Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
ОК, ще го пиша тук номера, след като се добера до мазето да го видя  bouquet
А за Били-тата - ми те са 80см широки, а по-тесния модул - 40., както и да ги мислех, никак не ми се връзва, моята ширина е 113 см  Crazy Ще ги направим по-дълбоки рафтовете, 25 см., дано да се получи.

# 601
  • Варна
ОК, ще го пиша тук номера, след като се добера до мазето да го видя  bouquet
А за Били-тата - ми те са 80см широки, а по-тесния модул - 40., както и да ги мислех, никак не ми се връзва, моята ширина е 113 см  Crazy Ще ги направим по-дълбоки рафтовете, 25 см., дано да се получи.

Ох да!

Ако беше по-малко остатъка можеше с первази да се обере, но да речем 15-20см.

Трябва ти минимум 100 см, остатъка може с два перваза по 7 см да се обрамчат и ще изглежда като вградена.

# 602
Аз ако имах такава ситуация с библиотеката, бих направила рафтчета, които стърчат напред, но също така бих ги удължила от ляво или от дясно през едно. За съжаление хич не ме бива в рисуването, че да покажа... Например, всички влизат в нишата, но първото е удължено малко отляво, второто малко отдясно, третото пак отляво и тнт. Просто за целта трябва съответно в единия край да е изреже под формата на Г. Ето например това са двете рафтчета гледани отгоре.

Или пък така (предполага се да е симетрично от двете страни  Grinning)

Пускам и линкове, че май нещо снимките не ми се показват в поста
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 603
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Макарон,прекрасна е кухнята ти Heart Eyes Искам да те питам бещо извън темата за интериор,за което се извинявам предварително Embarassed Би ли споделила каква е тази дъска за рязане на хляб,която стои така закачена? От къде може да се закупи?

# 604
Икеа - от системата Rimforsa е, но пасва и на Gruntdal: http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Wall-storage/Wall-orga … zers/56304/80956/

# 605
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря Hug

# 606
Дами, днес има Black Friday в Vivre

# 607
Седя си аз и гледам разни клиочета в youtube и се чудя - има ли такова чудо при нас като този seagrass wallpaper? Как би трябвало да се води - текстилен? Някой тук слагал ли е такова?

# 608
  • Варна
Седя си аз и гледам разни клиочета в youtube и се чудя - има ли такова чудо при нас като този seagrass wallpaper? Как би трябвало да се води - текстилен? Някой тук слагал ли е такова?
Има ги, тапети от трева, струват към 200 лева 5м2Simple Smile

http://www.greenhousebg.com/furniture/gw-019-grass-wallpaper/

Чудни за коридор например, могат да се четкат...

# 609
Пф това е абсурдно... Явно там са някакви много достъпни, или от някоя друга трева се правят newsm78

# 610
  • Варна
Пф това е абсурдно... Явно там са някакви много достъпни, или от някоя друга трева се правят newsm78
И там са скъпи... Но за здравината им са ОК, като знам колко други много по-скъпи има и то не от трева... Въпрос на стандарт, не получават като нашите заплати.

# 611
  • Варна
И там са скъпи... Но за здравината им са ОК, като знам колко други много по-скъпи има и то не от трева... Въпрос на стандарт, не получават като нашите заплати.

И малко картинки, нали сме на петролна вълна...

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 09:19 от Doris

# 612
  • Sofia
Добро утро! Бях обещала да пусна снимки на кухнята ми. Понеже не мисля, че е много по темата и от гледна точка на дизайн не е нищо особено, пускам я в скрит текст. Вече я ползвам активно и е много практична, всичко ми е под ръка и е лесна за чистене, така че съм повече от доволна. Снимала съм по време на готвене  Embarassed и сега виждам как е метната кърпата, както и че има неща в мивката.
Скрит текст:

Играх си с различни цветове килим за пред камината. Понеже допускам, че тази дискусия вече се изчерпа и само на мен си ми е интересна, също пускам визуализациите в скрит текст
Скрит текст:
С килими цвят петрол

С графитено шаги

Със светъл килим, в бежово-екрю

Аз харесвам със светъл килим, мъжът ми - цвят петрол. Направих няколко визуализации на графитено шаги, понеже в темата бяхте единодушни, че би стояло добре. На мен ми допада, но не толкова, колкото светъл екрю килим. Този уикенд, ако времето не е хубаво за разходка, ще обиколим магазините за килими и ще видим какво ще ни хареса на живо.
Кухнята е много приятна! Hug
За килима - продължавам да поддържам изказаното по-рано мнение, че друго петролено в стаята освен дивана ще стане прекалено, а и се рискува да не съвпаднат нюансите.
Така показан килимът ми стои с неправилни размери и неправилно разположен. Според мен трябва да е съобразен само с контурите на дивана.
Аз съм си харесала ето това килимче, все още не съм сигурна за коя стая обаче - в гостната при петроленото диванче или в холокухнята при огромния сив диван Laughing

# 613
Дами, според вас дали биха си пасвали столове и маса в орех и венге? Притеснява ме, че ореха е по-сивеещ, а венгето към шоколадово и да не стане манджа с грозде... Иначе поотделно и двата цвята ми харесват. Simple Smile
Продуктите са тези:

# 614
  • Canada
 Според мен си пасват.

На нас вчера ни докараха матраците. Ще кача малко снимки по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт