Карти таро 15

• 64 731
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Сега разбирам Кралица жезли-ние сме малко скарани и той очаква да направя първата стъпка,въпреки че вече се извиних.
Благодаря,Atina Palada.

# 541
А относно коментара Ви за 9 пентакли-той е разведен и може би прави сравнение..

# 542
А относно коментара Ви за 9 пентакли-той е разведен и може би прави сравнение..

Вероятно да. Което до някаква степен обяснява защо няма сериозни намерения според другата подредба. Хм...

# 543
Здравейте, момичета. Моля някой да изтегли карти ""как ще  се развият взаимоотношенията между П и П".

# 544
Здравейте, момичета. Моля някой да изтегли карти ""как ще  се развият взаимоотношенията между П и П".

Луната, обърната - Обърнатата Луна е меланхолия, може да премине и в депресия. Най-вероятно някой работи зад гърба на тези хора, меси им се в отношенията индиректно. Пуска клюки за тях.

Кралица Чаши, обърната - драми излишни. Тази Кралица е умела манипулаторка.

2 Мечове - единия партньор се преструва на нещо, което не е. Нужни са много компромиси от отсрещната страна, но може всичко да е напразно. Все пак трябва партньорите да са равноправни. А тук единия манипулира и изнудва, а другият партньор отстъпва и се примирява.

Рицар Чаши, обърнат - този Рицар е натрупал доза горчивина. Изпитва самосъжаление.

# 545
Хубаво е картите да се тълкуват заедно, а не една по една. Това е комбинация от карти, а не просто отделни такива.

# 546
Изтеглих ти  5 Мечове, Светът, 3 Чаши. Картата дъно Висшата жрица
Някой в отношенията не е напълно коректен и честен. Прави си тънки сметки да даде по-малко, отколкото е необходимо в едни честни отношения. В края накраищата обаче това ще излезе на яве, въпреки че ще бъде представено като недоразумение. В отношенията има трети човек. А висшата жрица показва, че това е скрито все още. Прикрива се старателно

# 547
Хубаво е картите да се тълкуват заедно, а не една по една. Това е комбинация от карти, а не просто отделни такива.

То това ми е големият проблем.

# 548

То това ми е големият проблем.

Мисля, че бръмбарчето имаше в предвид мен. Simple Smile

# 549
5 Мечове, Светът, 3 Чаши

Аз също мисля, че питащия си прави планове и има огромно желание за връзка / Светът + 5 меча/ но с 3 чаши на последна позиция, отношенията освен, че са повърхностни и несериозни, ще са и краткотрайни.

# 550
Благодаря ви.

# 551
Пускам две комбинации за обсъждане.За мен лично и на двете отговора е "да",но да видим.
Х има ли определено усещане че се познаваме от преди? 6 жезли Справедливостта Рицар пентакли
Истина ли е това,което видях в регресията?
10 жезли Асо пентакли 6 чаши

И една комбинация на Ленорман
Какво е отношението на Х към мен?
Куче Сърца Писмо

# 552
Здравейте,

Може ли да ми изтеглите карти?
Искам да знам как се развивам в работата и семейството?

# 553
Здравейте,

Може ли да ми изтеглите карти?
Искам да знам как се развивам в работата и семейството?

В какъв смисъл, как се развиваш? В семейството, за какво развитие става въпрос? Може би въпроса ти не е правилно зададен и или те интересува нещо друго или просто си го написала малко неясно.

# 554
  • Sofia
Здравейте съботно Simple Smile Имам нужда от съвет, защото на себе си не мога да разгадая абсолютно нищо Sad

Имам предложение за нова работа, тегля си 3 карти с една допълнителна -  отговор, коментар, съвет на въпроса "Какво ме чака ако я приема?". И картите са следните:
- Отговора е 5 жезли, като допълнителна карта изтеглих и 3 чаши
- Коментара е 9 чаши
- Съвета е Звездата

Няма сега да ви давам моето мнение, ще изчакам да ми помогнете вие, за което ви благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт