С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 566
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • Оптимист по принуда

На сватбата му се облече в булчинска рокля, и още се хвали, че била по-хубава от булката.

Mr. Green
Скрит текст:

# 511
Хахахахахха същата работа, само че свекървата е много по-млада от Джейн Фонда.
Ако не беше анонимен форум, щах да ви изпратя снимка как седят, младоженеца в средата и двете булки от всяка страна.

# 512
Можеш на ЛС да разпратиш.
Нареждам се първа Simple Smile.

# 513
Пращай, това изглежда интересно!
Снахата как е е съгласила на тази снимка, обаче...

# 514
Гледай само някоя да не се окаже булката Wink. То срещу свекървенско малоумие, не знам как се противодейства? Всъщност можеше да в залее с чаша червено вино и щеше да й се наложи да се преоблече Mr. Green

# 515
Всъщност можеше да в залее с чаша червено вино и щеше да й се наложи да се преоблече Mr. Green

Много добра идея... ама сигурно и свекървата щеше да залее булката.  Laughing
Сериозно, какви са тия свекърви?!  ShockedЧе то това ви е направо психическо отклонение, не просто вмешателство. И на първата брачна нощ ли е искала да им свети?

# 516
  • София
Ееее, дайте да я видим тази свекърва с булчинската рокля  Grinning

# 517
  • при късмета
На мен ми е трудно да повярвам, че изобщо се случват такива истории. Извън филмите имам предвид.
На младоженците и на тях да се чудиш как изобщо допускат подобни изцепки. А свекървата не ми стигат думи да коментирам.
Младоженците бих ги оправдала, само в случай, че свекървата се появи на сватбата с близка до булчинска рокля, без да даде никакви индикации за това предварително. Обаче пък при този вариант е за четвърти километър. Отделно отделение трябва да има за такива

# 518
О, дано някой ден не полудея и аз от ревност... Въпреки че, знам ли, много си обичам гарджето и си представям как бих могла да яхна метлата. Темата е полезна за бъдещи свекърви определено Simple Smile

# 519
  • София
Много е полезна и за мен, определено Peace Синът ми вече е имал гаджета, които не съм харесвала, ама си мълча  Laughing(ама е много трудно бе, лелеееее!!!  ooooh! Laughing)

# 520
Здравейте на всички дами които живеят под един покрив със свекървата или с майката на мъжа до тях! Бих искала да чуя мнението ви по-този въпрос, а той е " Разбирате ли се със свекървата и как се чувствате под един покрив заедно? " Спред вас възрастни и младни заедно ли трябва да са или отделно? Питам ви защото от скоро живея с приятела си, а той живее с майка си защото жената е сама и е болна от Асма, не са се разделяли като цяло, а той преди мен не е живял с друга ( освен с майка си ).
Аз обаче съм имала една връзка в която с човека до мен живяхме само двамата, беше ни по-спокоино, помагахме си и можех да се отпусна, като това да изляза гола от банята без хавлия, да спя гола, без да се притеснявам, че някой ще влезе, да не питам кое къде е и да си бъда сама домакинята! А какво ви се случва когато свекърва ви, не ви харесва?! Смята, че не сте достойна за сина и? Бих искала да чуя вашето мнение и ви благодаря! Simple Smile

# 521
Здравейте на всички дами които живеят под един покрив със свекървата или с майката на мъжа до тях! Бих искала да чуя мнението ви по-този въпрос, а той е " Разбирате ли се със свекървата и как се чувствате под един покрив заедно? " Спред вас възрастни и младни заедно ли трябва да са или отделно? Питам ви защото от скоро живея с приятела си, а той живее с майка си защото жената е сама и е болна от Асма, не са се разделяли като цяло, а той преди мен не е живял с друга ( освен с майка си ).
Аз обаче съм имала една връзка в която с човека до мен живяхме само двамата, беше ни по-спокоино, помагахме си и можех да се отпусна, като това да изляза гола от банята без хавлия, да спя гола, без да се притеснявам, че някой ще влезе, да не питам кое къде е и да си бъда сама домакинята! А какво ви се случва когато свекърва ви, не ви харесва?! Смята, че не сте достойна за сина и? Бих искала да чуя вашето мнение и ви благодаря! Simple Smile

Защо не прочетеш първо?

# 522
Цитат
Отиде с тях на медения им месец и на всяка следваща почивка оттогава.

Току що Популе беше свалена от почетната стълбица :o

# 523
  • София
Цитат
Отиде с тях на медения им месец и на всяка следваща почивка оттогава.

Току що Популе беше свалена от почетната стълбица :o

Joy

Вярно е.

# 524

Аааа, в тая тема всички се разбираме идеално с майките на приятелите/съпрузите си. Не разбираме проблема. Всички мечтаем за голямо семейство с три поколения под един покрив. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт