Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 386
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Cyberspace , на фризьор ли ходи от червено към русо и как промени цвета с блондор или с кичури и след това боя?  Много искам да стана в цвят светло кафяво или тъмно русо..а не знам колка ще ми се изгори косата.Сега ми е лилава и малко трудно май ще стане свалянето на цвета.

# 571
Сайбър, аз да подкукоросам мишките, ама във всички цветове ми харесваш 😊

# 572
  • Cyberspace
let_it_shine - decolour time  Mr. Green Свърши ми много хубава работа. Не съм се боядисвала на фризьор откакто моята приятелка прекрати с тази професия  Laughing Отивам, подстрижка и бегом навън. Нямам нерви да кисна часове в салони, а може би трябва, за да получа трайно оцветяване на косата  ooooh!
Благодаря, Алечка, Чаровна   Heart Eyes
Днес исках да ида да се подстрижа, а се оказах сама в офиса и май няма да мога  Tired

# 573
да се похваля , стимулирате ме тук и снощи и аз от русолява се  направих почти черна ,като Чаровничка, не знам как го докарах този цвят , обаче много се харесвам, благодаря момичета за идеите , вече ще си стоя черна с моята си коса Simple Smile

# 574
  • Cyberspace
Снимка, снимка, сниимка  photo Mr. Green

# 575
не мога нито да правя снимка, нито пък да я кача  извинете ме  Embarassed, само да се похваля ,че съм доволна и да ви благодаря, аз се намазах с обикновена боя гарние олиа 5.0

# 576
 Явно всички в даден момент сме имали преживявания с филажната ножица 😃 оттогава като седна на стола първото нещо,което казвам е "без  филажи".И аз чакам да видя Алечка 😊 Само да не се покажеш ей!Много ми е любопитно какво ще стане.Така се изкушавам и аз да се намажа нещо,да подсиля червеното,че съм вече толкова оранжева,направо жълто-руса.В корените черна 😃Като шарена черга съм.

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 12:13 от Miss_Bingley

# 577
Алечка, всички те чакаме явно  Wink Каквато си красавица няма начин да не стане хубаво  Heart Eyes
Дано ти си се харесаш и да свикнеш бързо с промяната  Peace

# 578

Cyberspace , Благодаря за бързия отговор  Peace bouquet

# 579
От две години съм с къса коса, дори много къса по повечето стандарти. Бях решила да я пускам пак дълга, но не издържах ,а и от боята косата ми се бе изтощила и в понеделник се подстригах и боядисах като тази снимка на която попаднах и много ми хареса. Късата коса също е на мода, а и не мога да се оплача от по-малко внимание, дори напротив когато съм с най-къса прическа одобрението е най-голямо.

# 580
Аз харесвам такива прически, някак бунтарски са ми , екстравагантни. Не бих направила себе си така, просто защото нито чертите ми а подходящи, нито типа на косата ми, но определено смятам, че някои жени силно се разкрасяват с подобен тип подстрижка.

# 581
И аз харесвам, но наистина на малко жени им отива. Искат се много правилни черти и красива глава.  И смелост .

Отивам на фризьор.  Благодаря ви за вълненията, цял ден ми е трепкащо 😀😀😀

# 582
Ауу, дойде ли момента, стискам палци  Heart Eyes

# 583
Дойде и замина  Mr. Green Виждат се уши и врат Simple Smile Половин час фризьорът ми, другата фризьорка и една клиентка ме разубеждаваха, ама се спазарихме накрая  Laughing

Аз много се харесвам, едно ми е свежи и леко. Утре ще си прасна едно селфи на дневна светлина да видите

# 584
Супер, щом ти се харесваш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт