Карти таро 15

• 63 961
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте , търся мнение по тези карти, а въпросът е: Ще се оправят ли отношенията между мъж и жена?

Магьосникът Звездата Шестица мечове
Бих казала -да,но по-скоро ще трябва да има компромис т.е. може би ще трябва да се забравят противоречия и бурни събития от миналото,за да продължат напред.Новото начало е налице,някак си силата тласка тези двама души към нещо ново в живота,има глад за позитивизъм и нови хоризонти,но докато не се преодолее миналото,няма как да се отвориш към бъдещето. Въможно е да има някаква новина,съобщение,което да ги сближи,но както вече казах-зависи изцяло от тях,спокойствието им и решението да не се рови прекалено в старите рани.

# 76
Здравейте, от скоро си взех карти таро на Уейт, начинаеща съм. Наредих Висшата жрица за приятелка с въпроса " Какво трябва да знае за отношенията с Х". Картите се наредиха така:
 1. Глупакът
 2. Сила
 3. Шест жезли
 4. Седем мечове
 5. Императора
 6. Десет жезли
 7. Кралица на жезлите
 8. Умереност
 9. Магьосникът
Донякъде поотделно тълкувам някои от картите, но какво иска да каже Магьосникът в тази подредба? Ще очаквам и вашите мнения! Благодаря!
За начинаещ подредбата на Висшата жрица е сравнително трудна за тълкуване.Моят съвет е да започнеш с по-прости конструкции,за да ти се изяснят значенията на картите.
По изтеглените от теб  от теб карти:
Човекът Х. по мое мнение не е съвсем наясно със себе си,има малко неосъзнато,незряло и може би на моменти инфантилно държание,първичност,необмисленост.Действа и мисли с порив,убеденост в решенията си и подхода си,но някак си е безпочвено.Може да изглежда сигурен в себе си,пламенен,но вътрешно не е на особено зряло и осъзнато ниво.Основна действаща сила при него е спокойствие,малко в стил "не ме занимавай с глупости",иска да си живурка без да го нервират и да го занимават.Започнал е процес на дразнимост при него,нещо може би не се развива според плановете/желанията му и това започва да го изнервя.Може да има някакви клюки,коментари,които също да са го подразнили и според мен ще става все по-нетърпелив да се отърве от ситуацията/да излезе от нея.Бил е по-спокоен досега,по-сигурен,но това вече започва да отминава,не е получил удовлетворение и започва да му се събира недоволство.Наистина,насъбрало му се е много и иска да се освободи от конфликти,ситуации,натоварен е с повече,отколкото му стига капацитетът да се справиВ близко бъдеще не виждам да има сериозни промени в техните отношения,бурни събития или разкрития,тиха вода.
Според мен Магьосникък в тази подредба говори за ситуация,в която чрез силата на волята и умелото използване на емоциите и интелекта си,целите могат да бъдат постигнати.Тук става дума за вътрешна сила и възможности,отколкото за друго.Питащият трябва да бъде нащрек,обаче.Често нещата не са такива,каквито изглеждат.Няма много база  за доверие,освен за такова към самия себе си и своите сигурности и възможности.

# 77
Здравейте и от мен. Тук съм с молба за помощ, че съм много разстроена?
Ще ми поиска ли прошка?
6меч-Любовниците-Асо меч
Благодаря.
Сигурно да,но може би индиректно.Даже е възможно да се прави,че нищо не е станало.Двоуми се,чуди се,не е сигурен/на.Иска изясняване на нещата,но може би тази ситуация не го/я удовлетворява и търси нов изход.

# 78
  • там, където ми харесва
Благодаря!

# 79
Момичета, моля за помощ при разчитането на подредбата. Въпросът ми е дали да сложа край на връзка - Изтеглени карти таро: Осмица чаши, Тройка жезли, ХІІІ.СМЪРТ, Десетка пентакли.
За мен това е да.

# 80
  • плевен
Ще ми поиска ли прошка?
6меч-Любовниците-Асо меч
Благодаря.
Сигурно да,но може би индиректно.Даже е възможно да се прави,че нищо не е станало.Двоуми се,чуди се,не е сигурен/на.Иска изясняване на нещата,но може би тази ситуация не го/я удовлетворява и търси нов изход.

Благодаря ти. Да, направи се ,че нищо не е станало, но не иска изясняване на ситуацията. Аз исках да се видим , да поговорим, но той не. Не знам какъв изход търси, но не показва желание да се видим или да чувства вина. Sad

# 81
Ще ми поиска ли прошка?
6меч-Любовниците-Асо меч
Благодаря.

Благодаря ти. Да, направи се ,че нищо не е станало, но не иска изясняване на ситуацията. Аз исках да се видим , да поговорим, но той не. Не знам какъв изход търси, но не показва желание да се видим или да чувства вина. Sad
Не става дума за вина,cveteto.По всяка вероятност този мъж иска да потърси изход от тази ситуация,за да продължи напред с живота си.Иска да изясни за себе си дали иска да бъде с теб или не,процесът е вътрешен,той решава.

# 82
Момичета, моля за помощ при разчитането на подредбата. Въпросът ми е дали да сложа край на връзка - Изтеглени карти таро: Осмица чаши, Тройка жезли, ХІІІ.СМЪРТ, Десетка пентакли.
За мен това е да.
Чисто "да" си е. Тази връзка е изчерпана,това е естественият край.

# 83
За мен това е да.
Чисто "да" си е. Тази връзка е изчерпана,това е естественият край.

Благодаря ти много!

# 84
Дами,може ли малко помощ по тази комбинация?

Защо Х се държи с мен така?

7 мечове-4 пентакли-6 чаши

Аз тълкувам така-Някой му говори лоши неща за мен и той затова се ядосва,освен това преди месец и аз направих един панаир и това минало много го дразни.

4 пентакли как да тълкувам тук?
Да,доста е възможно някой да си почесал езика по твой адрес и това да го е издразнило.Възможно е и да се сърди за нещо,недоволен е като цяло.Според мен е имал различна представа за теб преди и сега не му харесва какво вижда.4-ката пентакли може да се тълкува по няколко начина,тук аз мисля,че е материализъм.В повечето подредби за отношения между двама души я тълкувам като липса на кой знае какви чувства и емоции,по-скоро материалнистични цели,да не кажа и понякога използвачески.Мисля,че и човекът,за когото питаш не е от особено емоционалните.

# 85
Благодаря,Flame3003.Долу-горе съм на прав път при тълкуването.

# 86
Здравейте, искам да се извиня, че ще ви занимавам с моите глупости предварително! Ще се радвам, ако ми отговорите, ще чакам с нетърпение.

Искам да знам каква е причината толкова много да мисля за една жена?

5 меча   кралица чаши    луната

Може би се заблуждавам, че имам чувства към тази жена. Луната е заблуда.

Аз виждам как това, че тя не се е разкрила пред теб и че не знаеш ного неща за нея (5М) те кара да я жадуваш още по - силно и я превръща в любимата жена (Кралица чаши). Според мен луната тук идва да покаже конпежа към нея, а не заблудата...

Какво е нейното отношение и как ме вижда през нейните очи тя?

8 чаши   9 жезли   9 пентакли

Бих казала, че тя дори иска да ме избегне. По никакъв начин не отговаря на моите емоции.

На мен ми се струва, че като цяло, не и е до романтични емоции в момента. Пази се от тях и се чувства много добре в собствената си кожа. 9 пентакли може да се тълкува и като мост от едно състояние в друго. Според мен преминава през личен период, в който просто не и се занимава с никого, барикадирала се е и си съвсем ок така както си е, а именно: сама. Защото при тези комбинации, които си изтеглил, не мисля, че има някой специален в живота и.

Какво е отношението и към С?
кулата  10 меча  3 чаши

Според мен С предизвиква в нея силни емоции, които тя едвам потиска.

Хъм, а не може ли да е приятел, който да е бил до нея в период, в който всичко буквално се е срутило из под краката и и не е виждала от никъде никакъв изход? Този, който не те оставя вкъщи да слушаш балади, да рониш сълзи и да се наливаш с вино, а почти насила те извежда навън, за да си сред хора и така ти помага да излезеш от депресивното си състояние...

# 87
Здравейте, от известно време имам доста силна връзка с картите си таро. Имах много емоционална в хубавия смисъл на думата връзка с едно момче, разбирахме се перфектно всичко беше страхотно, но той заминава а аз имам мои проблеми, които бяха основна пречка да сме заедно. Бяхме решили все пак да пробваме, но както всичко беше ок, той просто каза, че не иска да ме вижда, и замина дори без да се сбогува с мен.
На въпрос " Какво мисли за мен?" Ми излезе Кралица жезли, стана ми хубаво, но не обърнах много внимание, месец по-късно на абсолютно същия въпрос ми излезе отново " Кралица жезли", вече бях потресена. Два дена по- късно реших да задам въпрос " Дали му се иска да ми пише?", защото знам, че няма да ме потърси...поне не за сега.
Излязоха ми :
1- Отново Кралица жезли...
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.
Определено не показват мое душевно състояние, сигурна съм, че картите отразяват неговото, ще се радвам да чуя как бихте го тълкували, благодаря предварително  newsm51 newsm51

# 88
Здравейте!

Нещо и мен ме накара сякаш да потърся информация за картите Таро.
Избрах си опция "Отговор на въпрос" в Таротико.
Ще бъдем ли с Д. отново семейство?

Паж жезлите, Асо чаши, Осмица жезли, Четворка чаши

Моля, помогнете ми с разтълкуването...
Благодаря!

# 89
Здравейте, искам да узная дали правилно съм разтълкувала подредбата за въпроса "ще замине ли Х в чужбина за работа до края на годината?
Картите са Светът, Крал пентакли и Умереност. Аз мисля, че ще замине, но е нужно малко търпение.

Общи условия

Активация на акаунт