Карти таро 15

• 63 989
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, от известно време имам доста силна връзка с картите си таро. Имах много емоционална в хубавия смисъл на думата връзка с едно момче, разбирахме се перфектно всичко беше страхотно, но той заминава а аз имам мои проблеми, които бяха основна пречка да сме заедно. Бяхме решили все пак да пробваме, но както всичко беше ок, той просто каза, че не иска да ме вижда, и замина дори без да се сбогува с мен.
На въпрос " Какво мисли за мен?" Ми излезе Кралица жезли, стана ми хубаво, но не обърнах много внимание, месец по-късно на абсолютно същия въпрос ми излезе отново " Кралица жезли", вече бях потресена. Два дена по- късно реших да задам въпрос " Дали му се иска да ми пише?", защото знам, че няма да ме потърси...поне не за сега.
Излязоха ми :
1- Отново Кралица жезли...
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.
Определено не показват мое душевно състояние, сигурна съм, че картите отразяват неговото, ще се радвам да чуя как бихте го тълкували, благодаря предварително  newsm51 newsm51
А ти сигурна ли си,че няма друга жена в живота му? Появата на Кралица жезли често,ако не и винаги индикира присъствието/влиянието на жена върху ситуацията-било то съпруга,майка,сестра,любовница...
Според мен по тези карти,които си изтеглила няма да те потърси.С Любовниците на 2-ра позиция все повече си мисля,че има друга жена и той се двоуми между двете ви,тъче на два стана така казано.По 3-та карта 5-ца чаши мисля,че изходът е ясен.Имаш надежди за тази връзка,които няма да бъдат задоволени и постоянно ще се чувстваш самотна и изоставена.Картите може да не отразяват само твето душевно състояние,но показват определено емоциите и нагласите ти-особено тази 5-ца чаши.Човекът не е толкова емоционално свързан със ситуацията,колкото си ти.Той иска да върви по пътя си.

# 91
Здравейте!

Нещо и мен ме накара сякаш да потърся информация за картите Таро.
Избрах си опция "Отговор на въпрос" в Таротико.
Ще бъдем ли с Д. отново семейство?

Паж жезлите, Асо чаши, Осмица жезли, Четворка чаши

Моля, помогнете ми с разтълкуването...
Благодаря!
Това теглене на карти в интернет е напълно безполезно,лично според мен. Никога не го използвам.По този начин Таро няма никакъв контакт с питащия и тароведа.Това е просто опция за губене на време и начин за задоволяване на кухо любопитство. Не очаквай подобно теглене да отговори на въпросите ти с точност и подробности,а с такъв въпрос,мисля,че точно това търсиш.
По тези карти,които си теглила-ситуацията е натоварена с твърде много емоции и енергия,които се разпиляват и нямат никаква градивна цел.Нито един меч,нито един голям аркан...Това е просто отражение на емоционално състояние.Бих казала,че Таро не отговаря на въпроса ти.Чувства,нетърпение,на някого му е дошло до гуша да чака развръзка,обаче моментът за такава не е настъпил и следва още чакане,което само по себе си води до минорни,депресивни настроения,неудовлетворение и болка.Може да има контакти,но те не носят промяна в общата картина.

# 92
Здравейте, искам да узная дали правилно съм разтълкувала подредбата за въпроса "ще замине ли Х в чужбина за работа до края на годината?
Картите са Светът, Крал пентакли и Умереност. Аз мисля, че ще замине, но е нужно малко търпение.
На прав път си.
Бих казала,че пътят е само частично отворен,да не се правят големи планове и да не се възлагат големи надежди все още.По-спокойно.По Краля действително ще почака,така че трябва и търпение и постоянство.Не през глава.И да не се отказва.

