VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 672
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 160
Най-вероятно има сключен договор... Но и аз се учудих много като я видях в студиото вчера. Но после се замислих как един ден след смъртта на майка си се занимаваше с клипчето на Сашко във фейсбук. Все си мисля, че ако наистина скърбиш, ще си над тези неща и няма да те интересува, че някакъв посредствен човек е пуснал такова клипче. Това, разбира се, е мое мнение

# 2 161

hahaha ooooh! Ееее рицарят на бял кон ще препуска към Нови хан , да спаси принцесата от лапите на злата кралица Миглена  Laughing мъж ли е да го опишеш , мечта  Joy и като отиде какво ,кой плаши ...

# 2 162
Явно не са го открехнали да отвори темата тук  hahaha
Миглена ще му се види бяла и добра  Mr. Green

# 2 163
На Калканджиева  не й ли е рано да ходи по студията, че и някаква нахилена ми се видя. Поне 9 дни няма ли да скърби за майка си  newsm78
Ами и Жена,като Деса...кви хора са незнам.Няма скръб,няма родители, парите и кариерата са важни...бездушни хора  ooooh!

# 2 164
За Жени не съм съгласна. Тя реагира бурно срещу въпросното клипче, защото е намесено детето и. Напълно я подкрепям. Публична личност е и като коментатор е ясно, че има договор с Вип Брадър. Ако е на нормална работа, нима не би отишла, заради смъртта на майка си? Поведението на Деси ми е крайно неприемливо, но на Жени и се възхищавам за силата и куража, въпреки загубата да реагира срещу Алек Сандър. Той пък ми направи ужасно впечатление в На кафе, когато пуснаха неговата песен и някаква българска и Антон Стефанов го обвини, че бил ползвал същата мелодия. Кой бил изпълнителят на песента, не бил известен. А въпросният Сандър известен ли е, че на мен не ми беше преди Брадъра. Вдигат им самочувствието в подобни формати и после се самозабравят някои "звИзди".

# 2 165
Това не е 'нормална работа', а развлекателно шоу, със сигурност Жени има обвързващ договор, но можеше да не се показва на екран поне 2 седмици  Naughty

# 2 166

hahaha ooooh! Ееее рицарят на бял кон ще препуска към Нови хан , да спаси принцесата от лапите на злата кралица Миглена  Laughing мъж ли е да го опишеш , мечта  Joy и като отиде какво ,кой плаши ...
rotfImbo rotfImbo
Сега го видях това.

# 2 167
  • ГО
На мен ми направи впечатление, как коментаторите в студиото яростно защитаваха Жана.
Прекрасна, мила, добра и каква ли още не я наричаха. Сладко, сладко, чак нагарча  Stop

# 2 168
Че защо да не се показва? Да не е убила човек?  В понеделник не беше на лайфа, вчера си е изпълнила ангажимента. Смеела се? Нима очаквате да застане и да е като пън -подпухнала от рев и да гледа в една точка. Категорично нейното поведение е коренно различно от това на Деси и проявява характер на силна жена. Така е преценила, отишла е на лайфа. Не се е държала инфантилно, лигаво, молейки за поредното шампанско, като г-жа/г-ца (не съм наясно със статута й) Цонева.

# 2 169
Аз за траура имам свое виждане.Убедена съм,че човек носи тъгата в душата си.Същото важи и за Деса.Никога не съм я обвинявала вътрешно за влизането и в ББ,а основните критики при нея бяха именно за това.Вярно е,че за пари са там,но на един обикновен човек не му дават отпуск да се покрие и да си реве у тях,когато го сполети такова нещо.И двете имат деца,които трябва да издържат все пак,а не появяването в ефир няма да върне загубените хора.Грубоватостта и фиркането при Деси ме дразнят много повече.

# 2 170
На мен ми направи впечатление, как коментаторите в студиото яростно защитаваха Жана.
Прекрасна, мила, добра и каква ли още не я наричаха. Сладко, сладко, чак нагарча  Stop

Пусни си и й виж реакцията, като Кънчев  каза първият изгонен е .... Жана...(не си ти). Очевидно знаеше, че няма да излезе, вероятно знае и че ще спечели, мачът е свирен  Naughty

# 2 171
  • Ямбол
...Все си мисля, че ако наистина скърбиш, ще си над тези неща и няма да те интересува, че някакъв посредствен човек е пуснал такова клипче. Това, разбира се, е мое мнение
Пак ли се дава наклон кой как трябва да скърби?

# 2 172
Да нормално е Жени да ходи на работа , но не е нормално Деса да се лигави пред цяла БГ , да пие като смок и да се излага , най-вече да излага семейството си , на което сега му е трудно.не мисли.

ей ся един поздрав , че от сутрината съм музикална, аз за това бих харесвала Жана да ми е пее , само и задавам и тя ще почва  Mr. Green

# 2 173
Изгледах лайфа от снощи. Емануела и Борислав са ми симпатични. Може и да се получи нещо истинско между тях. Емануела не цъфти с ум, но не е кофти човек. Не мога да кажа същото за Ирина и Лара- ами злобни са. Peace Приличат си двете, те и затова са си дружки.

Миглена я харесвам, че си отстоява нейното и не им се дава на другите. Силен играч е.

Деси има ужасен глас, не мога да я слушам като говори направо. ooooh!

Жана ми идва туу мъч понякога с нейните изблици. Иначе сигурно е добър човек.  Simple Smile

# 2 174
  • У Диспансера ...♥♥♥
Най-вероятно има сключен договор... Но и аз се учудих много като я видях в студиото вчера. Но после се замислих как един ден след смъртта на майка си се занимаваше с клипчето на Сашко във фейсбук. Все си мисля, че ако наистина скърбиш, ще си над тези неща и няма да те интересува, че някакъв посредствен човек е пуснал такова клипче. Това, разбира се, е мое мнение
Ако скърбиш, както го разбирам аз, хич няма да ти е до фейсбук.
Скърбяла съм за близък човек и фейсбука ми беше най-малката грижа. И аз съм на твоето мнение за Сашко, как имаш сили да се хабиш за кой, какво бил казал за теб, точно в такъв момент?!

Общи условия

Активация на акаунт