Карти таро 15

• 63 995
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, от известно време имам доста силна връзка с картите си таро. Имах много емоционална в хубавия смисъл на думата връзка с едно момче, разбирахме се перфектно всичко беше страхотно, но той заминава а аз имам мои проблеми, които бяха основна пречка да сме заедно. Бяхме решили все пак да пробваме, но както всичко беше ок, той просто каза, че не иска да ме вижда, и замина дори без да се сбогува с мен.
На въпрос " Какво мисли за мен?" Ми излезе Кралица жезли, стана ми хубаво, но не обърнах много внимание, месец по-късно на абсолютно същия въпрос ми излезе отново " Кралица жезли", вече бях потресена. Два дена по- късно реших да задам въпрос " Дали му се иска да ми пише?", защото знам, че няма да ме потърси...поне не за сега.
Излязоха ми :
1- Отново Кралица жезли...
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.
Определено не показват мое душевно състояние, сигурна съм, че картите отразяват неговото, ще се радвам да чуя как бихте го тълкували, благодаря предварително  newsm51 newsm51
А ти сигурна ли си,че няма друга жена в живота му? Появата на Кралица жезли често,ако не и винаги индикира присъствието/влиянието на жена върху ситуацията-било то съпруга,майка,сестра,любовница...
Според мен по тези карти,които си изтеглила няма да те потърси.С Любовниците на 2-ра позиция все повече си мисля,че има друга жена и той се двоуми между двете ви,тъче на два стана така казано.По 3-та карта 5-ца чаши мисля,че изходът е ясен.Имаш надежди за тази връзка,които няма да бъдат задоволени и постоянно ще се чувстваш самотна и изоставена.Картите може да не отразяват само твето душевно състояние,но показват определено емоциите и нагласите ти-особено тази 5-ца чаши.Човекът не е толкова емоционално свързан със ситуацията,колкото си ти.Той иска да върви по пътя си.

Flame, защо 5 чаши да се отнася към нея, а не към него?
Така  докато беше с мен със сигурност нямаше друга.  Той замина и знам със сигурност,  че и там няма!  Не спря да ми повтаря,  че се страхува да се обвърже с мен,  когато усети че не съм шматка с каквито е свикнал,  а сериозно момиче избяга.  На въпрос какво  МИСЛИ за мен,  ми се дава отг " кралица жезли" което е нормално защото уча, работя и сама си гледам детето.  Тя символизира мен.  До 5ца чаши гадно ми е да,  но това не ми влияе силно,  каквато е самата карта.  Аз го тълкувам така.  Последния път когато го водях и го питах директно" защо постъпи по този начин" той ми каза " реших,  че това ще е твърде емоцоонално за МЕН( т. Е.  За него) . Мисля,  че избяга от чувствата си към мен,  защото не е готов за истинска връзка....
Казах,че ако Кралицата олицетворява теб самата,нещата са различни.
Той в крайна сметка е избрал друг път,а не вашият общ,което разочарова и двама ви.
За "силно" влияние никой не говори,само за обективно.За мен тази карта говори за самата ситуация,в която сте и двамата.Той е избягал т.е. откъснал се е от ситуацията,напуснал я е.Толкова.
Да, и аз съм на това мнение....  Благодаря!  Беше хубаво,  но вече не зависи от мен за в бъдеще какво ще се случи. 

# 106
 Отдавна не съм се допитвала до карти  Таро  , но нямам лични за да тегля .  Много хора  теглят онлайн   .

# 107
Така е, но пък сякаш не е толкова правдоподобно....... или нз.

# 108
Бихте ли тълкували: какви са намеренията на Мъж към Жена

5 пентакли - Рицар меч - Паж чаши, допълнителна карта Императрицата

# 109
Помагайте!

Мъж (К) ще предложи ли на жена отново да бъдат заедно?

