Карти таро 15

• 64 907
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря Silver Light! Simple Smile
За Кулата бях чела, че може да означава катастрофи, но не разбирам защо в комбинация със Светът в право положение е катастрофа? В смисъл може ли да се тълкува като катастрофа и отпътуване към едно по-добро място? Да, колкото и цинично на някого да му звучи, смъртта особено в религиозен смисъл, се смята и за отиване на едно по-добро място.

За да се прояви влиянието на два Големи Аркана, винаги трябва да имаме опосредствена енергия, т.е. карта от малките аркани, особено ако искаме да се появят и константни/устойчиви съчетания.
Например, за болести, има устойчиви съчетания, където определени карти се повтарят неминуемо: при сериозна болест - 4 мечове и 8 мечове/Обесеният (особено, ако е неизвестна досега, например неоткрит карцином или подобни, при хормонални проблеми, задължително Умереността + карти от боя чаши); при депресии и всякакъв вид неврози - 8 мечове, Обесеният, Кралица мечове или Луната, 8 мечове, обърнат Магът (в съчетания също) и т.н. и т. н.

Колкото до твоите карти, нищо няма да се случи, освен обичайните нерви, които съпътстват пътуване при минусови температури и силен снеговалеж. Излишно си се фиксирала.

# 166
Благодаря Silver Light! Simple Smile
За Кулата бях чела, че може да означава катастрофи, но не разбирам защо в комбинация със Светът в право положение е катастрофа? В смисъл може ли да се тълкува като катастрофа и отпътуване към едно по-добро място? Да, колкото и цинично на някого да му звучи, смъртта особено в религиозен смисъл, се смята и за отиване на едно по-добро място.

За да се прояви влиянието на два Големи Аркана, винаги трябва да имаме опосредствена енергия, т.е. карта от малките аркани, особено ако искаме да се появят и константни/устойчиви съчетания.
Например, за болести, има устойчиви съчетания, където определени карти се повтарят неминуемо: при сериозна болест - 4 мечове и 8 мечове/Обесеният (особено, ако е неизвестна досега, например неоткрит карцином или подобни, при хормонални проблеми, задължително Умереността + карти от боя чаши); при депресии и всякакъв вид неврози - 8 мечове, Обесеният, Кралица мечове или Луната, 8 мечове, обърнат Магът (в съчетания също) и т.н. и т. н.

Колкото до твоите карти, нищо няма да се случи, освен обичайните нерви, които съпътстват пътуване при минусови температури и силен снеговалеж. Излишно си се фиксирала.

Тези комбинации,, които посочваш са така - знам го от опит с една от тях.
Не съм съгласна обаче с първото ти изречение. Нищо не пречи да си има комбинация от два големи аркана. Аз многократно съм се убеждавала в истинността на тези значения. Поосочих и такъв пример. Разбира се, те също са "подкрепени" от малки аркани, тъй като не се правят подредби от 2 карти само.

Благодаря за линка с комбинациите!  Simple Smile Странно ми е как някой може да не гледа с обърнати карти, как схваща негативните значения на картите ако винаги са изправени (като изключим малкото обърнати карти с положителни значения).  Rolling Eyes  Затова аз макар и супер начинаеща, от началото започнах с обърнатите...  

Ами аз знам, че с обърнати карти се гледа след като вече си напреднал. А и не е задължително гледането с обърнати карти. Аз нямам никакво намерение да гледам с обърнати. Негативното и позитивното послание на една карта не е само в това, дали е обърната или не.

Ами как се схващат отрицателните значения само с прави карти ... по комбинациите, по въпроса... Ето в примера, който посочих с пътуването - съвсем добре си ги схванах негативните значения и знаех, че ще има проблем че даже го видях и на време, точно заради картите Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 14:44 от Silver Light

# 167
Наскоро разбрах за постъпка зад гърба ми, направена от човек, който приемах за близък и доверен човек. Няма смисъл да описвам колко ме е заболяло. Изтеглих си подредба ще си стъпя ли бързо на краката след тази криза - висшата жрица обърната, 7 чаши обърната, висшият жрец обърната. Смятам, че според тази подредба имам варианти да продължа напред, но съм прекалено ограничена в собственото си съзнание и не се възползвам от възможностите пред мен.
Ако някой иска да помогне му благодаря предварително.

Предусещала ли си събитията? Дълбоко в себе си, но като че на инат си предпочела да затънеш в илюзии и сега си изправена пред рязко отрезвяване и проглеждане на ситуацията. Изеднъж истината е лъснала пред очите ти и ти все още мислиш за това и раната не е затворена. Дай си време. Успех!  bouquet

100 % вярно е всичко написано.
Благодаря ти!

