VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 551
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 205
  • I Love You 3000
Гледам , че обсъждате Иван и сие и реших сега да се включа, да ви кажа нещо , което ми е много смешно. Аз ББ тази година не съм гледала поради простата причина, че доста от участниците ме плашат още при пръв поглед- Жана, Цонева, кака Лара, Ути, Ирина и т.н. Като прочетох тук имало и някаква луда с нож #Crazy Та като ги изкарат тези мога и да погледна за какво иде реч Grinning   Засега ми е достатъчно да ви чета и мненията ми за гореспоменатите се затвърждават.
Но това е лично мое мнение , аз за друго влязох да пиша Simple Smile За сметка на Брадъра обаче следя Фермата ( там понякога между разправията за пет чушки, дават и по някоя козичка, кокошчица, природа, та затуй ми е по интересно). Та там вече, за кой ли път чувам, в последните анонси на водещите Андрей и Иван да казват: ” И помнете Фермата е единственото предаване , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!”  . Което ме хвърли в размисъл: Това значи ли , че трябва да числя Иринка като селянка, защото аз все още не знам с какво е известна ( освен, че е новата жена на Иван)? Та тя от кое село е? Не че имам нещо против истинските хора от село, даже напротив, но тук думата е използвана в преносен смисъл, та затова ми е интересно. Просто ми е смешно и странно и затова наминах да ви споделя.
 Heart Eyes Peace

# 2 206

Неочаквано/очаквано отровна комбинация.  ooooh!

smileys  Laughing, направо за  реклама:

"Новият двуутробен опосум-Антидот за триутробни"
  Безопасно за употреба!!!

Така, така. Давай ти безплатни идеи.

Мила ми smileys, Hug де да можеше ОчеИзваден фалш, позьорство и плиткоумно лансиране да се лекуват с безплатни идеи, едва ли щяхме да пишем тук, ама Родина, както казал глистът от един виц. Joy Joy Joy

# 2 207
  • Испания
Та там вече, за кой ли път чувам, в последните анонси на водещите Андрей и Иван да казват: ” И помнете Фермата е единственото предаване , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!”  . Което ме хвърли в размисъл: Това значи ли , че трябва да числя Иринка като селянка, защото аз все още не знам с какво е известна ( освен, че е новата жена на Иван)? Та тя от кое село е? Не че имам нещо против истинските хора от село, даже напротив, но тук думата е използвана в преносен смисъл, та затова ми е интересно. Просто ми е смешно и странно и затова наминах да ви споделя.
 Heart Eyes Peace

smile3501

Можеш да си сигурна, че не му е минало през ума, че някой може да си помисли подобно нещо за благоверната му.  Peace

Мила ми smileys, Hug де да можеше ОчеИзваден фалш, позьорство и плиткоумно лансиране да се лекуват с безплатни идеи, едва ли щяхме да пишем тук, ама Родина, както казал глистът от един виц. Joy Joy Joy

Случаят е безнадежден.  ooooh! Ама къде сме тръгнали и ние да се мерим със собственичка на кухненска престилка на Yves Saint Laurent?

wash hang 1dishes

# 2 208
  • Луната ни пази
Бяха водещи с Андрей на някой от форматите на Слави Трифонов и той така им го измисли.

Т.е. докато ядяха хляба на Седем-осми,  се е зародило това прозвище.
Да допълня само, понеже страдам от "слонска памет"  Laughing  Измисли им го Глория - фолк певицата, докато беше жури във формата, като ги сравни с животинките от "Ледена епоха", понеже се държаха по подобен начин като водещи.
Понеже страдам от същат "болест" да потвърдя!Гло им го лепна, а Слави започна само така да им казва. Те през цялото време се хилеха като идиоти. 👍

# 2 209
От извесно време епизодите в Нова плей не ми тръгват Thinking( опитвам от чужбина)
Дали ги качват и някъде другаде?

# 2 210
 Миглена повтаря, като развалена грамофонна плоча как Ирина си е "зарязала" Shocked детето и няма да го вижда месец-два и после разбираме, че всички излизат.  А, сега, де Mr. Green

# 2 211
Да, смешката идваше от това, че в момента Ледена епоха беше популярен и някак сравнението с двата опосума им заспа Simple Smile Та до ден днешен си останаха "опосумите".

# 2 212
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
В защита на "опосума" Иван, за когото написах, че е загубил "моето незаменимо доверие" преди 1 година - факт Laughing и Ирина, към която нямам никакво отношение - факт Laughing
Ще наредя Миглена Mr. Green

Голям кеф, че тя е права, а другите бъркат - още във визитката Sick

Обвинения в егоизъм от страна на съвартирантите й  – основна причина за номиниране Peace

4 развода и все вината не е в нея. Дали?  Thinking

Призиви за самоубийства Shocked още във визитката – много социопатско. И тъпо – не знаеш какво ще ти дойде на главата. Confused Sad

Как нападна Ирина още при влизането – чиста злоба.Очевидна. ooooh!

