Само че ми трябваше панталон за работа, а всички са толкова тип клинове, шалвари или анцузи, че не стават за офис и като цяло беше бързо и компромисно пазаруването.
Загледах се в едни доста леки колички в мола - Kiddo jazz 3 в 1 - бяха на прилична цена http://c.scdn.gr/images/sku_images/014847/14847137/20150910110513_bcb3d68e.jpeg
Някой има ли отзиви за такава количка?

# 537
Много ме боли гърлото, едвам преглъщам. Какво да пия?  Sad

# 538
  • София
Чай, мед и лимони Sad На мен много ми помага и една хомеопатия за смучене - хомеожен.

# 539
  • Бургас
Чай, мед и лимони Sad На мен много ми помага и една хомеопатия за смучене - хомеожен.
И Прополки.

Общи условия

Активация на акаунт