Майски мами 2016-Тема 2

• 36 892
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Алекс от вчера реве доста често, а през ноща мрънка постоянно безда е ясно защо, най-вероятно зъб Simple Smile. Със захранвамето сме малко бавни
 Simple Smile, утре ние 4- ти ден На моркова Simple Smile. С каква каша започнахте?

# 151
  • На остров
Аз започнах с овесена натурална, сега голям фаворит ни е оризова с банан.

# 152
Кашата вечер ли се дава?
А иначе да се отчета и тук с актуални мерки и теглилки. Ръст и при двамата 66 см, девойката тежи 7400, а младежа 7100.
Ради, питах педиатърката за референтните стойности на хемоглобина, каза над 100.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 12:14 от amini

# 153
Педито казва, че кашата се дава на следобедно хранене към 15-16 ч.

# 154
  • На остров
Amini чудни мерки да раста все така слънцата  Hug !

При нас кашата когато се дава като цяло ядене се давва сутрин или вечер. Когато се дава само а проба няма значение.

Ние се бяхме запекли от оризовата с банан но пюре от касис, круши и сини сливи ни помогна чудно  Simple Smile

# 155
Нашата педиатърка каза да въведем оризова каша преди следобедното кърмене, 10 дни след като напълно заместим обяда с пюрето. След още десет  да започнем да добавяме и по четвъртинка сварен жълтък към пюрето.
    Да се похваля, че мойто синче вчера най-накрая се завъртя от корем на гръб. И му хареса и сега не  мога да го спра. Grinning
    Момичета, вие пътувате ли с бебчетата за уикендите? Бяха ми казали, че е хубаво пътуванията ни да са по 10-тина дни за по-добро климатизиране и за да избегнем разболяване. Но ми се ще един уикенд да си спретнем към шестия месец.

# 156
  • София
Мами, препоръчайте ми нещо за зъбките, което ви е помогнало. Цяла нощ не можахме да спим, той е крив от няколко дни, но това вече беше пик. Странното е, че не виждам пробиващо зъбче, но всички симптоми са за това, явно просто много го дразнят.

# 157
  • На остров
Ху не съм чувала такова нещо за пътуването ни с баткото ни сега.
За зъбки ползвам гелче, изстудени гризалки и имам един белгийски хомеопатичен за краен случай.
Ние сме ваксинирани от вчера следващият път на годинка Simple Smile

# 158
Whoo, и на мен са ми го казвали, но ние ходихме за три вечери до Велинград и обикаляхме околността, като стигнахме до 2400м надморска височина. Нямаше кой знае колко време да се свикне, но не му се отрази.. освен че спа 2.5 часа следобеда, което не се е случвало от както се е родил Grinning
Lalita, за венците няколко пъти съм слагала Pаnsoral и малкият се успокои много бързо.

# 159
Аз давам дентокинд от дъжд на вятър, не мога да кажа дали това ги успокои, но спахме тези нощи  Grinning
Благодаря за споделеното за кашите. Мисля да започна с оризовата на Милупа, а след нея оризовата с банан на Тьопфер. Предните дни се бяха запекли страхотно от пюретата, хем не давам много  ooooh! та известно време ги карах само на мляко за да се оправят.
Две в едно, как понесе малчо ваксината? При нас точно тази последната мина най-леко.

# 160
Здравейте, момичета! Ние вече сме на 5 месеца, а утре сме на мерки и теглилки. Захранване чак ме сме започнали, но й дадох да опита морков, пащърнак и тиква. Тиквата се хареса най-много. 😄 Да се похваля, днес й подадохме документите за международен паспорт и мина доста добре процесът със снимането. ☺

# 161
  • На остров
Матахари браво и ние планираме един дълъг уикенд през ноември в Шотландия евентуално и трябва да извадя паспорт, но преди паспорта по важно ми е да изберем количка за път.

Да попитам и тук за мамите, които пътуват(със самолет) какви колички за път сте си взели.

Амини и при нас много по леко тези ваксини от първите. Спа спокойно и почти не е вдигал температура, да не кажа хич.

# 162
Защо се налага отделна количка за път? Виждала съм как хората пренасят, изглеждаха обикновени.
Матахари браво на послушното дете  Hug За колко време става паспорта?

# 163
  • На остров
Амини ние искаме нещо леко и компактно, на мм желанието е да минава за ръчен багаж, аз нямам претенции дали ще се чекира или не. Иначе реално може да си пътуваме и с нашата, но има риск  да се почупи при полета, отделно е голяма и тежка. Спор няма, че нашата е най удобна от към комфорт за дечко и с количката за път ще трябва да направим компромис, но пък ще я ползваме макс 2 пъти годишно.

# 164
И ние плануваме пътуване в Шотландия.  Laughing Паспортът става за един месец най-много. Четох някъде, че не можело бърза поръчка за паспорт на бебе, но мен си ме питаха каква искам. Понеже не ни е спешен пуснах стандартна поръчка, а цената е 11 лева.

Общи условия

Активация на акаунт