Нищо драматично няма. Картите говорят, че просто си се разделила с илюзиите си, което често е болезнено, но и полезно и има терапевтичен ефект. Всички карти са обърнати и то карти като Висша жрица и 7 чаши, които прави, щяха да те носят още на вълната на мечтата и нереалистичните желания. Обърнатият Папа "заковава" картинката.

Не знам с какви карти си гледала, но са "хванали" точно ситуацията.

И тук всичко е напълно вярно.
Гледах си с андроид приложение.
Благодаря и на теб и на колорадски бръмбар!
Всяка болка минава, ще опитам и на си науча урока за доверието Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 20:57 от SvettlaS

# 168
Няма да ви казвам колко пъти са ме подвеждали т.н. "константни" комбинации. Но всеки да си ги тълкува както ги усеща. Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 08:20 от krisi_1979

# 169
  • там, където ми харесва
Здравейте , задавала съм и друг път въпроси в темата , които отговори с времето са се оказвали много точни при помощта ви при тълкуването. Сега търся помощ при тълкуването на тази комбинация, а въпросът е : Какво евентуално може да се случи , ако отблъсна М.?
Обесеният    Колесницата  Отшелникът

# 170
Здравейте , задавала съм и друг път въпроси в темата , които отговори с времето са се оказвали много точни при помощта ви при тълкуването. Сега търся помощ при тълкуването на тази комбинация, а въпросът е : Какво евентуално може да се случи , ако отблъсна М.?

Ехе, три кармични карти в едно съчетание?! Невероятно направо. Ами ще му "разбиеш" сърцето. Много травматично е съчетанието обесения и колесницата. Ще се отдръпне и ще го преживява дълго. Но това според мен не е твой проблем. Картите разказват в случая, а не ти дават никакъв съвет. Заради кармичното значение на картите, смятам, че просто така е "писано" . Успех! bouquet

# 171
Няма да ви казвам колко пъти са ме подвеждали т.н. "константни" комбинации. Но всеки да си ги тълкува както ги усеща. Хубав ден!  bouquet

Би ли споделила твоя опит, ако имаш желание?

Аз забелязвам, че таро е точно до усещане и умее да "общува" с всеки, според сами човек, малко е като "жив организъм". Например, аз като чета за дадена карта и научавайки повече за нея, след това тази карта започва да ми излиза и , когато показва новото, което съм научила.

Иначе за константните значения конкретно се убеждавам ежедневно. Но явно при мен работят така.

# 172
  • там, където ми харесва

Ехе, три кармични карти в едно съчетание?! Невероятно направо. Ами ще му "разбиеш" сърцето. Много травматично е съчетанието обесения и колесницата. Ще се отдръпне и ще го преживява дълго. Но това според мен не е твой проблем. Картите разказват в случая, а не ти дават никакъв съвет. Заради кармичното значение на картите, смятам, че просто така е "писано" . Успех! bouquet
Благодаря за отговора КRISI!!!

# 173
Аз забелязвам, че таро е точно до усещане и умее да "общува" с всеки, според сами човек, малко е като "жив организъм".

+1  bouquet

# 174
Аз забелязвам, че таро е точно до усещане и умее да "общува" с всеки, според сами човек, малко е като "жив организъм".

+1  bouquet

bouquet

Ще ви споделя и нещо много странно, на някоя от вас случвало ли се е?

Наскоро си гледам по един въпрос, който няма ама нищо общо със здравето.

И излиза комбинация за здравословен проблем с крайниците. Наистина на следващия ден имах жестоки болки в единия крак, защото си направих лека травма във фитнеса. просто се изумих от тези карти. Все едно има някаква мъдрост в тях, която ти казва дори неща, които трябва да знаеш, добри и да не ти мине през ума да питаш за такова нещо.

# 175
Silver Light Simple Smile,

би ли казала коя е тази комбинация от карти, която показва проблеми в крайниците и то точно краката, а не ръцете? Rolling Eyes Дори да ми се падне, няма да схвана какво ми казват картите... Sad Откъде разбирате какви точно здравословни проблеми ви казват картите, в кой орган, дали е злокачествено, дали е на психическа основа или просто травма и т.н.? Откъде мога да намеря информация точно на здравна тема какво говорят картите?

Ползвам немски и английски език, ако можете, препоръчайте ми литература.

