На въпрос " Какво мисли за мен?" Ми излезе Кралица жезли, стана ми хубаво, но не обърнах много внимание, месец по-късно на абсолютно същия въпрос ми излезе отново " Кралица жезли", вече бях потресена. Два дена по- късно реших да задам въпрос " Дали му се иска да ми пише?", защото знам, че няма да ме потърси...поне не за сега.
Излязоха ми :
1- Отново Кралица жезли...
2 Любовниците/ влюбените
3- Петица чаши.
Определено не показват мое душевно състояние, сигурна съм, че картите отразяват неговото, ще се радвам да чуя как бихте го тълкували, благодаря предварително

Според мен по тези карти,които си изтеглила няма да те потърси.С Любовниците на 2-ра позиция все повече си мисля,че има друга жена и той се двоуми между двете ви,тъче на два стана така казано.По 3-та карта 5-ца чаши мисля,че изходът е ясен.Имаш надежди за тази връзка,които няма да бъдат задоволени и постоянно ще се чувстваш самотна и изоставена.Картите може да не отразяват само твето душевно състояние,но показват определено емоциите и нагласите ти-особено тази 5-ца чаши.Човекът не е толкова емоционално свързан със ситуацията,колкото си ти.Той иска да върви по пътя си.
Flame, защо 5 чаши да се отнася към нея, а не към него?
Той в крайна сметка е избрал друг път,а не вашият общ,което разочарова и двама ви.
За "силно" влияние никой не говори,само за обективно.За мен тази карта говори за самата ситуация,в която сте и двамата.Той е избягал т.е. откъснал се е от ситуацията,напуснал я е.Толкова.
Със съпругът ми правим опити за бебе от известно време, макар че все още не сме пристъпили напълно сериозно към това
Е що така?