Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ейй, това се казва новина наистина, браво!! 7no6ti, много се радвам за вас, със сигурност ви предстоят много вълнения, емоции и все хубави! И ще обзавеждаме къща, супер, супер!!  Hug

Благодаря на всички за мненията за комина! Помогнахте ми да взема решение и то е да не го подчертавам.
pep_si, а така не се ли накъсва много - долу плочки, в средата плоскост, горе латекс?

За високите шкафове съм непреклонна. В момента имам такива и понеже долните почти всички са заети с нещо вградено, всичко ми е горе. Еми, няма такава гадост! По цял ден се катеря нагоре-надолу, за да взема или да прибера нещо, което ползвам ежедневно, а не съм ниска. Честно казано, предпочитам да се катеря 2-3 пъти седмично за минутка да мина с един парцал праха, отколкото всеки ден това упражнение по няколко пъти. По принцип и вие сте прави, но хората сме различни. Ако трябва да се съобрази с всичко човек, никога няма да има мечтаната кухня, баня, хол и т.н: ако е бяла - ще се цапа много (особено от такива като мен, които не стига, че много готвят, ами си сипват и по чаша червено вино, докато готвят - натурализирано франсе съм и няма как да пропусна виното. Wink Волно или неволно, винаги мога да залея нещо с него и това, естествено, няма чистене, но ще поема риска и просто ще внимавам, защото много искам бяла кухня.), дървения плот се драска, лаченото покритие - също, мраморът попива вода, гранитната мивка става на петна, а ако изтървеш вътре някоя тежка чугунена тенджера и си край с нея... но какво пък! Просто няма за кога да чака човек да реализира идеите си и няма как да се съобрази с абсолютно всичко, защото винаги изкача нещо ново и непредвидено. Достатъчно дълго време съм живяла в апартаменти, къщи и т.н., обзаведени не по моя вкус, макар и стилно и красиво, за да мога сега да си позволя смелост и размах за жилището, в което имам възможност да го направя.

За сметка на всички изброени неудобства, кухнята ми няма да бъде ПДЧ, МДФ и т.н...., а ще бъде от истинско ясеново дърво с прекрасно бяло лаково покритие, лека и красива, с чудесен дизайн, а лично за мен пак казвам - и много функционална. Така че... бъдете малко по-смели!  Wink

# 286
Madeleine напротив, по този начин се получават 3 еднакво изглеждащи хоризонтални нива, без нарушаване на ритъма. За съжаление нямам по - фронтален изглед от качената кухня, но в мрежата сигурно има доста снимки.

# 287
  • Варна
Madeleine напротив, по този начин се получават 3 еднакво изглеждащи хоризонтални нива, без нарушаване на ритъма. За съжаление нямам по - фронтален изглед от качената кухня, но в мрежата сигурно има доста снимки.

Това беше и моята идея, снимката беше на кофти кухня, това е за онези 40 см, които не се покриват от шкафчетата нали?
Ето малко по ясна и близо до проекта.

# 288
И аз съм се замислила напоследък за кухнята, въпреки, че е много далече, ама ей така да си запълвам мислите с нещо положително, че сега сме още на грубата работа и нищо завършено няма. Иначе налепихме плочки в тоалетната на нивото на вратата и този път ги обърнахме хоризонтално, размера е 25х40 и стана много хубаво, по-хубаво от банята. Но в банята се съобразихме с декоративните плочки и нямаше как, но ето това не го помислих като ги купувах.
А кухнята на мен много ми хареса да има незнам как се казва, по плоскостите като издълбано, нещо по-ретро модел се води. Замислям се за цвят ванилия, и аз искам да ми е свежо. Нещо такова
Относно разпределението на стаите още се колебая. Чудя се третата стая дали да я правя детска или нещо като гостна, защото ми се струва, че малката няма да я отделяме още и не знам има ли смисъл от детска в момента. А за спалнята мислих мислих цветове и измислих цвят капучино или нещо такова, как ви се струва?

# 289
Да, разбрах ви, момичета, какво имате предвид. Може би обаче е добре да изчакам да ми монтират кухнята и да видя как изглежда в действителност, и тогава да преценя какво да направя. Даже сега ми хрумна, че там мога да сложа някакъв вид декорация - нещо като малки снимки може би или друго? С мнооого тънички рамки, по-тънки от плоскостта, за която е захванат шкафа, за да не пречат на отварянето му.

Freyda, какво стана с вратите, успяхте ли да откриете нещо подходящо?

# 290
  • София
pep_si, sise_to, Madeleine, благодаря ви, момичета!
Абе, доста има да се притеснявам за интериора, защото е адски голямо (те са няколко апартамента в една къща).
Като си представя как с една панелка не мога да се справя, но сега просто ще действам.
Хубавата част е, че има страхотни стени, прозорци и великолепни дървени подове, дето се казва, само мебели му трябват и разни джунджурии, за да стане уютно.

# 291
Само аз ли не вярвам  newsm78 че чак и къща с няколко апартамента. Бърз поглед на цените на апартаментите.....и факта, че планирате емиграция. И от разговор и вече сте готови да подписвате договор. Пропускаш скромните 200000 евро, др такси, които се плащат няма да ги спомена дори.

# 292
  • Варна
pep_si, sise_to, Madeleine, благодаря ви, момичета!
Абе, доста има да се притеснявам за интериора, защото е адски голямо (те са няколко апартамента в една къща).
Като си представя как с една панелка не мога да се справя, но сега просто ще действам.
Хубавата част е, че има страхотни стени, прозорци и великолепни дървени подове, дето се казва, само мебели му трябват и разни джунджурии, за да стане уютно.

Наистина е различно, но Sky ще помага с пространствата...
 bouquet Чудесна новина!

# 293
  • София
Сградата е за ремонт. в малко село е, а цената е 50 000 (за 480м2) Собствениците са българи, а имам братовчедка, която е брокер в Германия и провери документите. Таксите също са ни по силите, а парите са налични.

# 294
# 295
  • София
Аз ли не мога да смятам, някоя нула ли липсва или става дума за 100 евро на кв.м.?

# 296
Момичета от каква парочистачка ст доволни като модел ?

# 297
  • Beyond the stars
Момичета от каква парочистачка ст доволни като модел ?

Сигурна ли си, че си в правилната тема ?  Laughing

Скрит текст:
Моята е SC2 на Karcher, но си има темичка за парочистачките

# 298
  • София
Толкова са си нулите. И на мен ми се видя странно, но като се разрових и си говорих с брокерката, така си е.

# 299
  • София
480m2 за 50 000 евро?

Общи условия

Активация на акаунт