С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 242
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Кухнята е обща няма как .  Tired
Нямаме алтернатива с моя,ако не сме там . Целта в дългосрочен план за съжаление ,
(смисъл няма да стане с щракване на пръсти) е свекърите да се изместят.
Те са против, ние да вземем нещо наше или под наем ,защото "къщата била голяма, на кого щяла да остане"?!
"еди - коя си стая е перфектна за детска"   Laughing  И той моя, колко му трябва  Confused
Съжалявам си го-честно. По средата е . Те мрънкат за мен , аз за тях, не смее да им се противопостави на тях , но на мен обаче може Wink
Добре де къщата като е голяма, защо сте в едно стайче.
Колко е голяма тази къща на 2-3 етажа.
И при положение че ти още от сега си безгласна буква , как мислуш да я карате за в бъдеще.

# 691
За мен по-тревожното е, че той отсега взима страната на мама. При такава офанзива анонимната няма много шансове...
Как да има шансове анонимната пред актрисата, изпълняваща ролята на едикоя си? newsm78
По- тъпо нещо, за което може да се ядоса човек, не бях срещала! Mr. Green
И за това ли мъжът ѝ трябва да се скара с майка си?

Изброих и други примери, защо четете избирателно? Споменах фейсбук-а  #2gunfire
А семейното положение на синко- ерген  Joy ?  За какво говори ? На мен ми звучи като да съм някаква случайна/поредна/нищо важно...(за свеки  Laughing ) И за това ли е тъпо да се жалвам? От над ПЕТ години сме заедно Wink И не искам, той да се "дърпа" с когото и да било заради МЕН. Стига ми да ме подкрепя ,когато съм права аз Wink

Голяма си е къщата , просто свекито е окупирала кухнята,хола... Сещате се - какво да правя в свободната спалня примерно?

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 18:28 от Анонимен

# 692
Това на него го кажи. Знаеш ли, терапевтично е да си прочетеш написаното и да видиш на теб как ти звучи. Иначе, че не те приемала майка му, не ти е най-големия проблем. Може и 15 години да сте заедно, но зависи той как те приема и като каква те представя пред останалите. Нямате деца, доколкото разбрах, живеете си в неговата детска стая предполагам, ами колко му е майка му да те брои за гадже.

# 693
Това на него го кажи. Знаеш ли, терапевтично е да си прочетеш написаното и да видиш на теб как ти звучи. Иначе, че не те приемала майка му, не ти е най-големия проблем. Може и 15 години да сте заедно, но зависи той как те приема и като каква те представя пред останалите. Нямате деца, доколкото разбрах, живеете си в неговата детска стая предполагам, ами колко му е майка му да те брои за гадже.

Много над детската възраст сме,особено той  Joy
Става въпрос за мъж на 30 Wink

# 694
  • София
Скрит текст:

Много над детската възраст сме,особено той  Joy
Става въпрос за мъж на 30 Wink
В такъв случай се дръжте като големи. Защо още живеете при "мама"? Изнесете се.

# 695
Стига вече с това "изнесете се"
Момчето не иска, как да стане това.
Аз искам да питам Анонимната- ако все пак решиш да се изнесеш, той ще те последва ли.
Много се съмнявам.

# 696
  • Пловдив

Аз щях да зарежа "момчето". На мама момчето.....

Щото е "на мама момчето", а не "моят мъж".

# 697

Аз щях да зарежа "момчето". На мама момчето.....

Щото е "на мама момчето", а не "моят мъж".
Да това е решение.Правилното.

# 698
  • София
На момчето му е време да порасне и да стане мъж. Това първо. Второ, като не искаш да живееш със свекърва, не отиваш да живееш при свекърва. След като въпросното момче предпочита да слуша мама и да живее с мама, имаш два варианта:
1. Или избираш да останеш с такъв, но не обвиняваш другите за избора си;
2. Или си хващаш багажа, напускаш момчето и търсиш мъж.

# 699
Или като момчето не ще да се изнася, делите стаи за вас и стаи за тях. Направете си кухня. Не е толкова сложно да имате ваш хладилник и ваша печка. Отделете се, макар и в обща къща. Само така оцеляват хора, живеещи във фамилни къщи. Съседите са се разпределили на етаж едно -свекърва, на етаж две - зълвата и мъжа, на етаж три - сина и снахата. Даже дворът е разделен. Никой не паркира на мястото на другия. Но те са добре, защото живеят като съседи в кооперация. Няма общи обяди, вечери, никой не нахълтва по етажите, никой не се бърка на другия какво прави.
Анонимна, ти хем натъртваш, че сте заедно от 5 години и си му жена, същевременно те е страх да поставиш твоите изисквания към този човек.

# 700
Анонимна, ти хем натъртваш, че сте заедно от 5 години и си му жена, същевременно те е страх да поставиш твоите изисквания към този човек.
По-сложно е отколкото звучи... Не ми дава възможност. Започвам отдалече, със спокоен тон, но той всичко потушава с крясъци. Само негативи трупам , защото , ами те (мама, тати,кака , бати) нямат проблем с мен , само аз имам претенции...

# 701
По-сложно е отколкото звучи... Не ми дава възможност. Започвам отдалече, със спокоен тон, но той всичко потушава с крясъци. Само негативи трупам , защото , ами те (мама, тати,кака , бати) нямат проблем с мен , само аз имам претенции...
Миличка, а защо търпиш, защо продължаваш да стоиш с него и да си причиняваш всичко това.

# 702
Крясъци от сега не са добър индикатор,те са в крайния  стадий...

# 703
Май ще съжаляваш за изгубеното време ........

# 704

Изброих и други примери, защо четете избирателно? Споменах фейсбук-а 

Синчето и мама гледат заедно фейсбук? Това е перверзиа.

Общи условия

Активация на акаунт