С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 228
  • 760
  •   1
Отговори
# 660

Постоянно одумва мен и семейството ми с дъщеря и,която ,въпреки че  живее в друг град е запозната с подробности за какво сме се скарали например(с моя). #Cussing out

А това пък от къде го знаеш?

Ами,питат ни на следващия ден ,не свекито ,зет и Wink

Банда клюкари.
...които се опитват да контролират живота ни от разстояние и успяват за съжаление...

# 661
  • Оптимист по принуда
Защо сте в стаичка при свекървата?

# 662
  • при късмета
Анонимната, изнасяй се от там. Дали сама дали с приятеля/мъжа ти, няма значение, просто се изнеси. Ако мамин златен не иска, така или иначе ще се изнесеш сама. Ще спестиш време и нерви, които може да инвестираш в нещо по-смислено.
Нито свеки, нито зълвата ще те харесат, а щом твоя е на тяхна страна, нямаш никакви шансове за нищо. От сега да го знаеш. Нито той да тръгне с теб, нито да имате спокойствие, ако останете.
Може много черногледо да ти се види прочетеното, но аз не виждам друг вариант

# 663
...които се опитват да контролират живота ни от разстояние и успяват за съжаление...

Успяват, след като ти и Мамин Златен, с който сте се наврели при Мама Му позволявате.

# 664
  • Бургас
Аз се изумявам как милото винаги е капка росна и все свекървата/свекъра/зетя/зълвата са виновни.

# 665
Аз се изумявам как милото винаги е капка росна и все свекървата/свекъра/зетя/зълвата са виновни.
Ами изумителна е вярата, че ябълката ражда круши. Wink

# 666
  • София
Ами изумителна е вярата, че ябълката ражда круши. Wink
ГМО  Laughing

# 667
Има лаф"да раздереш  котката".
Нищо не идва наготово.Сложно,че има дете,но пък животът ни е един.Или рискуваш  и отстояваш  пространство,или търпиш.Третото е  да не ти пука,но то идва с опита и годините.Дебели очи и да си говорят,какво ги интересува?Комбина са,но  твоичкият трябва да разбере,че има семейство преди роднините,ако иска де...По-навреме се озъбвай,пък бъди готова за всичко,иначе така ще е ...

# 668
Кухнята е обща няма как .  Tired
Нямаме алтернатива с моя,ако не сме там . Целта в дългосрочен план за съжаление ,
(смисъл няма да стане с щракване на пръсти) е свекърите да се изместят.
Те са против, ние да вземем нещо наше или под наем ,защото "къщата била голяма, на кого щяла да остане"?!
"еди - коя си стая е перфектна за детска"   Laughing  И той моя, колко му трябва  Confused
Съжалявам си го-честно. По средата е . Те мрънкат за мен , аз за тях, не смее да им се противопостави на тях , но на мен обаче може Wink

# 669
  • София
Кухнята е обща няма как .  Tired
Нямаме алтернатива с моя,ако не сме там . Целта в дългосрочен план за съжаление ,
(смисъл няма да стане с щракване на пръсти) е свекърите да се изместят.
Те са против, ние да вземем нещо наше или под наем ,защото "къщата била голяма, на кого щяла да остане"?!
"еди - коя си стая е перфектна за детска"   Laughing  И той моя, колко му трябва  Confused

И какво като са против? Ако наистина искате, се изнасяте.

# 670
Как така са против? Защо сте ги питали?

# 671
Как така са против? Защо сте ги питали?

Ами ,то само май аз съм ЗА...  Rolling Eyes МоЙто си имал къща и щом на мен ми е проблем ...(сещайте се)  Confused

Беше им споменал ,при което те бързо-бързо му попариха ентусиазма и оттогава дума не е ставала.

# 672
Значи, не му пука за теб, а за това какво мисли мамка му.

# 673
  • Бургас
Съжалявам си го-честно. По средата е . Те мрънкат за мен , аз за тях, не смее да им се противопостави на тях , но на мен обаче може Wink
ooooh! Crazy
Ами стой си при "на мама детето" и се съжалявайте взаимно. .....пардон - теб никой не те съжалява.

# 674
  • Оптимист по принуда
Като позатихне темата за ден-два все се появява някой с историйка  Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт