Карти таро 15

• 64 898
  • 760
  •   1
Отговори
# 180

А в гледане за отношения как разбираш 4 пентакли?

Зависи и от другите карти в какви отношения са с 4 пентакли, дали тя е последна, дали е първа и т.н.
Но като обобщение: 4 пентакли при въпроси за емоционални отношения говори за запазване на статуквото и за една обща стагнация. Но пък, ако след 4 пентакли последва един Глупак, обърнато Ас чаши, Крал меча и т.н., ситуацията ще претърпи промяна.

# 181

А в гледане за отношения как разбираш 4 пентакли?

Зависи и от другите карти в какви отношения са с 4 пентакли, дали тя е последна, дали е първа и т.н.
Но като обобщение: 4 пентакли при въпроси за емоционални отношения говори за запазване на статуквото и за една обща стагнация. Но пък, ако след 4 пентакли последва един Глупак, обърнато Ас чаши, Крал меча и т.н., ситуацията ще претърпи промяна.

Благодаря ти  bouquet

Не ми се е падала като първа карта. По-скоро към края на подредбата, аз най-често редя Висша Жрица. И много често около нея има Крал Пентакли. Аз съм срещала знчение на тази карта като "моето си е мое" и се чудех в комбинация с този крал , дали не значи точно това.

# 182

Не ми се е падала като първа карта. По-скоро към края на подредбата, аз най-често редя Висша Жрица. И много често около нея има Крал Пентакли. Аз съм срещала знчение на тази карта като "моето си е мое" и се чудех в комбинация с този крал , дали не значи точно това.

Така е, до Крал пентакли значението й още повече се "вкаменява", жесток инат и неприемане на чуждо мнение, освен всичко друго. Но и страх от неодобрение и критика.
За емоц. отношения най-практично ми се вижда реденото с 3 карти, а за повече инфо - Келтски кръст. Приемам Висшата жрица по-скоро като тренировка на ума Simple Smile

# 183

Така е, до Крал пентакли значението й още повече се "вкаменява", жесток инат и неприемане на чуждо мнение, освен всичко друго. Но и страх от неодобрение и критика.
За емоц. отношения най-практично ми се вижда реденото с 3 карти, а за повече инфо - Келтски кръст. Приемам Висшата жрица по-скоро като тренировка на ума Simple Smile

Ох, точно така е... и като прибавим, какъв деспот е този Крал Пентакли и как най-много от всички останали иска подчинение и да е "на неговата" и по неговия начин, смятай  Laughing

Редя и по 3 карти, но аз съм зодия Дева, аз трябва всичко да знам и то с подробности  Laughing А КК ...не знам...от началото не ми е много по вкуса, затова Висшата жрица и досега ми се получава.

Благодаря ти за помощта  bouquet

# 184
Привет,
  Нова съм във форума, казвам се Цвети и съм любител на тарото. Интересува ме един въпрос и се обърнах към картите, въпросът ми е как бих се чувствала ако направя дадено действие. Използвах келтски кръст

http://prikachi.com/images.php?images/983/9012983C.jpg

Въпросът е с любовна насоченост. Страшният съд ме тормози, защо е там? Не бива да се кахаря толкова много ли?  И 10-тата позиция не разбирам

Благодаря ви

# 185
Къде мога да прочета за големите аркани по-подробно,значения,комбинации и т.н.На английски нямам проблеми.Keen,Biddy tarot,Daily Tarot Girl,Aeclectic  ги минах.

# 186
https://78stories.wordpress.com/category/големи-аркани/

Тук са добре описани добре:)

# 187
Привет,

Въпросът е с любовна насоченост. Страшният съд ме тормози, защо е там? Не бива да се кахаря толкова много ли?  И 10-тата позиция не разбирам
Благодаря ви

Защо си гледала само с Големи Аркани?
Да не говорим, че Страшният съд е и на 9-та позиция. Споменавам, защото си се притеснила.

# 188
Привет,

Въпросът е с любовна насоченост. Страшният съд ме тормози, защо е там? Не бива да се кахаря толкова много ли?  И 10-тата позиция не разбирам
Благодаря ви

Защо си гледала само с Големи Аркани?
Да не говорим, че Страшният съд е и на 9-та позиция. Споменавам, защото си се притеснила.

Означава ли това, че когато Страшния съд е на последни позиции, или на трета при гледане с три карти е добре?

# 189
Момичета,моля ,помагайте.
Ще си взема ли изпита в четвъртък?

Двойка чаши
Седмица мечове
Асо пентакли

Това асо много ме притеснява накрая.Май ще ме поскъсат.

# 190

Двойка чаши
Седмица мечове
Асо пентакли

Защо да те притеснява, асо пентакли е хубава карта. Ще го вземеш, но да не се окаже, че ще е с преписване или уговорки с преподавателя. Wink

# 191

Двойка чаши
Седмица мечове
Асо пентакли

Защо да те притеснява, асо пентакли е хубава карта. Ще го вземеш, но да не се окаже, че ще е с преписване или уговорки с преподавателя. Wink

Е,до уговорки не съм го докарала.В четвъртък ще видим,ако съм жива все още.

# 192
...ако съм жива все още.

Защо така???  Shocked Ако е от стрес, спокойно, това е само един изпит, все пак. bouquet

# 193
...ако съм жива все още.

Защо така???  Shocked Ако е от стрес, спокойно, това е само един изпит, все пак. bouquet

Защото вече изтрещях от кафета,кока-кола и безсъние.И искам да идва вече и да свършва,каквото ще да е.

# 194

Двойка чаши
Седмица мечове
Асо пентакли

Не знам колко кафета си изпила и колко си учила, но 2 чаши си е ниска начална карта и е нестабилна. 7 меча - може би за нея Соул81 казва, че може да е с уговорки. Може би очакваш протекция от някого, или по-скоро учиш неща, които смяташ че ще те питат, уж вътрешна информация. Един вид правиш си тънки сметки. Ас пентакли на последна позиция може би малко стагнира нещата, а пък и дали заради времето няма да преместят изпита за петък или понеделник?

Общи условия

Активация на акаунт