Пацифистите от зоомагазините я гледали накриво когато си купувала  живи животни (гризачи)за храна на домашните си любимци – питони. Ми имат съвест хората. Да, знам, че е безполезна, знам. Confused

# 2 213
Гледам , че обсъждате Иван и сие и реших сега да се включа, да ви кажа нещо , което ми е много смешно. Аз ББ тази година не съм гледала поради простата причина, че доста от участниците ме плашат още при пръв поглед- Жана, Цонева, кака Лара, Ути, Ирина и т.н. Като прочетох тук имало и някаква луда с нож #Crazy Та като ги изкарат тези мога и да погледна за какво иде реч Grinning   Засега ми е достатъчно да ви чета и мненията ми за гореспоменатите се затвърждават.
Но това е лично мое мнение , аз за друго влязох да пиша Simple Smile За сметка на Брадъра обаче следя Фермата ( там понякога между разправията за пет чушки, дават и по някоя козичка, кокошчица, природа, та затуй ми е по интересно). Та там вече, за кой ли път чувам, в последните анонси на водещите Андрей и Иван да казват: ” И помнете Фермата е единственото предаване , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!”  . Което ме хвърли в размисъл: Това значи ли , че трябва да числя Иринка като селянка, защото аз все още не знам с какво е известна ( освен, че е новата жена на Иван)? Та тя от кое село е? Не че имам нещо против истинските хора от село, даже напротив, но тук думата е използвана в преносен смисъл, та затова ми е интересно. Просто ми е смешно и странно и затова наминах да ви споделя.
 Heart Eyes Peace

Абсолютно подкрепям мнението ти- и аз хвърлям по едно око на Фермата. Иван в стремежа си за оригиналност и рейтинг, подлива вода на половинката си съвсем осъзнато. В медийната война(конкуренция), няма милост- важното е джоба. За "дребни" неща, като поведение и излагации ще се погрижи ПР-ът и платените коментатори в студиото. И така до следващият доходоносен проект.

Може да са една шепа циркаджии, но циганката която ги хвали, все още Не умряла.

# 2 214
  • София
В защита на "опосума" Иван, за когото написах, че е загубил "моето незаменимо доверие" преди 1 година - факт Laughing и Ирина, към която нямам никакво отношение - факт Laughing

Обвинения в егоизъм от страна на съвартирантите й  – основна причина за номиниране Peace

4 развода и все вината не е в нея. Дали?  Thinking

Призиви за самоубийства Shocked още във визитката – много социопатско. И тъпо – не знаеш какво ще ти дойде на главата. Confused Sad

Пацифистите от зоомагазините я гледали накриво когато си купувала  живи животни (гризачи)за храна на домашните си любимци – питони. Ми имат съвест хората. Да, знам, че е безполезна, знам. Confused

Нишо не разбрах newsm78

Кой кого напада,бре? Тука си говорим за симпатии и антипатии, и вЕрно по-противна твар от твоята Иринка не съм виждала!!!

Пък ти пак си плюй по Миглена, ама тя наистина се държи като пич - видно и от класациите...

# 2 215
  • somewhere near the sea
Миглена повтаря, като развалена грамофонна плоча как Ирина си е "зарязала" Shocked детето и няма да го вижда месец-два и после разбираме, че всички излизат.  А, сега, де Mr. Green
Naughty Режисьорите го повтарят.

# 2 216
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш

Обвинения в егоизъм от страна на съвартирантите й  – основна причина за номиниране Peace

4 развода и все вината не е в нея. Дали?  Thinking

Пацифистите от зоомагазините я гледали накриво когато си купувала  живи животни (гризачи)за храна на домашните си любимци – питони. Ми имат съвест хората. Да, знам, че е безполезна, знам. Confused

Нишо не разбрах newsm78

Кой кого напада,бре? Тука си говорим за симпатии и антипатии, и вЕрно по-противна твар от твоята Иринка не съм виждала!!!

Пък ти пак си плюй по Миглена, ама тя наистина се държи като пич - видно и от класациите...

Първо - не знам за какви класации говориш и не ме интересува Peace

Второ -  Shocked "моята Иринка" викаш - писал съм, че нямам  "никакво отношение" към нея Shocked

Трето - не съм писал, че някой напада някого.  Shocked

Четвърто и последно - не говори от мое име, моля .

# 2 217

Случаят е безнадежден.  ooooh! Ама къде сме тръгнали и ние да се мерим със собственичка на кухненска престилка на Yves Saint Laurent?

wash hang 1dishes

Анджак де, и аз това се питам- той  Yves Saint Laurent в детството си в Алжир само воловани с масло и манатарки е ял, също като ИринИ и в знак на съпричастност с тази височайша особа-  "ИриниИ дьо Иван" й е посветил престилка за готвене. Joy Joy Joy

P.S. От утре в "Мама готви по- добре"- само с престилки Yves Saint Laurent

# 2 218
Naughty Режисьорите го повтарят.

Точно така, тя го каза в номинациите и после го раздуха, щото каките и лелите се разпениха
После обясни и на мъдрата Кака Лили защо мисли така

# 2 219
  • у дома
Не гледам редовно,не симпатизирам на никои.
След ВИПа с Азис,Катето Евро,Деси Слава и тн,няма хубав сезон.
Та питането ми е,къде е Надя,не се вижда,да не е излязла?

Общи условия

Активация на акаунт