# 93
Здравейте, от известно време имам доста силна връзка с картите си таро. Имах много емоционална в хубавия смисъл на думата връзка с едно момче, разбирахме се перфектно всичко беше страхотно, но той заминава а аз имам мои проблеми, които бяха основна пречка да сме заедно. Бяхме решили все пак да пробваме, но както всичко беше ок, той просто каза, че не иска да ме вижда, и замина дори без да се сбогува с мен.
На въпрос " Какво мисли за мен?" Ми излезе Кралица жезли, стана ми хубаво, но не обърнах много внимание, месец по-късно на абсолютно същия въпрос ми излезе отново " Кралица жезли", вече бях потресена. Два дена по- късно реших да задам въпрос " Дали му се иска да ми пише?", защото знам, че няма да ме потърси...поне не за сега.
Излязоха ми :
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.
Определено не показват мое душевно състояние, сигурна съм, че картите отразяват неговото, ще се радвам да чуя как бихте го тълкували, благодаря предварително  newsm51 newsm51
А ти сигурна ли си,че няма друга жена в живота му? Появата на Кралица жезли често,ако не и винаги индикира присъствието/влиянието на жена върху ситуацията-било то съпруга,майка,сестра,любовница...
Според мен по тези карти,които си изтеглила няма да те потърси.С Любовниците на 2-ра позиция все повече си мисля,че има друга жена и той се двоуми между двете ви,тъче на два стана така казано.По 3-та карта 5-ца чаши мисля,че изходът е ясен.Имаш надежди за тази връзка,които няма да бъдат задоволени и постоянно ще се чувстваш самотна и изоставена.Картите може да не отразяват само твето душевно състояние,но показват определено емоциите и нагласите ти-особено тази 5-ца чаши.Човекът не е толкова емоционално свързан със ситуацията,колкото си ти.Той иска да върви по пътя си.

Flame, защо 5 чаши да се отнася към нея, а не към него?

# 94
Излязоха ми :
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.

Защото се уповавам на въпроса.Той не е "Как се чувства Х" или "Какво чувства Х към мен",а "Дали му се иска да ми пише". Първите две карти за мен показват,че други неща занимават този човек,а не тази тема,а 3-тата карта свързвам с нейното желание,очакване,положителни емоции в миналото,които са безвъзвратно отминали,самотата й след като той е заминал,неудовлетворението,че нещо не е било постигнато или по-точно-как се е развила и как ще се развие ситуацията в тенденции.Това е резултатна карта за мен.Когато започнах да се занимавам с Таро даже я тълкувах като съвет към питащия. В случая не казвам,че неговото емоционално състояние не е свързано с картите,а напротив-по първите две се вижда какво му е на главата.Само че тук не въпросният господин е питащият,а е тя.Това има голямо значение.

Другият проблем е,че когато човек е в емоционална ситуация и преценката му е повлияна от нея,твърде често Таро отразява неговата собствена нагласа и емоции,независимо дали човека го осъзнава или не. "Полепва" енергия,ако искаш го наречи.

Също доста често виждаме това,което ни се иска да видим,залавяме се за приятната емоция,не за обективната.Пример е това,което iv.ilieva е написала "излезе Кралица жезли,стана ми хубаво,но не обърнах внимание".За това става въпрос.Картите говорят и трябва да бъдат чути и то не както ни се ще,а както реално е.Кралицата се появява тенденциозно,за да каже нещо.Неприятното в такива ситуации е,че Таро се натоварва с големи емоционални очаквания, превръща се в нещо,което да ни успокои,нещо,което да ни даде надежда,а това е грешен подход.Таро има друго предназначение.

# 95
Друг е въпросът дали Кралицата жезли изобразява нея самата...Тогава нещата могат да придобият друг облик.

# 96
Ясно. Благодаря ти за разясненията. bouquet На мен ми е трудно да реша понякога дали картите са проективни или не. По-скоро интуитивно опитвам да усетя, отколкото правила като втора карта чаши и т.н. Някои хора изобщо не искат да си теглят сами карти, за да не били проективни. Но за мен това не е решение. А и кой посяга към Таро, за да пита как се чувства самият той, ясно е, че нещо друго иска да разбере, което не му е известно. Аз веднъж толкова не можех да повярвам на хубавите карти, които излизаха за една тегава ситуация, че специално отидох на гледачка (не на Таро), за да ми каже какво вижда тя и да проверя с Тарото "колко се слушаме". Laughing

# 97
Ясно. Благодаря ти за разясненията. bouquet На мен ми е трудно да реша понякога дали картите са проективни или не. По-скоро интуитивно опитвам да усетя, отколкото правила като втора карта чаши и т.н. Някои хора изобщо не искат да си теглят сами карти, за да не били проективни. Но за мен това не е решение. А и кой посяга към Таро, за да пита как се чувства самият той, ясно е, че нещо друго иска да разбере, което не му е известно. Аз веднъж толкова не можех да повярвам на хубавите карти, които излизаха за една тегава ситуация, че специално отидох на гледачка (не на Таро), за да ми каже какво вижда тя и да проверя с Тарото "колко се слушаме". Laughing
В ситуации,в които съм под емоционално напрежение и аз гледам да стоя далеч от картите.Мисля ,че те в такъв момент не могат да помогнат,защото няма да бъдат "чути"правилно.
Често срещано е...като видим 9 ,10 меча,Кулата,Смъртта,Дяволът и изпадаме в паника и ужаси,вместо да чуем посланието на картите.Като видим 2,10 чаши,Влюбените,Звездата все се втурваме да сияем и да не обръщаме повече внимание на ситуацията,защото всичко е "наред".Хора сме,човешко е.Всичко е до практика.
Колкото до правилата,аз вече не ги използвам толкова стриктно,колкото в началото.Тогава просто имах нужда от конструкция,за да ме ориентира.Сега и аз гледам по-интуитивно и свободно.Но някои неща с практиката ми се доказаха.Трябва тароведът да е спокоен,уравновесен и да вярва в себе си. Simple Smile

