Майски мами 2016-Тема 2

• 36 900
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Ardi, защо не пробваш с кокосово масло? Био продукт е и можеш да го използваш и за твоето тяло/ако харесваш кокос, разбира се/ Simple Smile

# 181
Здравейте, дами!
Вчера бяхме с бебка на консултация, вече е 66 см и 6980 г (за 24 дни е пораснала с 2 см и 600 г). Досега само кърмех, но започна да се налага вечер да я дохранвам по малко, пак с кърма, предварително изцедена. Лекарката настоя да захранвам от другата седмица вече. С вчерашната ваксина засега няма проблем, освен че е малко по-кисела и се гушка повече от обикновено.

# 182
Защо се налага да дохранваш? Качването ви е перфектно за тези месеци. Вечер принципно сучат по-дълго и продължително. Поне моите са така - и каката беше, сега и малкия.
 bouquet

# 183
Дохранвам, защото започва да плаче и да търси още след кърмене (от около седмица и половина - две). Настава едно дърпане, сучене и рев. Личи си, че е още гладна и се успокоява едва като хапне и от шишето - различни количества между 30 и 100 мл. Уточнявам, че е изключително спокойно бебе и много рядко плаче. Когато се нахрани сама си пуска гърдата/шишето.

# 184

Две в едно, това е нашата количка. Simple Smile

# 185
Матахари, много интересна количка  Grinning
в нашата преобладава черното  ooooh!
Големи бебоци си имаме в темата  Grinning

# 186
Благодаря за съветите за подсичането, ще купя да имам Судокрем. Иначе педи предписа Джинджира Актив. Ще споделя резултатите. Спрях мокрите кърпички, смених марката памперси и по - често ги сменям- по 7-8 пъти! 😳😳😳😳

# 187
  • На остров
Matahari хубаво косато имате, вземете транспортна чанта да не ви я потрошат само.
Арди аз ползвам само вода и едни специални по дебели салфетки, мокри кърпи само навън като сме.
Определено съм много по доволна от само вода в сравнено от само мокри кърпички като с баткото.
Честата смяна е важна, аз продължавам да сменям през деня на 2 макс 3 часа. При всяка смяна оставям 5/10 мин да диша и да изсъхне добре, ако нямаш възможност за това изсушаване със сушоар също е добра опция.

Амини тук най често срещаните цветове на колички са черни, та аз не виждам нищо лошо  Simple Smile

# 188
Привет момичета Simple Smile Вчера отидохме на бебемания и се сдобих с мостри на каши Хип и Тьопфер, сега лека полека ще ги тествам без да купувам Simple Smile

За памперсите - горе долу ми отиват 6 на ден на дете, с кърпички бърша когато сме навън и когато са се наакали за грубата част, но после задължително с вода. Мажа със Судокрем в момента.

# 189
  • Сф
Судокремът не ви ли се събира в гънките? Като се роди я мазах с него и страшно много се наслагаше в малките ср. устни и едвам го почиствах. Сега я мажа с Павловича мас и съм доволна.

# 190
Аз съм с момченце. Събира се, но не ми пречи. Измива се с вода и сапун.
Днес за пръв път дадох пюре от картоф и печена чушка и много му се ослади. От вчера заместихме обедното кърмене с пюре.
Матахари, много сладка количка! Simple Smile

# 191
Благодаря Ви, момичета! Не е само красива, но ми е и много удобна, което е винаги на първо място.
За кремовете, използваме Бепантен, най-много съм доволна от него. Пробвахме и крема на Биодерма, но изобщо не ми допадна, а и с него виждах зачервявания на дупето на моменти, докато с Бепантен не се е случвало.
Кърпички изпилзвам само навън или вкъщи ако се е наакала и бързам, иначе я почиствам с вода.

# 192
И аз ползвам Бепантен, бебка й почиствам срамните устни през няколко дни с клечка с ограничител, натопена в бебешкото олио и няма проблем със задържането на крем. Но и Бепантенът доста добре попива, така че нямам много работа там така или иначе.  Grinning

# 193
Здравейте майски мами, и аз св записвам и с удоволствие щв ви следя Simple Smile

# 194
Също така искам да ви попитам нещо (предварително се извинявам, ако вечв в дискутирано..просто нямах време да прочета всичко). Вашите бвбоци започнаха ли вече да ги мъчат зъбки?

Общи условия

Активация на акаунт