VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 551
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 325
Но иначе умело се тръшкат, когато им орежат бюджета...като че ли ядат в тая къща  ooooh!
Особено предния път , когато имаха бюджет някакви си 200лв,как се представяте 17човека(не знам толкова ли бяха)да им стигат тези пари.абсурд

# 2 326
  • София
Те гладни няма как да стоят, нали казват, че им се полагат при всички случаи брашно, ориз, захар, сол, леща. Не помня точно какво, но основни продукти. Въпросът е, че като човек няма какво да прави и му се яде. А и нормално човек не се храни само с такива продукти.

# 2 327
То с такъв бюджет ни за цигари, ни за алкохол им стигат, там е драмата, не за храната! Уж де, защото и аз не мисля, че пребивават там за повече от няколко часа на седмица.

# 2 328
И за маслинова паста не стигат парите.  Laughing Ах, как ми липсва Кичка!  Sunglasses

# 2 329
  • София
Аз не разбирам защо съквартирантите изобщо не чуват аргументите на Миглена. А тя има такива и то съвсем разумни. Оставам с впечатлението, че само чуха споменаването на детето и реагираха първосигнално. Имам предвид Лили, Роро и Лара. На Ирина пък тази реакция ѝ е изгодна и се възползва, според мен.
Аз пък си мисля че чуват и то добре, но са такива мазни помазвачи, че са готови да лазят в краката на Ирина, надявайки се да ядат хляба на мъжът и.Вкопчили са се в Ирина, пригласят и само и само да спечелят благоразположението и , та белким мъжът и ги изрови от ТВ забравата в която са затънали.
А точно! И аз мисля, че е това!!!

# 2 330
А самият мъж Иринин не е ли и той вече в забрава?
Възможно е и да се изказвам неподготвена, тъй като нямам идея колко рейтингови са му предаванията, и освен "Фермата", за което от форума разбрах, има ли и други?

# 2 331
Възможно е и да се изказвам неподготвена, тъй като нямам идея колко рейтингови са му предаванията, и освен "Фермата", за което от форума разбрах, има ли и други?
Папараци и Мама готви по - добре...

# 2 332
Папараци и Мама готви по - добре...
Не беше ли и " Истински истории" или "Съдби на кръстопът" нс тях.

# 2 333
Цитирам от сайта на Фермата:
Цитат
Автори, водещи и продуценти:
„Сблъсък”

Водещи и продуценти:
„Мюзик айдъл” 2
„Мюзик айдъл” 3
“Вечерното шоу на Иван и Андрей”
“Разбий Иван и Андрей”
“Къртицата”1
“Къртицата”2

Продуценти:
„10-те най”
„Рекламна пауза”
„Турболига
”Градски легенди”
„Déjà vu”
“Станция Нова” – уикенд блок
“Почивна станция”
“Терминал 7” – уикенд блок
“Всяка неделя”-копродуценти
“Папараци”
“Истински истории”

Водещи:
„Мюзик айдъл” 1

Виждате кои са актуални в момента.

# 2 334
  • somewhere near the sea
 newsm78 И ся Тайсънчиту кой ще го посреща довечера? newsm78
Ренито или Емито? На какъв език ще му говорят? Дано Явор, Роро, Жана и Боби се отсрамят.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 18:16 от Marsia

# 2 335
Утре влиза, не днес  Peace

# 2 336
  • somewhere near the sea
Е, утре, де. Чуденката ми остава

# 2 337
Те гладни няма как да стоят, нали казват, че им се полагат при всички случаи брашно, ориз, захар, сол, леща. Не помня точно какво, но основни продукти. Въпросът е, че като човек няма какво да прави и му се яде. А и нормално човек не се храни само с такива продукти.

Охооо ами те всичко си имат тогава.не знаех ,че тези неща им се полагали .я да ги видим ако трябваше и тях да приспадат от бюджета , тогава мисиите щяха да ги играят на живот и смърт

# 2 338
В защита на "опосума" Иван, за когото написах, че е загубил "моето незаменимо доверие" преди 1 година - факт Laughing и Ирина, към която нямам никакво отношение - факт Laughing
Ще наредя Миглена Mr. Green

Голям кеф, че тя е права, а другите бъркат - още във визитката Sick

Обвинения в егоизъм от страна на съвартирантите й  – основна причина за номиниране Peace

4 развода и все вината не е в нея. Дали?  Thinking

Призиви за самоубийства Shocked още във визитката – много социопатско. И тъпо – не знаеш какво ще ти дойде на главата. Confused Sad

Как нападна Ирина още при влизането – чиста злоба.Очевидна. ooooh!

Пацифистите от зоомагазините я гледали накриво когато си купувала  живи животни (гризачи)за храна на домашните си любимци – питони. Ми имат съвест хората. Да, знам, че е безполезна, знам. Confused

Shocked ужас
Сега вече я намразих.
Иначе това със самоубийствата не е чак социопатско, но говори за много агресия и злоба.
Това с гризачите си е вече социопатско.
И за разводите си прав. Как пък не можа да улучи един свестен мъж, пък другите с години живеят добре с половинките си.
Иначе донякъде е забавна. Харесва ми голямата и уста.

# 2 339
newsm78 И ся Тайсънчиту кой ще го посреща довечера? newsm78
Ренито или Емито? На какъв език ще му говорят? Дано Явор, Роро, Жана и Боби се отсрамят.

Предполагам, Тайсън е научил български и така ще се разбират.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт