Карти таро 15

• 64 974
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Как така 300 лв за курс по Таро? И как някой ще те научи да разбираш картите в рамките на един курс? Това не е да се научиш да бродираш или плетеш. Не бях чувала, че има такива курсове,но не мисля че за един месец примерно може да се научи Таро. Има много полезни форуми и блогове, може там да се чете.

# 121
Как така 300 лв за курс по Таро? И как някой ще те научи да разбираш картите в рамките на един курс? Това не е да се научиш да бродираш или плетеш. Не бях чувала, че има такива курсове,но не мисля че за един месец примерно може да се научи Таро. Има много полезни форуми и блогове, може там да се чете.

Хората правят пари от всичко  #2gunfire това е такова изкривяване.... човек трябва да си ги усети и изучи картите сам с опита , а не да отидеш, да седнеш и "учителката" да ти изнесе урок  Shocked

# 122
Толкова вървят курсовете по Таро горе-долу, че и повече...

Вие как се учите? Има ли някой, който се е научил само по книжки?  Simple Smile

# 123
Аз се уча само по интернет.Само че не мога да се науча да гадая на себе си.Затова момичетата тук помагат.

# 124
Толкова вървят курсовете по Таро горе-долу, че и повече...

Вие как се учите? Има ли някой, който се е научил само по книжки?  Simple Smile
курсовете са  за около 5м.но не знаех че са 300лв.аз миналата година плащах по 30лв.на месец по скайп ги водеше мадамата  за 5 или6м и са интересни защото ти дават домашни .има спорове кой как вижда картите ,интересно е

# 125
Едва ли някой може да каже, че "се е научил". Това е може би процес за цял живот.  Нямам доверие на курсове, честно казано. Аз имам някакво мнение вече за картите, главно въз основа на проба-грешка, и четене, разбира се, но повече между редовете. Харесва ми да се споделят комбинации, да се дава тълкуване, да се видят различните гледни точки, лошото е че тук във форума рядко има обратна връзка.

# 126
Междудругото в един сайт преди време видях, че бяха сложили следните цени :

Един уикенд Големи аркани - 150 лв, един уикенд малки Аркани - 150 лв., един уикенд практикум - 150 лв. Общо става 450 лв., макар че човек може да кара и само един от курсовете.

В момента тази обява я няма, а само пише Курс по таро. Таро практика. Тече записване за Курс по таро...И т.н. и е даден телефон за връзка.

Та човек евентуално ще хвърли 450 лв., за да разбере след три уикенда, че нищо не знае и че си е  хвърлил парите на вятъра... Rolling Eyes

Другата госпожа с курс за около 300 лв. наистина повече се занимава с курсистите, поне това не може да й се отрече...След време може да се запиша при нея, ще видим...  Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 11:26 от Пема

# 127
Едва ли някой може да каже, че "се е научил". Това е може би процес за цял живот.  Нямам доверие на курсове, честно казано. Аз имам някакво мнение вече за картите, главно въз основа на проба-грешка, и четене, разбира се, но повече между редовете. Харесва ми да се споделят комбинации, да се дава тълкуване, да се видят различните гледни точки, лошото е че тук във форума рядко има обратна връзка.
Напълно съм съгласна.
Аз започнах с книгата,която вървеше с моето тесте.Това са само основи.Нещото,което "учи" е практика и само практика.Свикването с картите и техния език,техните послания.Подобни платени Таро курсове са безмислени за мен.Колкото и да ти се обяснява,като останеш насаме с картите,какво се случва? Опитваш се да се сетиш кой какво е казал за тази и онази боя...а това дали беше така или не...става боза. Grinning

# 128
Здравейте

Питах какво изпитва Х към мен?

Паднаха ми се:

Рицар жезли
Висшата жрица
Рицар чаши

Как да тълкувам тук висшата жрица?Нещо не ми е твърде ясна?
Ancholina.много е непостоянен този човек,според мен.Както и неговите чувства.Има ентусиазъм,но бързо прегаря.Интерес има също,но не е много сериозен още.Висшата жрица я виждам като препратка към вътршния свят на човека в повечето случаи.Съветва да се вслушваш във вътрешния си глас,а не само в нещата,които искаш да чуеш.
Принципът в Таро е да се вслушваме какво ни казват картите,а те често излизат извън рамките на зададения въпрос.за да ни открият други истини и да ни подскажат върху какво и как да се замислим.

# 129
Благодаря,Flame3003.

А някой дали би ми помогнал?Имам проблеми със значението на Кралете и Кралиците.Аз обикновено питам за отношенията.Дали накратко някой би ми обяснил нещата?

# 130
Благодаря,Flame3003.

А някой дали би ми помогнал?Имам проблеми със значението на Кралете и Кралиците.Аз обикновено питам за отношенията.Дали накратко някой би ми обяснил нещата?

Няма как да се обясни накратко. Може да показват теб, може да са различни хора, може да са две състояния на един човек.....според случая.

# 131
Благодаря,Flame3003.

Няма как да се обясни накратко. Може да показват теб, може да са различни хора, може да са две състояния на един човек.....според случая.

Ами,тогава,без да искам да нахалствам,ако ми се паднат Крале или Кралици,като си тегля карти,ще пиша пак и ще бъда благодарна,ако някой помогне в тълкуването.

# 132
Напълно подкрепям мнението, че на курс за три дена таро не може да се научи. Тези за по 4-5 месеца може и да са полезни за хора, които могат да отделят 300 лв., но аз не посещавам никакви курсове. Сама си уча, а то ученето е всъщност с много практика. Водя си дневник на дневните карти, на подредбите, после в края на деня анализирам какво се е случило и как мога да го вържа с картите, но като цяло изисква много време. Преди време говорех с една мацка, която организира курс и тя ми каза, че за да се почувстваш с таро в свои води трябва много практика и става бавно с години. В цифрово изражение 2-3 Simple Smile Така че успех!

# 133
Страст, но е непостоянен. Такава е природата му. Внимавай с висшата жриза, често е намесена когато има тайна, премълчаване на нелицеприятни неща. Успех!  bouquet

Здравейте

Питах какво изпитва Х към мен?

Паднаха ми се:

Рицар жезли
Висшата жрица
Рицар чаши

Как да тълкувам тук висшата жрица?Нещо не ми е твърде ясна?

# 134
Момичета включвам се с молба да ми хвърлите едни карти. Последно време хич не ми върви, натрупаха ми се много проблеми и в къщи и на работа. Чувствам се много объркана.  Ако някой може да ми хвърли едни карти ще съм ви благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт