Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 834
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Canada
http://azzura.snimka.bg/other/home.891501.37599886

Би трябвало да се вижда вече.

# 586
О, много се радвам, че ви е харесала кухнята. Ако някой наистина има интерес коя е фирмата, правила кухнята и останалите мебели, моля да ми пише на лични. И друг път съм казвала, че фирмата е на приятели и не е етично да им правя реклама, не ми е била това целта.

За пердетата - и аз не харесвам къси, но когато сме сами с мъжа ми, масата се прибира под прозореца, а мястото до хладилника ми е за тренировки, защото под и до кухнята не живее никой и мога да скачам на въже спокойно  Embarassed Щяха да пречат пердетата, ако бяха дълги, та така.
Кухнята много ми харесва..нещо подобно си представям за нашата. Какъв се води цвета ? И,ако имаш впечатление вече - лесен ли е за поддръжка Simple Smile
Скрит текст:
Много ми е лесна за поддръжка. Този МДФ на Кронушпан (mirror gloss ivory) не задържа отпечатъци и заради много гладката повърхност на плоскостите, е достатъчно само да се забършат с микрофибърна кърпа. Този цвят е хамелеонест, понеже е много огледален. В магазина ми изглеждаше неутрално светлобежов, а в кухнята заради банановожълтите стени плоскостите придобиха някакъв топъл оттенък. Плотът също е лесен за поддръжка, сравнявам с един релефен на Егер. Между другото, МДФ на Егер с цвят орех ставаше целия с пръстови отпечатаци и нямаше изчистване, но предната кухня беше на 12 години и предполагам новите неща на Егер са много добри.

# 587
  • София
Макаронче, и на мен много ми харесва кухнята. Hug Относно дневната, аз също съм за светлия килим. И мога да потвърдя от личен опит, че поддръжката не е по-различна от тази на тъмните килими. В детската стая сме с бял шаги и въпреки, че детето е на 7 години и в нас е пълно с деца винаги, нямам петна и замърсяване по него. Hug

# 588
Добро утро  bouquet

Включвам се тук след повече от година, но имам нужда от страничен поглед - ще правим вградена библиотека в една ниша в стената, а тъй като нишичката е дълбока само 18см., започнах да се двоумя дали ширината на полиците да е толкова, т.е. да не излизат навън, или да е по-широка, напр. 25 см и да излизат със 7 см. напред, дали няма да е грозно в такъв случай  newsm78 Тя и по-тясна, би хванала перфектно стандартните книги, но нищо по-широко от тях, а все пак ще има и какво друго да се сложи.
Ето снимка с нишата в стената, моля, абстрахирайте се от коледната атмосфера, но само тази снимка имам тук:
Скрит текст:
Благодаря предварително ако някой се включи  Hug

Макарон, страхотна кухня  bouquet

# 589
Рали, не знам колко е широка нишата, а и предполагам сте готови с довършителните работи в стаята, но за случай като твоя бих обмислила този тип библиотека, която е като вградена в стената, а корнизите и подовите первази минават пред нея. Може да има в средата един издаден панел, нещо подобно.
Скрит текст:
Ако нишата е малко по-широка от елхата, май най-добре библиотеката да е точно по размерите и да не стърчи. Пак можете да сложите корниз отгоре обаче, мисля, че корнизите ще стоят разкошно на тази синя стена.

# 590
Според мене по-добре самата библиотека да е по-дълбока, примерно 25-30см, но да можеш спокойно да си наредиш нещаата, иначе представяш ли си книгите да стърчат от нея #Crazy На фона на канапето имаш достатъчно дълбочина и няма да изглежда грозно според мен.

# 591
  • срещу двата комина :)))
аз също мисля, че можеш да си позволиш да стърчи библиотеката  Peace дори и само рафтове да направите пак би стояло много добре , но задължително корниз, ще стои вълшебно  Hug

# 592
Макарон, аз бих сложила подобен килим   в дневната - светъл е, ще приобщи жълтото кресло към общата композиция, и ще подхожда на петроления диван.
Кухнята ти е страхотна.

# 593
Благодаря ви много, момичета  Hug
Нишата е широка 113 см, само в това пространство ще са рафтовете. Сега ме замислихте с този корниз, наистина изглежда много добре, но какво точно имате предвид - на цялата синя стена, или само над библиотеката, като завършек един вид  Thinking Не мога да си представя ако на останалата част няма, а по принцип не предвиждаме такива  Rolling Eyes Относно цвета - рафтовете ще са бели, а конзолите са тези, икейски:
Скрит текст:
Какъв цвят би следвало да е евентуалния корниз  Thinking

# 594
  • Варна
Макаронче, и на мен много ми харесва кухнята. Hug Относно дневната, аз също съм за светлия килим. И мога да потвърдя от личен опит, че поддръжката не е по-различна от тази на тъмните килими. В детската стая сме с бял шаги и въпреки, че детето е на 7 години и в нас е пълно с деца винаги, нямам петна и замърсяване по него. Hug

Явно в къщи са вакханалии Shocked
Последното ми поражение беше след посещение на кръщелника ми на 3 години, набързо изпробвал печатите от Лидл, на килима и паркета:mrgreen: Дори не искам да си представя какво ще му се случи на бялото шаги у нас, освен ако не са измислили тефлоново.

# 595
  • София
Рали, а едно Били как ти се струва?
Ето различни проекти с корнизи и без корнизи:

http://www.houzz.com/ikea-billy-bookcase

Въпрос, какъв е латексът на синята ти стена и ако може да ми кажеш номера или име на цвета, много ще ти бъда благодарна.  bouquet

# 596
Нонсънс, благодаря за линка, ще разгледам  bouquet
Боята е на Хротекс, мат, ще погледна цвета точно кой номер е, имаме останало малко в една бака, и ще ти пиша ЛС.
А за Билито - ще има празно място отстрани, а идеята е да се оползотвори цялата ниша, иначе много ги харесвам Били-тата аз  Heart Eyes.

# 597
  • In the shadows of my mind
И аз да се включа - Макарон, аз харесвам светлия килим  Peace
Относно нишата - влюбих се в това:

# 598
Почна и при мен голямото търсене на килим, нещо съм се хванала с този зелен цвят за килим и за плътна завеса и не се отказвам , но не мога да намеря това което търся. Нещо като този килим но да има и зеленко малко по него виждали ли сте някъде по сайтовте ?

http://time4dreams.com/shagi-kilimi/1576-shagi-kilimi-tango-4.html

# 599
  • Варна
Нонсънс, благодаря за линка, ще разгледам  bouquet
Боята е на Хротекс, мат, ще погледна цвета точно кой номер е, имаме останало малко в една бака, и ще ти пиша ЛС.
А за Билито - ще има празно място отстрани, а идеята е да се оползотвори цялата ниша, иначе много ги харесвам Били-тата аз  Heart Eyes.
Аааааа не така, на лични! Давай цвета тук!

Колко празно място остава до били-то?

Общи условия

Активация на акаунт