С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 247
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Каза това
Мъжете са толкова безотговорни, колкото жените им позволят!
И защо винаги гледаш да защитиш мъжете и да изкараш жените всякакви? Имаш дъщеря все пак и тя е тази с дете и семейство, според твоите критерии

# 616
  • София
И защо винаги гледаш да защитиш мъжете и да изкараш жените всякакви? Имаш дъщеря все пак и тя е тази с дете и семейство, според твоите критерии
Не се пъни, не ти се отдава осмислянето. Peace

# 617
Каза това
Мъжете са толкова безотговорни, колкото жените им позволят!
Аз схванах поста на АбсурТ не като защита на мъжете, а като напомняне, че мечката играе според тоягата. Ти писа, че една жена трудно ще промени мъж, който вече е възпитан да е безотговорен. Точно така е, но ще допълня, че една нормална жена или изобщо няма да се хване с подобен мъж, или, ако се е подлъгала и все пак се е хванала с такъв, съвсем бързо ше се освести и ще избяга с 300. А, ако е достойна Муньовица, ще търпи Мунчо с години и ще се жалва, че е много лоша Мама Му.

# 618
Казват,че  господ е  събирач.

# 619
Пепел ти на клавиатурата. Laughing

# 620
  • при късмета
 Ти писа, че една жена трудно ще промени мъж, който вече е възпитан да е безотговорен. Точно така е, но ще допълня, че една нормална жена или изобщо няма да се хване с подобен мъж, или, ако се е подлъгала и все пак се е хванала с такъв, съвсем бързо ше се освести и ще избяга с 300. А, ако е достойна Муньовица, ще търпи Мунчо с години и ще се жалва, че е много лоша Мама Му.
Така е и знаеш, че винаги съм била на мнение да се преценява предварително.
Но примера беше с 30 годишна в дискотека, като, че мъжете там са на друга възраст. Или пък, че после се оказвало, че не можела да си изтърпи 2 години детето, като, че мъжете повече ги гледат.
Какво трябвало да искаме от мъжете?  ooooh!
Ми нищо повече не можем да искаме от тях, освен това, което вече са. А те са такива в голяма степен заради майка си.
Не само жени след като имат дете се оказва, че в нещо не се справят така както са си мислели. По-скоро е черта на мъжете това.

# 621
Какво да искаме от мъжете? Нито повече, нито по-малко от това, което ние самите сме склонни да дадем.

# 622
И аз мисля, че е здравословно един мъж рано да се отдели от полата на майка си, но Абсурт каза друго. И е права.
Ако една жена е жена на място ще си превъзпита Мунчото много хитро.
Жена и кола са на късмет, но мъжа и кучето са както си ги научиш.  Sunglasses

# 623
  • при късмета
Винаги съм мислела, че не си заслужава да превъзпитаваш когото и да е. Не си струва труда обикновенно, а резултата е неизвестен. Защо да инвестираш време в това?
За дребни битови навици не говоря, говоря за характер и манталитет. Дребните навици се променят от само себе си, когато заживееш с различен човек. Характера и манталитета, никога. И дори да мислиш, че при второто има някаква промяна, то в повечето случаи е временно. Изобщо не си заслужава

# 624
Винаги съм мислела, че не си заслужава да превъзпитаваш когото и да е. Не си струва труда обикновенно, а резултата е неизвестен. Защо да инвестираш време в това?
За дребни битови навици не говоря, говоря за характер и манталитет. Дребните навици се променят от само себе си, когато заживееш с различен човек. Характера и манталитета, никога. И дори да мислиш, че при второто има някаква промяна, то в повечето случаи е временно. Изобщо не си заслужава
Тук съм съгласна на 1000%.

# 625

newsm10

Винаги съм казвала - търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.

# 626
  • Най-красивата страна
Аз познавам един мамин Мунчо,който се ожени за германка.Тя го отмъкна в Германия и само за една година така го превъзпита,че и майка му не можа да го познае.Вече 10 години са заедно,имат 2 деца,мама ходи там само,когато я поканят-един път в годината за 5 дни.Децата-с немски имена .   
Мунчо вече е научен да си пере дрехите сам,да участва в приготвянето на вечерята,да поддържа градината,да пуска прахосмукачката .И не,жена му не работи.Само той работи милия.
Майка му още не е свикнала със ситуацията.

# 627
  • Canada
А защо да е бил мамин Мунчо?

# 628
Защо немският зет е Муньо не разбрах?

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 14:20 от Не се сърди, човече

# 629
  • София
А защо да е бил мамин Мунчо?

Доколкото разбирам преди това за най-елементарни дейности е бил обгрижван от мама.

Общи условия

Активация на акаунт