С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 246
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Canada
Аз това не го виждам никъде в поста на вени35. Тя просто заявява, че е бил такъв.

# 631
  • Най-красивата страна
Мунчо и майка му са мои роднини.Той беше мамино детенце.Не пипваше нищо.Мама му прибираше чорапите,мажеше му филиите за закуска,а той не знаеше от къде се влючва печката ,нито как се пуска прахосмукачката.Всичко правеше майка му,че и в градината се трепеше жената .Мунчо не и помагаше изобщо.И се очакваше ,че като дойде снахата и ще замести мама.Да,ама не...

# 632
Хич никого не желая да превъзпитавам. Ама и нямам намерение да обслужвам здрав прав мъж, който мама му е вървяла подире амнайсет години.
Дали, заради това, че от рано се е отделил ММ от майка си, или просто късмет съм извадила, нямам оплаквания от него.
Само свеки не може да преживее факта, че сина й чисти, сгъва пране, гледа дете и т.н. наравно с мен. Първия път като разбра, че ще води дъщеря си на ваксина изпадна в потрес. Обади ми се да ме пита как така съм го пуснала сам? Как щял да кара колата с детето и как ще я държи докато я бодат. Казах - ми така, както аз го правя. Отговори - е да де, ама ти си майка  #Cussing out След това един път  му каза, че е мъж под чехъл, защото ме защити в спор. Не съм им  чула разговора, но мъжа ми беше бесен. Май за пръв път ми се оплака тогава от нея, защото му беше кипнало. Та от тогава и отношенията ни с нея доста се промениха. Само, че аз война с нея не водя, не спирам сина й да ходи при нея, просто той се отдръпна сам, за което пак аз съм виновна де.

Та утре я чакам на гости, детето ще е щастливо, дано баба й отдели малко повече от 30 минути.

# 633
 newsm78Не  знам защо се ядосвам и страдам за хората ,роднини,но не са семейството ми.Казвах за починала млада жена,братът  отсвири майка си.Вярно е,че  говори все за починалата,страда и пъшка,ако е старец като мен ще я разбере и изчака,но  решил,че  трябва да се обърне към него.Партньорката му  си навира носа  и държи да ръководи,майката пък е  на 62  и не дава да я  командват какво да прави.Да се мести да живее в града,че е на село.Може сама като го реши.Боли ме за  починалата,защото бяха през седмица тук  и порасна пред очите ми.Боли ме и за него,че се чувства изоставен,но  такова събитие  бавно се приема и осмисля и майката разбирам.Не  мога да помогна.
Също съседка,с която се разбирам и съм  и задължена много през годините,обичам като майка,защото се държа като такава,е  в болница и ядосва  близките си,не иска да се преместят,не могат да се справят,а  мислят,че могат с дядото. Търчат от амнайсе километра да ги водят по доктори и се грижат за тях.И внучката е тук и я  ядосват,че се чудя това същата жена ли е .
И накрая се чудя мен  кой  ще погледне и кого ще ядосвам ,дано не изперкам и отида в дом накрая,когато няма да мога сама.
Та тези отношения са  един мисли едно,друг разбира друго и м"мата си трака.
Важното  е да сме здрави и да има какво да ядем,дет се вика.

# 634
  • Най-красивата страна
Близки роднини сме с Мунчо и сме израснали заедно.Не вярвах,че той някога ще се промени и ще се научи сам да се обслужва.Мислехме,че германката ще го изгони.
И когато на втората година след сватбата го видях как помага при сервирането на вечерята не можах да повярвам на очите си.Ами преди това той не ставаше една чаша вода да си налее...

# 635
Има огромна разлика дали Муньо е абсолютно сам в чужда страна и най-близкият му човек е въпросната германка, на която явно все пак е държал, за да се ожени за нея - тогава ще се превъзпитава с желание, та пара ще се вдига. Германките хич не цепят басма, особено на съпруг. Ако беше завел някое кротко селско девойче в къщата на мама, и до ден днешен щеше да си живее като бей. Като няма зор, няма промяна.

