Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря магазин за измиване на латекс и картел с цветове?
Как да избера цвят за боядисване с черен латекс?
Къде мога да намеря цветови палитри за боядисване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря магазин за измиване на латекс и картел с цветове?
-
Как да избера цвят за боядисване с черен латекс?
-
Къде мога да намеря цветови палитри за боядисване?
-
Къде мога да намеря пердета, завеси, пътеки и килими в магазин в София?
-
Как да избера цветове за кухня с черни матови кухненски шкафове?

ми комин ще се вижда.
Не мога да работя с нито една интериорна програмка, иначе щеше да ми е къде-къде по-лесно да взимам решения
Така визуално вече, контрастния цвят не ми харесва, тухличките - горе-долу. Аз още не съм избрала плочки за гръбчето, но ако предположим, че са бели, стената ми отзад също ще е някаква много светла, ако не и бяла, не съм решила още и тогава може и да стане, като идеята е акцентът да падне не върху цвета, а върху различния релеф... ще помисля върху това, благодаря ти много!
.
Друго си е да се види, макар и скалъпено набързо.
. Цветя и да искаш да сложи ми изглежда далеч от светлина, но може и да бъркам. Но и за тях пък ще трябва да се катериш да поливаш.
(сега вече се разбра и че ставам рано, нищо човек не може да скрие в този форум
(а когато използваш много кухнята, какъвто и аспиратор да имаш, винаги се наслоява една гадна (мазна) лепкава прах, която просто няма махане.