Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Мисля, че е различно. Тази, която имам, и тази, която съм харесала, са комплект от горивна камера плюс облицовка. Обаче като разглеждах Амазон и разните камини, на много продукти имаше отрицателни отзиви от клиенти, че са получили само облицовка без горивна камера, а те са мислели, че купуват комплект. Та ако имаш колебания какво купуваш, питай продавача най-добре.

# 541
  • Варна
Относно боите дулукс. Лятото боядисвахме с тях. Купихме готова - ужасно рядка , не стигна до никъде , майстора после видя , че е в края на срока на годност ( изтичаше след 2 месеца ). Другата ни я направиха на място в магазина, страшно гъста, много добра. Купувани от Варна .

# 542
Благодаря за отговора. Със сигурност ще попитам.  Simple Smile

# 543
  • Варна
Относно боите дулукс. Лятото боядисвахме с тях. Купихме готова - ужасно рядка , не стигна до никъде , майстора после видя , че е в края на срока на годност ( изтичаше след 2 месеца ). Другата ни я направиха на място в магазина, страшно гъста, много добра. Купувани от Варна .
Странно, аз съм ползвала и готово оцветена и допълнително оцветяване, винаги гъста. Война водих с едни бояджии да не я разреждат, трябвало да е като айрян, а не като кисело мляко Simple Smile трябвало е да я върнете, нещо наистина не е било в ред.

Да допълня, че точно Дулукс, който ми остана от таваните употребих да боядисам вратите.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 09:42 от Doris

# 544
  • срещу двата комина :)))
здравейте, аз напоследък съм се забила в мисли за детски стаи и искам да ви покажа едни красоти  Heart Eyes

# 545
 Mrs.Turner  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова са прекрасни!!!

Аз много харесах стаята на една блогърка, която следя, тя цялостно е много приятна, а стаята е направо разкош:

# 546
аууу, наистина е прекрасна  Heart Eyes ще си я открадна в пинтерест  Laughing

# 547
Аз се търся пердета и попаднах на нещо, което може да свърши работа на Josellyn
http://www.homemaison.com/store-bateau-en-etamine-a-rayures-geometriques.html
Ето тук се виждат по-добре шарките
http://www.homemaison.com/voilage-jacquard-en-etamine-geometrique.html

И да поискам мнението ви дали според вас вместо табла на легло, подобно решение е практично
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 11:29 от Алиска

# 548
  • София
И аз бях попаднала на тази стая. Много ми хареса и на мен. Интересно ми беше, че стаята всъщност я обитава момче  Simple Smile.

# 549
  • Варна
Видях това килимче и естествено се сетих за Josellyn.  Simple Smile
Скрит текст:

Има и други интересни неща.

# 550
Алиска, много е криейтив таз табла и вероятно ще е удобно. Но аз като една видна мързеланка виждам неудобството от ежеседмичното сваляне, пране и закачане.
Благодаря ви за коментарите за плащането за оферта. Аз съм в потрес и от друго. Последно правихме сериозен ремонт 2008, когато беше пика на строителството. Сега цените на всички ремонтни дейности ми се виждат с 50 % нагоре. Очаквах обратното, както и при мебели, обзавеждане и пр. Но квото такова.

# 551
на мен много ми харесва тази табла за легло и не ми се струва, че изисква особено голяма подръжка  Peace

# 552
# 553

ай, какви са симпатични  Laughing

# 554
  • Варна
Гледам за пердета си пишете, бяхме обсъждали ушички. Попаднах на едни мааалко по различни, според мен подходящи за детска стая.

Общи условия

Активация на акаунт