Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря магазин за измиване на латекс и картел с цветове?
Как да избера цвят за боядисване с черен латекс?
Къде мога да намеря цветови палитри за боядисване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря магазин за измиване на латекс и картел с цветове?
-
Как да избера цвят за боядисване с черен латекс?
-
Къде мога да намеря цветови палитри за боядисване?
-
Къде мога да намеря пердета, завеси, пътеки и килими в магазин в София?
-
Как да избера цветове за кухня с черни матови кухненски шкафове?

Цветът не е еднороден, това поне се вижда, има преливащи нюанси. Както казах, ще го комбинирам с бяло и с под в дървесна шарка. Харесах си един прекрасен дървен плот, на който да сложа мивката и който стоеше покъртително красиво с тюркоаза, обаче някак се различаваше доста от всички дървени нюанси от подовите предложения и така и не успях да го комбинирам от раз с нищо. Поради тази причина, в крайна сметка се отказах от плота и се насочих към нормална мивка. Дотук добре, но плотът наистина супер много ми хареса и все пак искам да знам, че със сигурност няма да стане, преди да се откажа завинаги от него. Питането ми е следното: доколко две дървени неща в едно малко помещение (5 кв.м.) трябва да си приличат? Може ли едното да е по-тъмно, другото по-светло и ако е така, няма ли да стане много шарено? Кажете какво мислите, моля, защото цяла нощ не можах да спя заради въпросния плот, някак си вътрешно много го искам!
Ако ви омръзне белия радиатор/лира в банята, винаги може да си го боядисате в нещо по-така
Но може това да е само а снимките, а на живо да е друго.