# 636
Хич никого не желая да превъзпитавам. Ама и нямам намерение да обслужвам здрав прав мъж, който мама му е вървяла подире амнайсет години.
Дали, заради това, че от рано се е отделил ММ от майка си, или просто късмет съм извадила, нямам оплаквания от него.
Само свеки не може да преживее факта, че сина й чисти, сгъва пране, гледа дете и т.н. наравно с мен. Първия път като разбра, че ще води дъщеря си на ваксина изпадна в потрес. Обади ми се да ме пита как така съм го пуснала сам? Как щял да кара колата с детето и как ще я държи докато я бодат. Казах - ми така, както аз го правя. Отговори - е да де, ама ти си майка  #Cussing out След това един път  му каза, че е мъж под чехъл, защото ме защити в спор. Не съм им  чула разговора, но мъжа ми беше бесен. Май за пръв път ми се оплака тогава от нея, защото му беше кипнало. Та от тогава и отношенията ни с нея доста се промениха. Само, че аз война с нея не водя, не спирам сина й да ходи при нея, просто той се отдръпна сам, за което пак аз съм виновна де.

Та утре я чакам на гости, детето ще е щастливо, дано баба й отдели малко повече от 30 минути.

Твоята свекърва да не е някъде около 450 годишна😃

# 637
Моята дойде днес да види малкия, че е болен. От вратата каза:
- Ела, бабе, да те гушна, аз тебе те обичам повече от бебето! Shocked
 На синът ми не му е нужна тази сравнителна характеристика, при все че го уча как в семейството никой, никого не обича повече. Не можах да се намеся, но следващия път ще го направя. Издразни ме.
 Вицът е готин.
Аз мисля, че хората се променят, не знам с каква категоричност го казвате. Както жените се променяме като станем майки, така и мъжете подлежат на промяна/ моделиране/ научаване и т.н.

# 638
Зои, и друг път си казвала ,че бабата предпочита ли ,обича ли баткото повече от бебето

Не знам защо го прави ,но е въпрос на време малката да започне да разибра, а и като нищо баткото може да и каже:баба казва ,че обича повече мене
Така ,че наистина е добра да се намесиш

# 639
Абе, тя си го показва и казва, дразнещото е, че вече на малкия го казва. Не знам до колко ще я отрази, но е много тъпо от нейна страна.
 Още по-тъпото е, че тя има 5 внучета от три деца и заявява как сина ми й е любимо. Дори на дъщеря й не и е толкова. Тя е на родата на мъжа й, а нашето е на сина й. Все едно чета Железният светилник!

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 21:38 от Zoι

# 640
 Железният светилник е слабо казано.

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 12:49 от Априлска вълшебница

# 641
Редактирах си пълният член на светилника, че току виж пак някой ме посочи Simple Smile
 Дойде да види малкия, аз си легнах и ги оставих, когато станах беше решила, че ще остане да спи тук. Нямам нищо против, обаче е мрънкало. Кърмя малката, кога ще пие лекарство баткото? Къпем малката, баткото няма ли да го къпем? Ама що не пишкал, ама що не ядял. Сигурно съм най-немърливата майка, че си легнах при болно дете, но три нощи не съм спала и точно да ползвам свекървенското рамо.
 Днес имах хубаво ядене, жената искала сандвичи отвън  ooooh! Нямам против, но ако това се случеше в нейната къща, щеше да е сърдита и да мрънка цял ден.
Та такива дребни кахъри.

# 642
Мерси за такава помощ Stop.
Скрит текст:
„пълният“ трябва да е с кратък член Peace

# 643
Заглавието е "Железният светилник". Зои е пропуснала кавичките.  Определителният член е точен.

# 644
Да, КАГ, кавичките съм пропуснала.
Лято, не разбрах какво искаш да ми коригираш?
 Помощ ми е да отида да си легна и да успея да си почина като знам, че с Мм са с децата.
Ох, смях се много тази вечер с нея. Първо яде сандвич, после филия с шоколад, сладолед и преди да легне хрупаше чипс, който докато ядеше ме пита:
- Ох, кога и как ще отслабваМЕ?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт