VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 671
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 280
Добре, че са заменили Береану с Борислав, че съвсем на пенсионерска сбирка щеше да заприлича.

Тези от Блиц, освен че пишат изсмукани от пръстите си статии, са и неграмотни  ooooh!

# 2 281
Калканджиева ще реве пред Мон Дьо, сега по Нова  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 2 282
  • София
Аз го превключих това, защото щеше да ми дойде аман от нея. Не вярвам да каже нещо смислено.

# 2 283
Уникално интервю на Жени! Много, ама много я харесвам тази жена. Разплака ме с историята за майка си, потвърди мнението ми за нея. Много е силна, много. Измислени моделки и плеймейтки могат само да се учат от нея.

# 2 284
За първи път виждам кадрите с Любомир Начев
Тя се направи, че не е там и избяга от камерата!  Rolling Eyes

# 2 285
  • Варна
Какво прави Емануела вътре??Нямаше ме седмица,някоя добра душа би ли споделила защо,благодаря Peace

# 2 286
  • София
Нали я видяхме в цялата й прелест, когато тя беше участник! Колкото и да са монтирали в нейна вреда, тя пиеше доста и съответно поведението й и видът й беше като на човек, който пие. Ако я караше само на безалкохолно, щеше да си личи.

# 2 287
От участието й (на Жени) в Брадъра ми стана още по-положително мнението за нея. Да, правила е грешки, но кой не е? Да, пие, но не се опитва да ни  убеди, че е светица. А примери за обратното, колкото щем в нашия хай лайф. За това ми харесва - пряма е, директна е, извинява се, когато е сгрешила и е умна. Малко са тези жени сред известните. В нейния сезон ми беше фаворит за спечелване, макар че имаше голяма конкуренция.

# 2 288
  • София
Няма как да ми харесва човек, който пие, а жена да пие и да се излага по такъв начин съвсем ми е неприемливо. Никой не й налива насила в устата. Склонна съм да повярвам и за други зависимости - средата й е такава.

# 2 289
При упоритите слухове за сводничество пиенето е последния кусур на Жени, който да ме впечатли.

# 2 290
Силна е Калканджиева, щом и мафията не успя да я пречука

# 2 291
Какво прави Емануела вътре??Нямаше ме седмица,някоя добра душа би ли споделила защо,благодаря Peace
Имаше мисия с Борислав, трябваше да се правят на двойка и другите да повярват, че е истина. blahblah
Пусни си предаването от петък и ще ти стане ясно.

# 2 292
Борислав много богат бе Shocked, така де родителите му:
http://www.blitz.bg/news/article/449064
Продължавам да се чудя,защо тооолкова богат човек влиза в брадъра.Да оставим парите на страна,той не е ли зает с бизнеса си?

Както писах в предните страници , пишеше , че родителите му са разведени и , че сега ще се обединят срещу общата опасност Емануела Laughing Сега разбрахте ли защо е ерген , щото мама и тате са някой квачки и гонят всико жено около него ,сакън да не му изядат парите  ooooh!

# 2 293
  • Луната ни пази
Борислав много богат бе Shocked, така де родителите му:
http://www.blitz.bg/news/article/449064
ЕмитУ явно не го е разбрала това, иначе нямаше да се отдели от него.
Иначе ми е симпатична, макар че не следя творчеството и Simple Smile

# 2 294
Тя е виждала мъже с много повече пари , които не са на мама и тати.Вярвам , че мъжете са я лъгали.в този бранш и свят , в който живеят е трудно да случиш на човек.А и като жена мога да повярвам , че се е влюбила , но той се е оказал поредния играч(Динев) , защото влюбена жена-глупава жена.Боби изглежда друго тесто , най-малкото , че няма досег с такива среди, в които се движи Еми.пффф все искам да повярвам на приказката с щастлив край , знам , че всеки има право на истинска любов , дано за нея това е Боби.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 11:56 от Fifty Shades

Общи условия

Активация на акаунт