# 98
Flame, ти какво мислиш за това твърдение, че ако гледаш с 3 карти и на 3-та позиция излезе 3 меча или 10 меча, това било отговор "да", ако въпросът е зададен да се отговори с "да" или "не". На няколко места го срещам и ми е много странно. Особено за 3 меча. Confused

# 99
Flame3003, Благодаря много за разясненията.
И аз мисля, че е просто за отбиване на времето, но ми стана интересно какво и как се тълкува.
Но наистина това, което си ми написала е това, което чувствам и това, което се случва.
Съвпадение или не, не знам.......  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 100
Flame, ти какво мислиш за това твърдение, че ако гледаш с 3 карти и на 3-та позиция излезе 3 меча или 10 меча, това било отговор "да", ако въпросът е зададен да се отговори с "да" или "не". На няколко места го срещам и ми е много странно. Особено за 3 меча. Confused
За 3 меча специално - при питане с "да" или "не" на 3-та позиция винаги е "не".
При 10-ката може би положението невинаги е така.При нея има край,но и освобождаване,което често съм тълкувала като болезнено отваряне на нови пътища.Тук повече зависи от ситуацията,не бих казала,че винаги отговорът ще бъде "не",зависи много от другите карти.

# 101
Да, такова е и моето виждане. Странно защо твърдяха, че винаги било "да". Хора с опит в Таро иначе.

# 102
Да, такова е и моето виждане. Странно защо твърдяха, че винаги било "да". Хора с опит в Таро иначе.
Аз подобно нещо не съм чувала.Не виждам на каква база са правени тези твърдения.

# 103
Излязоха ми :
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.

Така  докато беше с мен със сигурност нямаше друга.  Той замина и знам със сигурност,  че и там няма!  Не спря да ми повтаря,  че се страхува да се обвърже с мен,  когато усети че не съм шматка с каквито е свикнал,  а сериозно момиче избяга.  На въпрос какво  МИСЛИ за мен,  ми се дава отг " кралица жезли" което е нормално защото уча, работя и сама си гледам детето.  Тя символизира мен.  До 5ца чаши гадно ми е да,  но това не ми влияе силно,  каквато е самата карта.  Аз го тълкувам така.  Последния път когато го водях и го питах директно" защо постъпи по този начин" той ми каза " реших,  че това ще е твърде емоцоонално за МЕН( т. Е.  За него) . Мисля,  че избяга от чувствата си към мен,  защото не е готов за истинска връзка....

# 104
Излязоха ми :
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.

Така  докато беше с мен със сигурност нямаше друга.  Той замина и знам със сигурност,  че и там няма!  Не спря да ми повтаря,  че се страхува да се обвърже с мен,  когато усети че не съм шматка с каквито е свикнал,  а сериозно момиче избяга.  На въпрос какво  МИСЛИ за мен,  ми се дава отг " кралица жезли" което е нормално защото уча, работя и сама си гледам детето.  Тя символизира мен.  До 5ца чаши гадно ми е да,  но това не ми влияе силно,  каквато е самата карта.  Аз го тълкувам така.  Последния път когато го водях и го питах директно" защо постъпи по този начин" той ми каза " реших,  че това ще е твърде емоцоонално за МЕН( т. Е.  За него) . Мисля,  че избяга от чувствата си към мен,  защото не е готов за истинска връзка....
Казах,че ако Кралицата олицетворява теб самата,нещата са различни.
Той в крайна сметка е избрал друг път,а не вашият общ,което разочарова и двама ви.
За "силно" влияние никой не говори,само за обективно.За мен тази карта говори за самата ситуация,в която сте и двамата.Той е избягал т.е. откъснал се е от ситуацията,напуснал я е.Толкова.

Общи условия

Активация на акаунт