Майски мами 2016-Тема 2

• 36 876
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Всъщност пият вода с лъжичка, ама то не е особено ефективно  Grinning днес нямат температура, само покашлят от време на време.

# 691
  • На остров
Амини много се радвам Hug
Нашият комеден подарък се радва на голям успех:) .

# 692
Да, Амини. Директно с пипетката. Става много бързо и детето не се мъчи, както с дозичките физиологичен разтвор. Прочиства нослето много добре и има антибактериален и противовъзпалителен ефект.

# 693
Две в едно, вие проходилка ли му взехте? Аз слагам от дозичките редовно, но юнакът не стои мирен, върти си главата рязко  Grinning

# 694
Оо, при нас се е стигало и до рев, докато успея да сложа цялата Laughing ако решиш да пробваш с пипетка, сподели как е минало : ) малката още ли е с температура, Амини?

# 695
Аз цялата доза още не съм слагала. А иначе днес девойката няма температура, но младежа има 38.1  Sad

# 696
  • На остров
Дано се оправят дечицата Амини ! Аз при нужда действам със солена вода под формата на спрей, бързо лесно и ефективно. Да проходилка купихме ние.

# 697
Амини, дано по-бързо да се оправят дечицата ти. Моят юнак и той не е фен на водата. Казаха ми да пробвам с чай. Вие правили ли сте и от какво?

# 698
Аз съм давала от лайка.

# 699
Давала съм лайка и липа, вместо вода. По-скоро за разнообразие обаче, защото моята дъщеря си пие вода.

# 700
Чаят от пакетче ли? Защото май имало някакви разтворими?

# 701
Аз съм взела чиста билка, в пакетче или разтворим не бих дала.

# 702

И аз така. Давам лайка на цвят.
Матахари, липов чай от кога даваш? Не знаех дали може на бебе иначе бих му давала на моя младеж.

# 703

И аз така. Давам лайка на цвят.
Матахари, липов чай от кога даваш? Не знаех дали може на бебе иначе бих му давала на моя младеж.

Давам й от около 20 дни. Педи каза за чайовете само лайка или липа. Не е имала някакви проблеми, от както й давам и си го харесва.

# 704
Супер, ще пробвам.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт