Карти таро 15

• 64 896
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Здраейте мили момичета,

Може ли да ви помоля да направите една подреба вместо мен, защото нямам възможност. Много ще съм ви благодарна!!! Може ли да задам така въпросът: Има ли любов в отношенията (бъдеще някакво) с мъж Ц?

Целувам ви!!! Heart Eyes

# 241

Хора, привет.

Какво мислите за следните карти:

2 пентакли + 8 жезли + Кралица жезли - Интересува ме характерът на един познат.

Аз тук по тузи карти дължа огромно извинение! Объркала съм 8 жезли с 6 жезли. За първи път ми се случва такава глупост да свърша... Много се извинявам!
Но общо взето пак идеята ми е същата, че човека има непостоянство в желанията. Това вече по 8 жезли  Wink Извинявам се още веднъж!

# 242
Момичета,може ли и аз да попитам за здраве,че на майка ми и откриха нещо много сериозно?

Паднаха ми се тези карти:

Десетка пентакли
Рицар мечове
Смъртта

Тази смърт накрая...да разбирам ли,че...

# 243
Момичета,може ли и аз да попитам за здраве,че на майка ми и откриха нещо много сериозно?

Десетка пентакли
Рицар мечове
Смъртта

Успокой се!  Защо намесваш Тарото за толкова  близък човек, нормално е да проектираш какво  ли не.  Просто ще се наложи оперативна намеса за отстраняване на проблема.  По -принцип избягвам да редя за здраве и не участвам  в такива дискусии и го правя само защото ти е майка.  Ползвай напътствия за тези  неща! Имайте вяра и успех!

# 244
Каква е причината нещата да не се получават?
4 чаши. 2 чаши. Кулата. 10 пентакли.

# 245

Десетка пентакли
Рицар мечове
Смъртта

Картата Смъртта в Таро няма нищо общо с физическата смърт. Наистина автосугестията не влияе добре, особено при работа с картите.

# 246

Десетка пентакли
Рицар мечове
Смъртта

Успокой се!  Защо намесваш Тарото за толкова  близък човек, нормално е да проектираш какво  ли не.  Просто ще се наложи оперативна намеса за отстраняване на проблема.  По -принцип избягвам да редя за здраве и не участвам  в такива дискусии и го правя само защото ти е майка.  Ползвай напътствия за тези  неща! Имайте вяра и успех!

Благодаря много.Аз вече избягвам да си гледам,че много проектирам,а за здраве не си и помислям,но като ни казаха тази диагноза...

# 247
От доста време в. е сам и ме помоли да му гледам на карти с въпроса дали тази година най-накрая ще срещне подходяща жена - рицар чаши, 5 жезли, 5 чаши.
Според мен след положени усилия ще бъде отхвърлен.

Ако някой желае, може да помогне с тълкуването.

# 248
От доста време в. е сам и ме помоли да му гледам на карти с въпроса дали тази година най-накрая ще срещне подходяща жена - рицар чаши, 5 жезли, 5 чаши.
Според мен след положени усилия ще бъде отхвърлен.

Ако някой желае, може да помогне с тълкуването.

Жезли и чаши - не мисля че В има сериозно желание за връзка и е готов за такава , в смисъл с този Рицар чаши, може да не е узрял за такава и затова да е сам.

# 249
Здравейте Simple Smile,

имам нужда от спешен съвет. Моля ви кажете ми подредба за гадаене, чийто отговор е да или не.

Лекарят, който ще ме оперира в четвъртък е болен, отложили са други операции последните няколко дни, моята още не е отложена, но е под въпрос. Утре може би ще разбера, най-късно в другиден, но съм много притеснена и ми се иска ако е възможно да разбера веднага.  

В случая питам не как ще премине, а просто дали ще се състои. Каква подредба да си направя и как да различа отговор да и не? Благодаря предварително!

# 250
Нямаш нужда от специална подредба. 3 карти са достатъчни.

# 251
Изтеглих карти.  Simple Smile

Двойка пентакли, обърнат рицар пентакли и осмица жезли.

Осмицата жезли ми подейства доста окриляващо, накрая ще има happy end, всичко ще завърши благополучно и по най-добрия начин.

Двойката пентакли доста точно показва жонглирането със средства, финансите се пресмятат много точно, защото разходите по тази операция са доста.

Но този пусти обърнат рицар пентакли въобще не го разбирам. Дали това не показва моето ужасно подтиснато душевно състояние последните няколко дни? Или е нещо друго? Нямам идея.  Rolling Eyes

По тези карти мисля, че ще има операция в насрочения ден, която накрая ще завърши успешно. Не виждам отлагане по тези карти. Освен ако точно обърнатият рицар пентакли не означава това, но не намерих такова значение за него... Rolling Eyes

# 252
Момичета, много моля да ми помогнете с тази комбинация..

Въпросът е "Защо мъж е решил да се срещне с жена?" ... уточнявам, че цялата ситуация е с други хора, няма общо с мен

цепя на Рицар на Жезлите

Кралица Меч 2 Меча 4 Меча

Уточнявам, че става дума за среща любовна...ама не е много ясно дали е любовна или ... само за секс.

И така или иначе, като ще ви моля за помощ, да попитам и за още една  Laughing Тази вече е за мен

Казах на ММ нещо. Питам картите, как се е почувствал той, когато съм му го казала това нещо.

Цепя на Колелото на Съдбата

10 пентакли Глупака 9 чаши

Какво ще кажете?

Много многоооооо благодаря предварително  bouquet

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 22:55 от Silver Light

# 253
Пема, а какъв всъщност беше въпроса, който зададе?

# 254
Въпросът беше дали планиранията ми операция на 19-ти януари ще се състои.  Simple Smile 

За осмица жезли чувствам, че не просто ще е успешна, но и ще постигне целите, заради които се прави тази операция.

Общи условия

Активация на акаунт