Само да кажа какво стана с брат ми като обратна връзка. Отложили са пътуването уж за другия уикенд, това го разбрах днес сутринта, но от картите въобще не схванах, че няма да има пътуване. Дали са го отразили по някакъв начин?  Rolling Eyes  Почувствах се кофти, че не го разчетох на картите... Confused

# 176

Аз забелязвам, че таро е точно до усещане и умее да "общува" с всеки, според сами човек, малко е като "жив организъм". Например, аз като чета за дадена карта и научавайки повече за нея, след това тази карта започва да ми излиза и , когато показва новото, което съм научила.

Иначе за константните значения конкретно се убеждавам ежедневно. Но явно при мен работят така.

Да при всеки е различно  bouquet Ами имам горчив опит с комбинацията за болести. Толкова бях се изпопритесниля, когато на близка моя близка за въпрос свързан със здравословно състояни по време на бременност излеже отшелник и 8 Мечове. Милата, толкова се изпопретесни. Аз разбира се не и казах нещата буквално както се възприемат в таро, просто й казах да внимавам. Е, не се появи никакъв здравословен проблем. Роди се живо и здраво бебче и досега всичко е наред. Славо богу. Друг горчив опит с колесницата на крайна позиция. Уж, забава, а имам поне четири случая, в който е забързала събитията. Или пък за крах в отношенията или изневяра. Грешили са в много случаи, които са ми излизали Страшният съд и Кулата, Тройка мечове и Светът, плюс рицар жезли. Затова пък символични сънища са ми излизали доста често за Колелото на съдбата и Звездата. Явно си е просто до човека. При някой работят едни, при други други.  bouquet

# 177
Пема, комбинацията беше 4 меча и Колелото на съдбата, но тя не е само за здравословни проблеми с краката, а като цяло здравословни проблеми. Също 4 меча с Обесеният е за здравословни проблеми.

Това го знам като правило за такова значение, не знам къде можеш да потърсиш инфо конкретно за гледане за здраве.

# 178

Само да кажа какво стана с брат ми като обратна връзка. Отложили са пътуването уж за другия уикенд, това го разбрах днес сутринта, но от картите въобще не схванах, че няма да има пътуване. Дали са го отразили по някакъв начин?  Rolling Eyes  Почувствах се кофти, че не го разчетох на картите... Confused

Сега се върнах към комбинацията ти, за отлагане и забавяне, говори 4 пентакли, но пътуването ще се осъществи така или иначе. Същото е и при въпроси, свързани с пари, например за връщане на заем или за сума: хем със забавяне, хем и по-малко.

Проблемът в конкретният случай е, че излишно си се травмирала, т.е. - и да е осъществено пътуването, и да се отлага, на преден план излизат притесненията ти, които са (били) излишни.

# 179
Няма да ви казвам колко пъти са ме подвеждали т.н. "константни" комбинации. Но всеки да си ги тълкува както ги усеща. Хубав ден!  bouquet

Да при всеки е различно  bouquet Ами имам горчив опит с комбинацията за болести. Толкова бях се изпопритесниля, когато на близка моя близка за въпрос свързан със здравословно състояни по време на бременност излеже отшелник и 8 Мечове. Милата, толкова се изпопретесни. Аз разбира се не и казах нещата буквално както се възприемат в таро, просто й казах да внимавам. Е, не се появи никакъв здравословен проблем. Роди се живо и здраво бебче и досега всичко е наред. Славо богу. Друг горчив опит с колесницата на крайна позиция. Уж, забава, а имам поне четири случая, в който е забързала събитията. Или пък за крах в отношенията или изневяра. Грешили са в много случаи, които са ми излизали Страшният съд и Кулата, Тройка мечове и Светът, плюс рицар жезли. Затова пък символични сънища са ми излизали доста често за Колелото на съдбата и Звездата. Явно си е просто до човека. При някой работят едни, при други други.  bouquet

Да, наистина явно е различно при всеки човек  bouquet

Само да кажа какво стана с брат ми като обратна връзка. Отложили са пътуването уж за другия уикенд, това го разбрах днес сутринта, но от картите въобще не схванах, че няма да има пътуване. Дали са го отразили по някакъв начин?  Rolling Eyes  Почувствах се кофти, че не го разчетох на картите... Confused

Сега се върнах към комбинацията ти, за отлагане и забавяне, говори 4 пентакли, но пътуването ще се осъществи така или иначе. Същото е и при въпроси, свързани с пари, например за връщане на заем или за сума: хем със забавяне, хем и по-малко.

Проблемът в конкретният случай е, че излишно си се травмирала, т.е. - и да е осъществено пътуването, и да се отлага, на преден план излизат притесненията ти, които са (били) излишни.

А в гледане за отношения как разбираш 4 пентакли?

Общи условия

Активация на акаунт