Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Редакция: Извинете, изтривам си снимките.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 07:58 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 196
Чудесна къща! Браво!

# 197
⅞ ...and Happily Ever After, добре се е получило. само махни лепенките от стъклата, иначе ще береш ядове.
оградата е един път. Ако я омаслиш, ще пасва много добре на другата зидария (колоните край вратата).

# 198
Купих си пердета!!! Най-накрая  Simple Smile Бледо лилави, с лек сив отенък, едноцветни, тежки и плътни. Тези дни ще давам да ги шият. От плата ще остане и за декоративни възглавници. Гледах и за сиви.Отказах се окончателно, не ми харесаха,а и щеше да стане много постна стаята.
 Исках да си взема и шалте в сиво, обаче нямаше избор в магазина,а тези които ми харесаха бяха малки размери, иначе щях да си взема. Simple Smile
Пердетата са подобни,ако не и същите.

Този стол ни е подарък.

Скрит текст:

На него се гримирам и ще стои пред тоалетката, а и котарака редовно си спи там.
Цвета му много ми харесва. И покрай него ми дойде още една муха в тлавата. Grinning
Гледах палитри в Пинтерест и тази палитра много ми допадна, защото цветовете и съвпадат с тези в спалнята ни.

Първите два цвята са като стените в спалнята, а третия се доближава много до цвета на мебелите и пердетата, почти същия е,а четвъртия е като този на стола. Изобщо в тази гама ще е.
Идеята сега ми е да акцентирам на този тъмно-лилаво цикламен цвят на стола, като го вкарам в разни дребни елементи-вази възглавнички, тук там нещо в този цвят.Но не прекалено, а само като акцент.
Защото стола няма да го махна, а само той е такъв цвят в цялата стая и не ми се стурва добре така, трябва да има още нещо цикламено, за да е по-завършено, а не да изглежда сякаш просто е проснат там да стои.
Мисля, че ще стане идеално. А и се разрових много за цветовите съчетяния и четох,че това е една доста подходяща и модерна комбинация,(не че модерността ме интересува особено)
 Но ми се видя по-смела идея и по-различна.
Другият ми вариант е детайлите да бъдат в сиво или нюд цвят, защото все пак мабелите са основно в дъбов цвят.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 11:22 от Miss_Bingley

# 199
  • Варна
Редакция: Извинете, изтривам си снимките.

Ех пропуснах! Нищо здраве  bouquet

# 200
  • In the shadows of my mind
Изпуснала съм ви много  ooooh!
Преди време мисля, че бях писала, че искам да слагам цитати в рамки и да ги наредя на стената до трапезната маса. Е, цитатите са готови, остава да ги сложим (не знам кога ще бъде, нямам никакво свободно време). В момента стоят подпряни на кухненските шкафове:
Скрит текст:

Чудя се обаче (основно след като четох блога на Веоник  Crazy ) дали да сложа 4 или 3  Thinking Тя има една тема, в която пише, че акцентите трябва да са три. Но пък не знам дали ще стои добре на стената, тъй като искам постерите да са много близо един до друг, на около 7 макс. 10см един от друг и ще стоят самотни в средата на стената, ако са само 3. Срещу тях има 4 кухненски шкафа, 4 кухненски стола около масата. Дилема  Crazy

# 201
  • Варна
Miss_Bingley тази цветова палитра е твърде далеч от мен, особено сега като се намесва и фуксията. Но както винаги съм казвала домът се прави за да се чувства добре в него живеещият, според въможностите и потребностите би казал Маслоу. Радвам ти се, има нещо много чисто и по детски искрена радост в теб. Hug

Аз все още съм в белия период, но и синята вълна не ме пуща  Laughing, попадам на обратни снимки, които ми допадат, бяла спалня и тъмна дневна Simple Smile Продължава интереса към индустриала и стиймпънк акценти,  но вече и с уклон на чист минимал. Интересът ми не е с конкретен ремонт или обзавеждане просто в момента това ме вълнува.

Малко белички спални:
Скрит текст:

[/quote]
с готина ърбан лампа, който я е видял в бг на сносна цена да се обади Simple Smile
Цитат

Една цветова палитра, патинирала мед. Любимият ми метал в интериора, чудесно се съчетава със синьо, петрол тюркоаз. А метала би могъл да се замени с кожа цвят коняк.

Скрит текст:
Цитат

Josellyn аз бих броила надписите като един акцент, стилово са еднакви и е добра хрумка.
Скрит текст:

Ето и едно предложение с 15 блога за интериор, ако искате да разцъквате - тук

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 13:27 от Doris

# 202
Ани какво да правя като това ми е на сърце!😊Знам,че много от вас не харесват тази гама и изобщо идеите ми,но пък аз си ги харесвам и знам,че ше стане чудесно.Това си е моят вкус.И си се радвам наистина на сонствения ентусиазъм-а това за мен значи,че съм на правия път.😊

# 203
  • Варна
Ани какво да правя като това ми е на сърце!😊Знам,че много от вас не харесват тази гама и изобщо идеите ми,но пък аз си ги харесвам и знам,че ше стане чудесно.Това си е моят вкус.И си се радвам наистина на сонствения ентусиазъм-а това за мен значи,че съм на правия път.😊
Hug

Специален нежен лилав поздрав

И още:
Скрит текст:

От това лилаво и аз бих сложила Simple Smile
Скрит текст:

# 204
Doris,благодаря  Simple Smile Първата снимка ми е любима  Heart Eyes
Josellyn,много симпатични цитати, макар че оттук не ги разчитам.
Не знам какво да те посъветвам по отношение на слагането. Може би във форма на квадрат на стената, нали са 4 броя?Една до друга или една под друга. Да са само три не ми се струва,че ще е добре. Пък и защо да са само три.  newsm78 Масово сега гледам слагат много, пръснати по стената, в най-различни форми. Засвиси на теб как би ти допадало.Аз моите също не знам как ще ги редя.
Моите са 12 бр.

По-малки и по-големи.
Скрит текст:

# 205
Мис Бингли ,
според мен ще е добре да се придържаш към схемата, която те е впечатлила, така със сигурност ще е хармонично и няма да се чудиш пасва ли , не пасва ли...

# 206
  • София
А с колко стъкла ти е дограмата?

С 2 , с газ Аргон  (4 сезона и К стъкло)

# 207
Мис Бингли ,
според мен ще е добре да се придържаш към схемата, която те е впечатлила, така със сигурност ще е хармонично и няма да се чудиш пасва ли , не пасва ли...
Да,така ще е най-сигурно.

# 208
А с колко стъкла ти е дограмата?

С 2 , с газ Аргон  (4 сезона и К стъкло)
Нещо не е наред с изолацията. Със същата конфигурация и температурна амплитуда 40с никакъв проблем

# 209
7нощи във всички стаи ли се образува еднакво влага по стъклата или само в определена?

Титина какво имаш в предвид, че не е наред в изолацията? Има ли вариант да има по голяма влажност от баня, примерно и това да дава отражение върху образуването на  конденз по стъклата?

Общи условия

Активация на акаунт