С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 229
  • 760
  •   1
Отговори
# 645

Твоята свекърва да не е някъде около 450 годишна😃

Хаха, минимум. В същност на 70 и нещо е. Спрямо нейните разбирания жената е длъжна да прави всичко у дома. Даже ми беше дала съвет, ей така да си знам - мъжете не могат да мият хубаво чинии  Mr. Green Ама пък й казах, че нейният син се правя добре и нямам претенции.

Сега се сещам за една случка. Бях бременна и трябваше да лежа, че хич не бяха добре работите. За рождения ден на ММ тя беше у дома. Същия този ден ММ трябваше да отиде да купи сушилня. Та водим следния диалог:
Тя - какво ще му сготвиш за рождения ден?
Аз - знаеш, че трябва да лежа, а и който е рожденик той трябва да черпи.
Тя - е как така?
Аз - е за моя рожден ден аз се приготвям. Значи за неговия той трябва да подготви нещо.
След малко
Тя - какъв подарък ще му купиш?
Аз - ами тази година ми е трудно да обикалям за подарък. Дадох му пари да купи сушилня.
Тя - е какъв подарък е това?
Аз - идеален, като за мъж, който чака бебе.

До вечерта май повече не ми проговори.

# 646
Е ти си закопала, бравос.  Laughing
Бор_яна наистина са сложни човешките отношения. Деца/родители, а камо ли деца/свекърви/тъщи...

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 14:05 от Анонимен

# 647
Сложни са. Две са ми съседките над 80,дето я  споменах че в болница -помогнах нещо на внучката,че тези условия  тук са и чужди,как да стане нещо.Видели са ме явно и другата до вечерта звъни,не вдигнах,че  почувствах какво иска,да отида за компания и  така прави,ревнува   и иска при нея  да се отбивам.Само при нея. Чак по обяд вчера  се обадих и ми изтърси,че не знам на кой господ слугувам. Минах днес ,излизах та  ако ме види през прозореца,пак ще звъни да ме разкарва и упреква защо не съм се отбила. Ревнува жената,търси внимание,уж и  взеха жена да я  гледа,не и знам близките как  я търпят,но   добре я  търпят.А аз не мога да се разделя на две.Пък мен кой  да  погледне не знам.Обръщах в събота и  ме боли ръката.Като се оправи ще го мисля,може  фреза някаква да наема,то декар с права лопата  е ....не за мен,мина ми времето.

# 648
В последно време ,моята ме дразни с това, че се опитва да си налага възгледите що се отнася за всичко.
Пример- гледаме някакво предаване по ТВ , при което в разговор с мъжа ми, тя възкликва: "Тая много я харесвам" , "Е,как не я знаеш ,тя е еди-коя си". ОК , ще кажете ,какъв е проблема ?! Ами, при положение,че не харесва снаха си , не е ли малко странно , така демонстративно да "набива на очи" други "обекти", които на нея и допадат #2gunfire
Разбира се , с фейсбук-а , нещата стоят по същия начин.  Постоянно : "Виж,виж..." Убедена съм,умишлено е .
Е, наречете ме дребнава,криво ми е момичета. Crossing Arms
За пред близки,познати и не чак толкова - синът и е ерген  Stop С петгодишна връзка сме.
Постоянно одумва мен и семейството ми с дъщеря и,която ,въпреки че  живее в друг град е запозната с подробности за какво сме се скарали например(с моя). #Cussing out
Не издържам , просто нямам друг избор... Няма и с кого да споделя,ММ взема нейната страна. Sad И само трупам негативи ,повдигайки темата.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 15:51 от Анонимен

# 649
А тя откъде знае за какво сте се карали (ти и ТМ, предполагам). Това ми е по-странно от факта, че го споделя с дъщеря си.
Моята С. наскоро разказа на ММ (и мен, защото очевидно присъствах) как била срещнала ученическата му любов, пък как се прегърнали, пък как се разцелували  Rolling Eyes Накрая завърши с думите "Ей, много ми е на сърце това момиче" и тежка въздишка... Cry
Стана ми смешно, честно казано, за сетен път се убедих в "тактичността и".

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 15:57 от Елиас

# 650
  • Варна
За мен по-тревожното е, че той отсега взима страната на мама. При такава офанзива анонимната няма много шансове...

# 651
При положение, че не харесва снаха си, съвсем не е странно, че се държи така. Явно е проста жена, която обича да клюкари и обсъжда. Странното е, че мъжът ти застава на нейна страна, а на теб не ти идва да му удариш един тиган по главата. Надявам се, че не живеете заедно.

# 652
Аз останах с впечатление от прочетеното, че анонимна и мъжът и живеят заедно с "мама".
Не виждам розово бъдеще в тоя случай....

# 653
А тя откъде знае за какво сте се карали (ти и ТМ, предполагам). Това ми е по-странно от факта, че го споделя с дъщеря си

Ами , научава , усеща ни ...не знам .
Разполагаме с една-едничка стая, преминава по 300 пъти около нея,чува ни сигурно #Cussing out
Нямаме миг спокойствие и лично пространство , дори и секс като правим се притесняваме да не ни изненада някой. Случвало се е да влизат,чукат и да искат обясниния , защо сме се заключили.
Ох,да не задълбавам повече , че ще ме разпознаят  #2gunfire

# 654
  • София
Анонимната живее при свекървата   ooooh!

# 655

Постоянно одумва мен и семейството ми с дъщеря и,която ,въпреки че  живее в друг град е запозната с подробности за какво сме се скарали например(с моя). #Cussing out

А това пък от къде го знаеш?

# 656
Знам, че ще се повторя, обаче единственият изход/ и то несигурен/ е да се изнесете

# 657
Ох,да не задълбавам повече , че ще ме разпознаят  #2gunfire
Ами, ще те разпознаят. Пълно с такива като теб, които са се наврели при свекървата и после викат "Олеле".

# 658

Ами,питат ни на следващия ден ,не свекито ,зет и Wink

Ох , де да бях като зълвата. Образът и е издигнат в култ. Тя е жена/майка за пример. Е, нема такава  личност (според майка и)
И на нея съм набрала, момичета ,представете си държи сметка на ММ дали той покрива телефонните ми разходи Grinning
Да спра дотук , това е свекървенската тема. А всъщност дали има за зълви ?

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 16:16 от Анонимен

# 659

Ами,питат ни на следващия ден ,не свекито ,зет и Wink

Банда клюкари.

Общи условия

Активация на акаунт