VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 624
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 220
Не гледам редовна,не симпатизирим на никок.
След ВИПа с Азис,Катето Евро,Деси Слава и тн,няма хубав сезон.
Та питането ми е,къде е Надя,не се вижда,да не е излязла?

Не се е влюбила в никого и не е интересна на камерата   Joy Joy Joy

# 2 221
  • Испания

P.S. От утре в "Мама готви по- добре"- само с престилки Yves Saint Laurent

Всъщност някой сигурен ли е, че такива престилки съществуват? И ако това е престилката, както твърди сп. "Ева":

Това избелялото и измачкано розАво...

# 2 222
Аз Ирина не я познавах, чела съм малко, когато нашумя около тях, но не знаех много, много подробности. Даже нея съм я бъркала с една друга водеща, не си спомням името, нито къде е била водеща. Спомням си само, че по това време гледах едно интервю с Иван, който се изказа лошо за Вихра, сравни я със селянка, нещо подобно, и ми направи много лошо впечатление. Не може да си си избрал жена, да си живял с нея, най-вероятно да си я обичал, да ти е родила дете и да излезеш пред цяла България да говориш така.
Ирина ме дразни с това, че ходи да проповядва иначе нищо друго не виждам кой знае какво. Засега.

# 2 223
Бяха водещи с Андрей на някой от форматите на Слави Трифонов и той така им го измисли.

Т.е. докато ядяха хляба на Седем-осми,  се е зародило това прозвище.
Да допълня само, понеже страдам от "слонска памет"  Laughing  Измисли им го Глория - фолк певицата, докато беше жури във формата, като ги сравни] с животинките от "Ледена епоха", понеже се държаха по подобен начин като водещи.
Понеже страдам от същат "болест" да потвърдя!Гло им го лепна, а Слави започна само така да им казва. Те през цялото време се хилеха като идиоти. 👍
Лепна им този епитет,защото бяха облечени с едни блузи на  хоризонтални раета и тя им каза,че така приличат на опосуми

# 2 224

P.S. От утре в "Мама готви по- добре"- само с престилки Yves Saint Laurent

Всъщност някой сигурен ли е, че такива престилки съществуват? И ако това е престилката, както твърди сп. "Ева":

Това избелялото и измачкано розАво...

Еее, айде сега и ти, щом го казва "Коуч спешъл, дъ бест мами" - Така е  Naughty Joy Naughty

Баба готвеше ми воловани
все блюда от сой избрани
Няма боб и мусака,
щото ний сме по- така

Не че ще ми е проблем,
ала с деликатен съм корем
Предпочитам манджи в тренд
с Ив Лоран да поднесем.

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 20:01 от sincerita

# 2 225
  • Ямбол
...Та там вече, за кой ли път чувам, в последните анонси на водещите Андрей и Иван да казват: ” И помнете Фермата е единственото предаване , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!”  . Което ме хвърли в размисъл: Това значи ли , че трябва да числя Иринка като селянка, защото аз все още не знам с какво е известна ( освен, че е новата жена на Иван)? Та тя от кое село е? Не че имам нещо против истинските хора от село, даже напротив, но тук думата е използвана в преносен смисъл, та затова ми е интересно. Просто ми е смешно и странно и затова наминах да ви споделя.
 Heart Eyes Peace
Размисълът ти не те е довел до правилно заключение. Единственото предаване, в което известни влизат да станат селяни. Това е основното твърдение и е вярно, няма друго такова предаване. От това твърдение изобщо не следва, че в останалите предавания влизат селяни, за да станат известни. Малко логика не е излишна да се влага, при такива размишления.

# 2 226
Тя на Ирина не само престилката ѝ е шик. На нея баба ѝ ѝ е месила френски кроасани, със сирене и кашкавал в тестото. Оказа се, че и аз правя френски кроасани, а не съм знаела. Joy

# 2 227
А забелязахте ли когато ИринИ разпитваше Ем и Бо къде са ходили на почивка и Бо казва ,че в Гърция-Катерини и тя веднага да подчертае,че това била видиш ли най-селската част на Гърция.И след няма и 5 сек. стана спор защо толкова разпитват за почивката им и тя пак да обясни защото когато не е в Бг е там !!! Е нали беше селска ,чий го дири и тя там  ooooh! LaughingСама си се оплита в измишльотините си hahaha

# 2 228
Ирина има претенции до Бога. И само претендира с положението си. А тя реално има този стандарт покрай мъжете, с които е била. Сама не се е справяла, да видим дали щеше да носи такива престилки. Хората, които много демонстрират обикновено имат комплекси и си ги избиват по този начин. Познавам богати хора, които са много скромни в живота. И така трябва да бъде. Ама ИринИ още явно не е достигнала до това житейско прозрение. Иначе много я бива в лайф коучинга да поучава другите.

Миглена поне сама си е изкарвала парите и си е отгледала децата.

# 2 229
Тя на Ирина не само престилката ѝ е шик. На нея баба ѝ ѝ е месила френски кроасани, със сирене и кашкавал в тестото. Оказа се, че и аз правя френски кроасани, а не съм знаела. Joy
И аз 20 години им казвах кифлички, а се оказа че съм пекла кроасани Joy

# 2 230
  • Испания

Еее, айде сега и ти, щом го казва "Коуч спешъл, дъ бест мами" - Така е  Naughty Joy Naughty

Баба готвеше ми воловани
все блюда от сой избрани
Няма боб и мусака,
щото ний сме по- така

Не че ще ми е проблем,
ала с деликатен съм корем
Предпочитам манджи в тренд
с Ив Лоран да поднесем.

newsm10 Важното е, че сме позитивни.  Wink

# 2 231
Най-селската част не е непременно лошо определение. И по-назад го коментирах, Ирина по-скоро имаше предвид, че не е урбанизирано, а е по-диво, еко, био и знаете там... модерните неща, по които тя тенденциозно се увлича. Peace

# 2 232
Размисълът ти не те е довел до правилно заключение. Единственото предаване, в което известни влизат да станат селяни. Това е основното твърдение и е вярно, няма друго такова предаване. От това твърдение изобщо не следва, че в останалите предавания влизат селяни, за да станат известни. Малко логика не е излишна да се влага, при такива размишления.
[/quote]

Боже, Лилеее и си вярваш,
мижав някакъв елит
Дет' отвсякъде пробит
мисли си- ще бъдем Хит

Важното е да си работлив
ама не и пресметлив
Селяни да станат няма
-важно е да има Драма!!!

Харесвам Калин, като творец, както и нашата Жана- от един дол дренки са, но не мога да ги съдя- ако вземат да се съберат ще избият рибата или пък.... себе си newsm78

# 2 233
Ирини не каза ли, че има къща в Гърция или само на мен ми се е дочула тази фукня....

# 2 234
А забелязахте ли когато ИринИ разпитваше Ем и Бо къде са ходили на почивка и Бо казва ,че в Гърция-Катерини и тя веднага да подчертае,че това била видиш ли най-селската част на Гърция.И след няма и 5 сек. стана спор защо толкова разпитват за почивката им и тя пак да обясни защото когато не е в Бг е там !!! Е нали беше селска ,чий го дири и тя там  ooooh! LaughingСама си се оплита в измишльотините си hahaha

Тя в Дубай ходи сигурно  Mr. Green

Бащата и майката на Борислав били разведени , уф кой знае какво е неговото семейство , няма да е по-различно от Диневи.горката ако пак и се падне същата монета

Общи условия

Активация на акаунт