VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 573
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 310
  • somewhere near the sea
Аз не разбирам защо съквартирантите изобщо не чуват аргументите на Миглена. А тя има такива и то съвсем разумни. Оставам с впечатлението, че само чуха споменаването на детето и реагираха първосигнално. Имам предвид Лили, Роро и Лара. На Ирина пък тази реакция ѝ е изгодна и се възползва, според мен.
Откога го казвам....

# 2 311
  • Испания
Аз не разбирам защо съквартирантите изобщо не чуват аргументите на Миглена.

Знаеш ли защо? Самата Миглена казва: "Ние нямаме очи за това, което не притежаваме". Как да я разберат тогава всички тези дребни душици?

# 2 312
  • Луната ни пази
Аз не разбирам защо съквартирантите изобщо не чуват аргументите на Миглена. А тя има такива и то съвсем разумни. Оставам с впечатлението, че само чуха споменаването на детето и реагираха първосигнално. Имам предвид Лили, Роро и Лара. На Ирина пък тази реакция ѝ е изгодна и се възползва, според мен.
Откога го казвам....
А и защо не приложиха стандарта и към себе си, когато обсъждаха Емануела и децата ѝ?

# 2 313
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Журналист към Иван Христов:
Журналист: - Защо пуснахте жена си във ВИП Брадър?
Иван: - За да я изпратят в лудницата...

hahaha hahaha

# 2 314
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но в петък не успях да гледам целия епизод и не ми стана ясно Миглена, Торнев и Лили в лудницата ли ги прати ББ или на някакво трето място?

# 2 315
В лудницата, барабар със Света Ирина, злобната кака Лара, Глорито, Деси, Ути и Михов.
Мисля, че бяха тези или?

# 2 316
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос, но в петък не успях да гледам целия епизод и не ми стана ясно Миглена, Торнев и Лили в лудницата ли ги прати ББ или на някакво трето място?

В лудницата. После ги последваха и невярващите във връзката между Емануела и Борислав.

# 2 317
Аз пък си мисля че чуват и то добре, но са такива мазни помазвачи, че са готови да лазят в краката на Ирина, надявайки се да ядат хляба на мъжът и.Вкопчили са се в Ирина, пригласят и само и само да спечелят благоразположението и , та белким мъжът и ги изрови от ТВ забравата в която са затънали.

# 2 318
  • София
Мда, има известна логика, макар да не виждам Пракаката на какво се надява, ама знае ли човек.

# 2 319
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ивекс, Зимна Утрин, мерси!  Hug  bouquet За втория транш хора /Лара, Ирина и т.н./ гледах, но за първите трима не успях да разбера къде ги пратиха.

# 2 320
  • ВАРНА
Защо няма 24 часово лайв излъчване както всички предишни сезони?    

-   Отговор - за да могат да излизат от къщата когато им кефне!

Този сезон е тотална лъжа всичко в него!!!

Биг Брадър в цял свят и до ден днешен навсякъде има отделен 24 часов лайв канал - и в интернет и на сателит!

Само в България от две години насам спряха 24 часовото излъчване по отделен канал - за да крият зверските манипулации!  
   На всичко  отгоре в тази къща вече всички стоят не повече от 2 часа на ден в нея!

Съмнително дали изобщо спят в нея или са в хотел и идват в къщата само за лайфовете и когато заснемат 60 минутното дейли!        През останалото време са в хотел!!!

Въобще не стоят и в "лудницата"  - там са за по 45 минути максимум на ден - колкото да минат снимките за дейлито!   После се връщат в хотела!!!

# 2 321
  • София
Мда, има известна логика, макар да не виждам Пракаката на какво се надява, ама знае ли човек.

Тя е стара номенклатура, научила се е още по соцвремената.

# 2 322
Но иначе умело се тръшкат, когато им орежат бюджета...като че ли ядат в тая къща  ooooh!

# 2 323
Най-хубав беше първият сезон.
Истински. Интересен.
Сега ... стъкмистики и манипулации. Кой влезнал за реклама, кой за пари.

# 2 324
  • somewhere near the sea
Връщат се в хотела ли? Ти откъде знаеш?( не се заяждам, интересно ми стана дали е наистина или само предполагаш) Защото и аз не мисля, че особено през уикенда в къщата има някой. Особено пък да спят под звездите. Хахаха, пракаката да спи навън и то не в двойно легло със специален порцион. Сега си спомням, че Ирина и Лара си взеха доста багаж- те откъде знаеха, че трябва да си носят топли дрехи newsm78

Тя е стара номенклатура, научила се е още по соцвремената.
Тя нали има работа по стадионите и в нейните очи е мнооооого известна.

Общи условия

Активация на акаунт