Паж пентакли, 10-ка жезли, Асо мечове, Императорът

# 110
Здравейте, искам да узная дали правилно съм разтълкувала подредбата за въпроса "ще замине ли Х в чужбина за работа до края на годината?
Картите са Светът, Крал пентакли и Умереност. Аз мисля, че ще замине, но е нужно малко търпение.
На прав път си.
Бих казала,че пътят е само частично отворен,да не се правят големи планове и да не се възлагат големи надежди все още.По-спокойно.По Краля действително ще почака,така че трябва и търпение и постоянство.Не през глава.И да не се отказва.

Откакто купих картите таро съм правила около три подредби и чаках момента в който да се убедя, че картите ми говорят и казват самата истина, т.е. това което виждах в тях да се сбъдва. И ето след период на очакване и губене на надежда на Х му се обадиха  да тръгва за чужбина. Беше загубил надежда, но ето това което му показаха картите се сбъдна.
Но картата, която му излезна отдолу на тестето, показваща общия поглед на нещата беше 10 мечове. Моето тълкувание за това е, че Х ще прекрати настоящия си договор и ще остави своето семейство, за да отиде за работа в чужбина.
Пиша това, тъй като очаквах да видя дали картите ми се разкриват.
Днес си направих подредба за месец декември (какво да очаквам), изтеглих асо чаши, жрецът и луната. Първите две карти не са лоши, но за луната винаги си имам едно наум, нещо не ми е ясна много. Може би тя означава, че в период на трудности трябва да се вслушаме в своята интуиция за да намерим правилния път. Убеждавам се, че има карти в таро за които е нужно повече време, за да ги разберем.

# 111
Здравейте, момичета! Стана ми интересно и искам да помоля някой по-вещ от мен в това да ми направи таро-подредба, ако не ви притеснявам, разбира се Simple Smile Със съпругът ми правим опити за бебе от известно време, макар че все още не сме пристъпили напълно сериозно към това Simple Smile По принцип вярвам в силата на картите, гледали са ми и преди и действително много точно ми предсказаха някои неща. Дали някоя от вас може да ми отговори на въпроса скоро ли ще се появи нашето бебе? Simple Smile Предварително благодаря и още веднъж се извинявам!

# 112
Да се запиша и аз,  че съм ви поизтървала Simple Smile

# 113
Здравейте

Питах какво изпитва Х към мен?

Паднаха ми се:

Рицар жезли
Висшата жрица
Рицар чаши

Как да тълкувам тук висшата жрица?Нещо не ми е твърде ясна?

# 114

И той не знае  Mr. Green

# 115

И той не знае  Mr. Green

Joy Е що така? 341uu

# 116

И той не знае  Mr. Green

Joy Е що така? 341uu

Ами защото Паж чаши никога не е на ясно със себе си, нито е готов да поеме ролята си на мъж в живота.

# 117

И той не знае  Mr. Green

Joy Е що така? 341uu

Ами защото Паж чаши никога не е на ясно със себе си, нито е готов да поеме ролята си на мъж в живота.

Принципно да, но заради Рицар меч + Императрица бях по-склонна да го приемам като знак за комуникация, отколкото за неувереност. Thinking

# 118
Извинявам се, че ще ви притесня, но някой има ли възможност да ми подреди карти на въпроса - Как ще се развият отношенията ми с А.? Благодаря предварително.

# 119
Здравейте!  Simple Smile

Една невероятна колода на индианско Таро, която ме грабна - - Vision Quest Tarot: http://www.aeclectic.net/tarot/cards/vision-quest/

Но засега продължавам с картите на Уейт, не искам да се обърквам. За съжаление в момента не мога да отделя 300 лв. за курс по Таро, защото през януари ми предстои скъпа операция. Отлагам го за по-нататък.

Има ли някой от вас, който се е научил по книжки? Много искам да си намеря съмишленици, с които да се събираме на кафе и да си гледаме, но макар че имам не малко приятели и познати с езотерични интереси, никой от тях не се занимава точно с Таро.  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт