VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 575
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 190
  • в резерват
Бяха водещи с Андрей на някой от форматите на Слави Трифонов и той така им го измисли.

Т.е. докато ядяха хляба на Седем-осми,  се е зародило това прозвище.

# 2 191
  • Испания
Бяха водещи с Андрей на някой от форматите на Слави Трифонов и той така им го измисли.

Когато водеха първото издание на Мюзик Айдъл.

# 2 192
  • София
Гласувах за Ирина и Лара,толкова противни същества .. Я колко бяха обидени всички , че Миглена каза за Ирина,че била лоша майка всички се надигнаха срещу нея и за мишката Лили беше много удобен момент да влезне в групичката.Като казаха за Жана,че е лоша майка никой нищо не каза,но щом става дума за Иринка се надигнаха като стадо.Миглена ми е симпатична,защото казва всичко на всеки така както го мисли,уж искат да няма говорене зад гърба,после са обидени защо им казва пряко истината в очите  Grinning Grinning Grinning

# 2 193

Сакън, да те не чуе Бледоликата- че според нея шоу бизнеса в България лапа хляба на мъжа й.

# 2 194
  • Испания
Открих това /бисери от Мюзик Айдъл/:

„Нахапано от опосуми не нахапвам..."

Слави Трифонов към водещите Иван и Андрей, които току-що е нарекъл и определил, като „опосуми“ (опосум е двуутробно животно, живеещо предимно по дърветата, има некосмата опашка, с която се хваща за клоните, среща се в южните части на Северна Америка и в северните части на Южна Америка, бел. ред.).

# 2 195
Обаче Триутробната се страхува да влезне в словесен двубой с Миглена - скача на по-слабите като Софкин, Рени, Надя за не пряко касаещи я неща, ама след като чу защо Миглена я е номинирала, подви опашка Mr. Green

# 2 196

Слави Трифонов към водещите Иван и Андрей, които току-що е нарекъл и определил, като „опосуми“ (опосум е двуутробно животно, живеещо предимно по дърветата, има некосмата опашка, с която се хваща за клоните, среща се в южните части на Северна Америка и в северните части на Южна Америка, бел. ред.).

Ами ето на- двуутрубният опосум се хвана за триутробна клонка- КРАСОТА Mr. Green

# 2 197
Въпросното продуцентско дуо ги помня от Сблъсък и до там, кам залеза на предаването и двамата бяха нашишкавели прилично, а Иван даже се показваше известно време без един долен преден зъб, сега гледам си е направил 'американска усмивка'.

Обаче Триутробната се страхува да влезне в словесен двубой с Миглена - скоча на по-слабите като Софкин, Рени, Надя за не пряко касаещи я неща, ама след като чу защо Миглена я е номинирала, подви опашка Mr. Green

Мда и събира партия срещу М  Mr. Green

# 2 198
  • Испания

Ами ето на- двуутрубният опосум се хвана за триутробна клонка- КРАСОТА Mr. Green

НапраО...

Неочаквано/очаквано отровна комбинация.  ooooh!

# 2 199

Много се терзая,че кака Мег е подяла многолюдното фемили, та имам предложение към продуцента Иван. Да вземе да покани Миглена в "Мама готви по- добре", за да си заработи изяденото Mr. Green- Една апетитка "Тъщин език" и "Медуза със сечуански пипер", ще свъършат работа.

# 2 200
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Не ми е интересен този сезон ( не е за пръв път) . Много съм назад с епизодите, но едно нещо не разбирам. Обяснете ми, моля. И не ми отговаряйте с въпрос. Някаква предистория ли има, що ли? Имам чувството, че на десетки потребители в БеГе Мамата им се осмисли живота, когато Миглена номинира Ирина.Някои получиха и оргазъм, само предположение Mr. Green. Наченките на социопатия при Миглена за мен са очевидни, но не е там въпроса.Тя видя в лицето на Ирина – психопатка. Айде в някаква степен манипулаторка и липса на емпатия, може да се преструва донякъде Ирина, знам ли.  Thinking
Ама психопатия – шокиращо. Shocked
А и масовата подкрепа към Миглена -принципно, не в конкретния случай, е необяснима за мен. Shocked

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 18:05 от idiotsamamaetayna

# 2 201

Да допълня само, понеже страдам от "слонска памет"  Laughing  Измисли им го Глория - фолк певицата, докато беше жури във формата, като ги сравни с животинките от "Ледена епоха", понеже се държаха по подобен начин като водещи.

# 2 202

Мерси.
Аз чак сега гугълнах името му и видях кой Иван бил  Mr. Green
Гугълнах и опосум да видя дали си приличат. Имат нещо в погледа  Joy
Помня го от Сблъсък. Друго за него не знам.

# 2 203

smileys  Laughing, направо за  реклама:

"Новият двуутробен опосум-Антидот за триутробни"
  Безопасно за употреба!!!

# 2 204
  • Испания

smileys  Laughing, направо за  реклама:

"Новият двуутробен опосум-Антидот за триутробни"
  Безопасно за употреба!!!

Така, така. Давай ти безплатни идеи.

Общи условия

Активация на акаунт