Майски мами 2016-Тема 2

• 36 897
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Мами, препоръчайте ми нещо за зъбките, което ви е помогнало. Цяла нощ не можахме да спим, той е крив от няколко дни, но това вече беше пик. Странното е, че не виждам пробиващо зъбче, но всички симптоми са за това, явно просто много го дразнят.

Аз давах при първите два избиващи Камилия. Избиха, успокои се. Но тези дни пак започна някакво нервничене. Педиатърката каза да пробвам да сменя на Дентокинд таблетки и Дентинокс гел. Сякаш от гела има ефект.

# 166
  • На остров
Матахари супер съвпадение  Sunglasses , вие къде в Шотландия и за колко време. Ние Гласгоу за 4 или 5 дена.
С каква количка ще пътувате ?
Аз вече съм свела избора до 4  Simple Smile а тръгнах от мноооооооого.

# 167
Две в едно, нашите градове са Единбург и Гласгоу Simple Smile За сега мислим да пътуваме с нашата си количка, която е средно компактна. Оптимист съм, че като махнем сегашния кош и сложим този + 6, ще е по-добре. Имаме време и ще обмисля добре нещата. Любопитно ми е ти на какво си се спеяла?

# 168
  • На остров
Единбург е много приятен град, ние го разгладахме като правихме обиколко преди 2 г.
Преди малко поръчахме ето тази
Скрит текст:
Не става за ръчен както искаше мм, но пък за 6 м бебе ми се вижда ок. Тези, които са за ръчен багаж ми се струват за по големи деца.

# 169
Две в едно, много сте бързи  Hug
Аз пък сега се чудя момиченцето ми от белия морков ли се обрина или от нещо друго  ooooh! тя по принцип си е с дерматит и се получава така  периодично.
Аз съм ходила и на двете места, много хубави разходки ще си направите  Peace

# 170
  • София
А аз съм ви изпуснала, от две три седмици не съм влизала Simple Smile  Росита, благодаря.
Ани на 13.10 стана на 5 месеца 65 см и 6300 гр. Днес и биха последна двойка ваксини, малко плака и сега хърка. Иначе хапва зеленчуково,плодово пюре и каша от ориз и банан. Това от нас засега: )

# 171
Ето и отчет от нас - 65 см. и 6020 грама е станала госпижицата.  Mr. Green Имаме официално разрешение за пюретата и днес с апетит си хапна тиква. Пада едно цапане, но съм доволна, че й харесва. Между другото, днес бях в Кауфланд (за пръв път от месеци) и взехме 108 броя пелени Памперс за 29, 99 лв. и реших да споделя с вас, че е хубава цената.

# 172
Пъпешче, матахари, чудесни мерки на девойките  Hug
Ние също си взехме памперси от Кауфланд, но 4-ка. Четири пакета по 90 бр, ще ни стигнат за около месец  ooooh!

# 173
Привет отново и от мен!  Искам да ви попитам какво кремче ползвате против подсичане? Марая от 10 дни е с ужасно зачервени дупе, почти рани!!!! Крема и пудрата на Penaten не помагат! Sad

# 174
  • гр.София
Привет отново и от мен!  Искам да ви попитам какво кремче ползвате против подсичане? Марая от 10 дни е с ужасно зачервени дупе, почти рани!!!! Крема и пудрата на Penaten не помагат! Sad
При вече зачервено дупе може да вземете Судокрем.  Peace

# 175
И аз съм много доволна от Судокрем. В болницата беше подсечен до кръв, буквално имаше рана. За няколко дни се оправи и от тогава не е имал проблеми.

# 176
И аз съм за судокрем. Мажа я с него всеки път като видя леко зачервяване и веднага помага.

# 177
  • На остров
Чудни мерки си имат момичетата  bouquet
Матахари рие с каква количка сте?
Ни ми се е подсичал но при зачервявяне ползвам Иниотол и Бепантен.
Днес голям пазар спретнах  Mr. Green

# 178
  • Сф
Тази вечер се мерихмя след баня- 8290  Shocked на 5м и 2д. За 20дена е качила 600гр. Педи пак ще мрънка. Кърмя на поискване.

# 179
Педи да си гледа работата. На 5 месеца и 4 дена Алекс беше -8600 и 70 см. Ще забави качването скоро, не се тревожи.😉

Общи условия

Активация на акаунт