Майски мами 2016-Тема 2

• 36 890
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • На остров
Лена съгласна съм с теб, особено когато и мамата работи е нужно да се редуват. Имам приятелка стинга до сериозна анемия от не спане.

Мираж в Швеция има един модел течна каша. Мисля само тук се ползва. Същата е като нормалната каша само по рядка и разбира се при нас си има отделно име  Simple Smile . Аз никога не съм я позлвала, но и възлагам големи надежди.

Амини ще опитам  Simple Smile

Адри важно е да не се обезводнява според мен, иначе щом утре сте на лекар е добре.

# 136
  • Сф
2в1, чак сега разбирам, че не си в БГ  Grinning

Арди, да не да е изстинало детето? Малката акаше на често и зелено и май я бях охладила повече от необходимото.

# 137
Здравейте мами. Ние днес бяхме на преглед. Малката е 6450 гр. / +650/ и 65 см. / + 1, макар че аз в къщи се пробвах да я меря и я изкарах 67 см../. Биха й за пръв път две ваксини наведнъж. Порева малко и се поскара на сестрата  Simple Smile, но голямото мръщене и плакане беше вечерта преди сън. С баща й се превърнахме на клоуни за да я разсмеем и да спре мрънкоплаченето. Накрая баща й започна да дрънка с една дрънкалка, а аз пеех китка от детски песни /прилично фалшиво естествено  Embarassed/ и това я накара да спре и да ни зяпне в захлас, даже заплакваше като спрем  Grinning. Накрая успя и да заспи даже.

Иначе вече се захранва. Миналата седмица яде тиква, а тази започна с морков. Днес половината пюре беше изкарано с акото. Това най-вероятно е нормално, но в първия момент се стресирах.

Лека нощ от мен.

# 138
Данула, чудесни мерки на малката госпожица  Hug
Пробвай за начало дадаваш по-малко пюре, нека свикне стомахчето. Аз не съм давала още цяло бурканче.

# 139
Данула, чудесни мерки на малката госпожица  Hug
Пробвай за начало дадаваш по-малко пюре, нека свикне стомахчето. Аз не съм давала още цяло бурканче.

Благодаря Амини. Благодаря за съвета  Hug. Аз също не съм дала още цяло пюре. Започвам с 3-4 лъжички и стигам за 5 дена до 15 лъжички пюре. Под това, че е изкарала половината пюре с акото имам предвид половината от това, което е изяла   Wink.

# 140
Danula, морковът има много целулоза, която е трудно да се преработи и затова се получава така. Възможно е и да е бил и на малко по-едри парченца. При нас първия път стана така, после започнах да го мачкам по-на дребно и вече доста рядко виждам оранжеви "проблясъци" в памперса, но все пак се случва Simple Smile

# 141
Здравейте Simple Smile
Нашия татко имам чувството, че направо се изключва вечер като си легне и нищо не може да го събуди, затова и аз съм си дежурна и денем и нощем Simple Smile
Момичета, малката беше болничка миналата седмица, уж оздравя, а от вчера пак и текна носа. Много се мъчи милата, трудно диша и чак не иска да заспива  Sad

# 142
  • На остров
Бяхме на мерки 69,5 см и 7,250 кг. Отложихме ваксиите за понеделник.

# 143
Две в едно, фини сте Simple Smile И ние бяхме вчера - 7,930 кг, 70 см. Simple Smile
   Звездичка, върни се малко назад и ще видиш и нашите драми със сополи. Можеш да си вземеш аспиратор за прахосмукачка и да пръскаш или капеш нещо в нослето.
   Ние от днес стартираме процедури с инхалатор, понеже леко се закашля и вчера педиатърът като го чу каза да почваме да инхалираме. Определено не е във възторг, но като пея и се правя на маймуна успявам да го разсея някак Simple Smile.

# 144
Чудесни мерки, високи и стройни дечица си имате  Heart Eyes
Максимум 7 ч.л. пюре съм давала.

# 145
  • На остров
Да честитя на Амини и на Ради месечинките на слънцата  bouquet bouquet bouquet bouquet ! Да са живи и здрави и много да ви радват  Heart Eyes !

Нашата сестра първо ни премери 70 видя и се много върна се втори път и отчете 69,5  Mr. Green . Добре е детето иначе щастливо изгелжда, отложихме до понеделник ваксината.

Каза, че мога да увеличавам количествата поетапно на каши и пюрета.

На 6 м ще ни види лекар  Grinning .

Ху супер сте с мерките, един месец дръпват на кг другиият на см !

# 146
  • пловдив
Мами,днес ние ставаме на цели 6 месеца 🎉🎉🎉Леле като че вчера се родиха малките мишки...Днес минахме и ехограф -всичко е наред и в  норма и при двамата.Вени има хемангиом на коремчето.Така се роди - да сега не расте и не намаля,но притеснението ни беше да няма такъв и на някой орган (далак,бъбрек,мозък...).Е,няма - вече съм спокойна. .Взеха им и кръв от пръстчета та за изследване.На Вени час след това течеше още кръв.Притесних се...Иначе и резултатите незнам дали са в норма.И по точно:Венета - хемоглобин 114,левкоцити 15,76...?Калоян-хемоглобин-118,левкоцити-14.Някой наясно ли е?Хайде,че някой на даде вой 😊

# 147
Ради, честита ви месечинка, браво за хубавите резултати  Hug
Ние утре сме на мерки и теглилки + ваксини, ще ни дадат и направления.
А наистина децата растат като гъбки, напоследък отчитам по-бързо умаляване на дрехите  Mr. Green

# 148
  • пловдив
Ради, честита ви месечинка, браво за хубавите резултати  Hug
Ние утре сме на мерки и теглилки + ваксини, ще ни дадат и направления.
А наистина децата растат като гъбки, напоследък отчитам по-бързо умаляване на дрехите  Mr. Green
Честита и на Вас!!!!За дрешките - Калоян доста вече са му малки,но Вени има някой 0-3 месеца и стават.Ама тя ни е финна мадама 😊

# 149
   Звездичка, върни се малко назад и ще видиш и нашите драми със сополи. Можеш да си вземеш аспиратор за прахосмукачка и да пръскаш или капеш нещо в нослето.

Благодаря Simple Smile
И аспиратор имам (обикновен, не за прахосмукачка) и с физиологичен разтвор пръскам, ама те едни течни като вода и имам чувството, че нищо не помага Sad

Общи условия

Активация на акаунт