С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 250
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Сакън, не го казвай Simple Smile , че АбсурТчето ще рекне, как къщата на свеки е И негов дом и откъде накъде ще делиш ти него от майчицата му и ще го караш да напусне бащиното огнище Simple Smile
Що не спреш да ръсиш тъпотии, се питам? newsm78
Всъщност, ясно е- толкова си можеш hahaha

# 601
Ами, АбсурТ, вярно е, че за всяко танго трябват двама. Ако мъжът е Мунчо, явно и жената, която е с него е Мунчовица.

# 602
  • Най-красивата страна
Моите родители и особено баба ми изпадаха в див ужас,че може един ден да живея със свекърва и затова побързаха да ми осигурят жилище още преди да съм се омъжила.
Да,но след сватбата ,когато отидохме да живеем там със съпруга ми,свекърите се обидиха.
Те смятаха ,че е редно да живеем или с тях или с бабата и дядото на ММ.
Е нямаше начин това да стане при наличието на свободно жилище.
Дори и сега,след 20 години свеки все още е сърдита.

# 603
Много по - често срещано е мъжът да иска да живеят с неговите родители/обикновено заради патриархали традиции от миналото/, отколкото жената.
Аз не познавам момиче/жена, която да има желание да живее със свекърва си или с майка си, след като е семейна.

# 604
  • Бургас
Абсурт, говориш с такъв упрек към младите хора, които искат сами да създадат свой дом, че се чудя защо тогава си се съгласила да плащаш половината наем на дъщеря си след сватбата й.

Къде видя упрек, че да го видя и аз? newsm78
Опитвам се да сляза под повърхността на първосигналното твърдение, че жените сме венеца на Природата, а мъжете са муньовци, но няма да ми се позволи в нито една тема, списвана от мами  Joy

Така те усещам. Ако греша - чудесно  Simple Smile
Муньо е всеки, който отказва да порасне, да създаде собствен дом и семейство и да се грижи сам заедно с половинката си за него.....независимо от пола.

# 605
  • София
Ами, АбсурТ, вярно е, че за всяко танго трябват двама. Ако мъжът е Мунчо, явно и жената, която е с него е Мунчовица.
О, ти така мислиш, но я виж тук- пълно е с велики Жени и Мунчо до Мунчо, майньо льо! Joy

# 606
  • София
Що не спреш да ръсиш тъпотии, се питам? newsm78
Всъщност, ясно е- толкова си можеш hahaha

???
Факт е, че това е форум, в който всеки може да си пише каквото поиска, но подобен тон (меко казано) е недопустим за дама, имаща някакви претенции!

пп- или може би, така се гмурваш "под повърхността на първосигналното твърдение", какви сме жените с напъните си да докажеш, че и една жена може да е муня?

# 607
  • София
Да, пълен парадокс. Той, че е Муньо, това е ясно, но жената, като счита такова съжителство за муньовско, защо се съгласява на него?

# 608
  • София
Да, пълен парадокс. Той, че е Муньо, това е ясно, но жената, като счита такова съжителство за муньовско, защо се съгласява на него?
Това имам предвид- за куп неща се обявява един мъж за Муньо, а е ясно, че прасе и газела са несъвместими. Mr. Green

# 609
Аз пък мисля, че една част от тези жени се развеждат - рано или късно. Муните. Издържат известно време с Муньо и дотам /според статистиката на разводите/. В промеждутъка една част от тях са в тази тема.  Laughing
Т.е. между първите признаци на муньовщина и момента, в който Муня осъзнава, че е газела, а той прасе. Laughing
Абсурд, мъжете стават все по-безотговорни и консуматорски настроени, искат само да взимат от живота и т.н. На жената просто това не може да й се случи, ако иска да има деца, тогава ще не ще ще е в позицията на даващия. Масово мъжете не желаят да имат деца, не желаят да имат по две деца и т.н., именно защото са безотговорни. Незрели. В 21 век сме заобиколени от 40 годишни инфантили, това е трагичното, и е видно навсякъде около нас. Само хахо-хихи им в главата, и раждането не им се гледа, че щяло да им стане лошо. Вуйчо ми, на 56 в момента, емигрира в Австрия на първата вълна, присъствал е на ражданията на двете си деца. Не го хваля, той си има много кусури, но е класи над Муньо.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 16:52 от Анонимен

# 610
Традиционно  е да обгрижват мъжа,мама,баба  и жената накрая  заедно с тях.Че  зает  и  няма време,изморен да си почива.И все пак  все повече мъже поделят задължения,с мерак или не толкова.Още трябва.

# 611
Това имам предвид- за куп неща се обявява един мъж за Муньо, а е ясно, че прасе и газела са несъвместими. Mr. Green
Joy
А, не! Всички съфорумки сме газели  Laughing

# 612
  • София
Абсурд, мъжете стават все по-безотговорни и консуматорски настроени, искат само да взимат от живота и т.н. На жената просто това не може да й се случи, ако иска да има деца, тогава ще не ще ще е в позицията на даващия. Масово мъжете не желаят да имат деца, не желаят да имат по две деца и т.н., именно защото са безотговорни. Незрели. В 21 век сме заобиколени от 40 годишни инфантили, това е трагичното, и е видно навсякъде около нас. Само хахо-хихи им в главата, и раждането не им се гледа, че щяло да им стане лошо. Вуйчо ми, на 56 в момента, емигрира в Австрия на първата вълна, присъствал е на ражданията на двете си деца. Не го хваля, той си има много кусури, но е класи над Муньо.
Мъжете са толкова безотговорни, колкото жените им позволят!
Колкото повече са жените, които за по едно питие или още на първа среща вдигат крака, колкото повече са тези, които са готови набързо да заживеят с поредното гадже или да родят от някого на " права вяра", толкова повече ще са безотговорните и безхаберните мъже. 
Щом жена на 30+ години може да се изживява като на 20+, да виси по дискотеките, а като роди да се окаже, че не е готова да си изтърпи детето 2 години, какво да искаме от мъжете?
И преди феминистките отново да ми скочат, ще кажа че пиша от позицията на жена, която винаги е вярвала, че жената е по- умната и водещата във връзката с мъжа.

# 613
  • при късмета
Мъжете са толкова безотговорни, колкото мама им е втълпила, че ще са вечно заедно, че той трябва да мисли и да се грижи преди всичко за нея, че апартамента е негов после и той дом си има, а ако има и дъщеря, за нея не отговаря след сватбата ѝ. и т.н. И, че някаква си жена, която ще му роди деца, които само ще го тормозят, не е никакъв фактор в техните планове и взаимоотношения, то вече е измислено.
Която и да е жена, много трудно ще промени мъж след събирането им. Той или е безотговорен преди това или не е. А това до голяма степен зависи от родителите му, и да много често в частност майка му. Позволението на която и да е жена, няма нищо общо.
Вземи си безотговорен мъж и чакай да го направиш отговорен!

# 614
  • София

Вземи си безотговорен мъж и чакай да го направиш отговорен!
Ми, не го взимай, нали това казах в поста си, ама пак не схвана. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт