VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 600
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Тя на Ирина не само престилката ѝ е шик. На нея баба ѝ ѝ е месила френски кроасани, със сирене и кашкавал в тестото. Оказа се, че и аз правя френски кроасани, а не съм знаела. Joy
И аз!

# 2 236
  • I Love You 3000
Скрит текст:
...Та там вече, за кой ли път чувам, в последните анонси на водещите Андрей и Иван да казват: ” И помнете Фермата е единственото предаване , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!”  . Което ме хвърли в размисъл: Това значи ли , че трябва да числя Иринка като селянка, защото аз все още не знам с какво е известна ( освен, че е новата жена на Иван)? Та тя от кое село е? Не че имам нещо против истинските хора от село, даже напротив, но тук думата е използвана в преносен смисъл, та затова ми е интересно. Просто ми е смешно и странно и затова наминах да ви споделя.
 Heart Eyes Peace
Размисълът ти не те е довел до правилно заключение. Единственото предаване, в което известни влизат да станат селяни. Това е основното твърдение и е вярно, няма друго такова предаване. От това твърдение изобщо не следва, че в останалите предавания влизат селяни, за да станат известни. Малко логика не е излишна да се влага, при такива размишления.

Не съм цитирала правилно. Изразът беше :” И помнете Фермата е единственото риалити , в което известни влизат , за да станат селяни, а не обратното!”  Други риалитита по това време няма освен ББ и Фермата, така че това ми беше първата асоциация. Ясно е , че са си конкуренция, но е смешно , защото жена му или каквато му е там, е в тази "конкуреция", а той е продуцент на своето си предаване , така че ...... просто ми стана смешно и реших да ви споделя. Това е!

# 2 237

P.S. От утре в "Мама готви по- добре"- само с престилки Yves Saint Laurent

Всъщност някой сигурен ли е, че такива престилки съществуват? И ако това е престилката, както твърди сп. "Ева":

Това избелялото и измачкано розАво...
Какво казва надписът на ръката и....и не е ли недопустимо, за социалната прислойка към която тя тврди , че принадлежи newsm78

# 2 238
Ирини не каза ли, че има къща в Гърция или само на мен ми се е дочула тази фукня....
Апартамент под наем ....

# 2 239
  • Испания
и не е ли недопустимо, за социалната прислойка към която тя тврди , че принадлежи newsm78

Какво е прислойка? И ако е прослойка, към коя точно принадлежи тя?

# 2 240
Не знам само що тая тема не я прекръстите на "ИринИ" и да се свърши с тая мъка вече.  Confused

# 2 241
и не е ли недопустимо, за социалната прислойка към която тя тврди , че принадлежи newsm78

Какво е прислойка? И ако е прослойка, към коя точно принадлежи тя?
Към тази с френските кроасани

# 2 242
Гледате ли какво качват във vboxa от ББ, откъси от къщата

# 2 243
Гледате ли какво качват във vboxa от ББ, откъси от къщата
Аз гледах 2 клипа качени днес и Ирина си е в къщата при Емануела, Рени и Роро също бяха там.

# 2 244
Не знам само що тая тема не я прекръстите на "ИринИ" и да се свърши с тая мъка вече.  Confused
Хаха права си, но и тя се постара да е най-обсъждана, при това негативно Wink

Дразни ме Ирина, дразни ме и Лара вече. Пракаката не ми се и каментира. А постоянното бутане на Жана ми идва в повече. Честно казано до тук приятно ме изненадаха Миглена, Емануела и донякъде Рени (като изключа бисера за Нобеловата награда). Но все пак фаворит ми е Надя и още ме е яд на продуцентите, че все ни навират едни и същи съскащи лелки, борещи се още за "титлата кака", а тази възпитана, премерена и приятна жена я оставят в сянка. #Cussing out

# 2 245
  • с трима мъже :)
Прочетох 3 страници и 3 пропускам - не мога да наваксам Simple Smile

Едно питане към хората, които толкова започнаха да харесва Миглена.
Кое точно и харесвате? Кое точно и е истинското? Отстоявала се?! Моля ви! Как започнахме да искаме от Явор да има мерки и да спазва норми в поведението си и изказванията си, а изведнъж НЕ ИСКАМЕ такива от Миглена. Защо? Нима тя е перфектна в поведението и изказванията си?! Ами вижте само походката и, поведението и (абсолютно престорено и надуто!), изказванията и, самоувереността и - всичко е прикрит фалш. Цялата тя е гнусна, противна, отвратителна и отблъскваща. Видя, че Рени се разсърди на Ирина (зоологическото предаване) и понеже и нея я заболя от коментара, отиде да се изкъпе нарочно, та Рени да обере всички първосигнални и негативни емоции и от Ирина, и от съквартирантите си. Останала сама, за Рени е най-лесно да се издъни. И след като успокои първоначалната си емоция, след душа, отиде пир Ирина да и каже, че видите ли, много и е благодарна за анализа и т.н. Колко да и е благодарна  Stop Аре стига с тоя фалш. Цялата е провокативна, особено походката и последните дни, ехидната усмивка, която, обаче този път НЕ ПОКАЗВА надменно отношение към другите и сигурност в себе си, а показва, че тая жена насила се опитва да прикрие бушуващите гневни, объркани, разочаровани чувства в себе си. Усмивката и е изкуствена, стои изкривена и стои като насила залепена върху лицето и.
Ами не мога да и се възхищавам, да и се прекланям, да я харесвам. Провокираща, търсеща скандали, самозабравила се до немай къде и се вживява, че ББ е поредното нейно предаване, в което тя ще играе главната роля и ще задава въпросите. И оная, около нея, Ирина - същата история. Тя пък вече се изживява на Господ  ooooh!

# 2 246
Аз нищо не и харесвам на Миглена , даже още по-противна ми е.като почна от там , че ходи да се сваля на мъжете като недоклатена , ами и прави масаж на Боби , някак ми идва в повече.абсолютно дебелокожо същество.

# 2 247
  • Ямбол
Аз харесвам Миглена. Не харесвам Явор, но не искам от него нищо. Гнусен ми е.
За мен Миглена е умна и тя го знае. Походката и поведението ѝ са на човек със самочувствие, а в това няма нищо лошо. Кое е фалш, бе моме? Самоувереността? Нима не виждаш, че е самоуверена?
Прекрасна е. Винаги знае какво да каже, защото го може. Нормално е да е надменна, на фона на някои други, които са много по-ниско от нея, такава трябва да бъде тя, да им показва, къде им е мястото.

# 2 248
И аз я харесвам по същите причини, аман от жени изживяващи се като жертви, мрънкащи и ревящи  Crossing Arms
Не е перфектна, има си издънки, но вместо да се вайка, просто продължава напред.

# 2 249

Е ми не, няма да се свърши, докато нагло и безпардонно ми налагат и ЛАНСИРАТ от  ефира ей такива псевдо Човеци, като ИРИНА дьо Иван, да се свети името й- няма да млъкна. Може да е форум за забавление, но виждам лек прогрес ( знам,че от Нова четат ли четат БГ МАМА). Господата от Нова снощи им дадоха за душичките и на двете свраки, Ларка и Ирка- "хора, които не виждат по -далече от носа си", "токсични циници"- Еми има напредък, труден но има. И не че им пука, за нашето мнение, но едва ли ще си сложат Ирина, за водеща на предаване- реалният й рейтинг е нулев.

Общи условия

Активация на акаунт