Та като ги изкарат тези мога и да погледна за какво иде реч
Засега ми е достатъчно да ви чета и мненията ми за гореспоменатите се затвърждават. Но това е лично мое мнение , аз за друго влязох да пиша
За сметка на Брадъра обаче следя Фермата ( там понякога между разправията за пет чушки, дават и по някоя козичка, кокошчица, природа, та затуй ми е по интересно). Та там вече, за кой ли път чувам, в последните анонси на водещите Андрей и Иван да казват: ” И помнете Фермата е единственото предаване , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!” . Което ме хвърли в размисъл: Това значи ли , че трябва да числя Иринка като селянка, защото аз все още не знам с какво е известна ( освен, че е новата жена на Иван)? Та тя от кое село е? Не че имам нещо против истинските хора от село, даже напротив, но тук думата е използвана в преносен смисъл, та затова ми е интересно. Просто ми е смешно и странно и затова наминах да ви споделя.

де да можеше ОчеИзваден фалш, позьорство и плиткоумно лансиране да се лекуват с безплатни идеи, едва ли щяхме да пишем тук, ама Родина, както казал глистът от един виц.

( опитвам от чужбина)

Режисьорите го повтарят.