Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Polar bear, не ни се иска да боядисваме и тази стена тъмна, обичаме да ни е светло. Благодаря за предложението! Hug
Снощи махнах изцяло цветарника и разпределих орхидеите по первазите, отвори се място и ми допада повече. На мястото на цветята преместих лампиона. Махнах картината и пердетата.  Embarassed Embarassed Grinning
Дами, дайте ми моля идеи къде има красиви големи картини (на разумни цени). Като ми остане време ще отида да поръчам нови пердета (много ми е голо без). Половинката предложи да са шампанско, аз не съм сигурна, може би предпочитам бели. И тук се колебая. Но, така е трудно е като се опитваш да създадеш уют с ограничен бюджет и запазвайки някой елементи от стария интериор на стаята. За това много разчитам на вашата помощ. Hug
Хубава и успешна седмица на всички!  bouquet

# 571
Добро утро! Бях обещала да пусна снимки на кухнята ми. Понеже не мисля, че е много по темата и от гледна точка на дизайн не е нищо особено, пускам я в скрит текст. Вече я ползвам активно и е много практична, всичко ми е под ръка и е лесна за чистене, така че съм повече от доволна. Снимала съм по време на готвене  Embarassed и сега виждам как е метната кърпата, както и че има неща в мивката.
Скрит текст:

Играх си с различни цветове килим за пред камината. Понеже допускам, че тази дискусия вече се изчерпа и само на мен си ми е интересна, също пускам визуализациите в скрит текст
Скрит текст:
С килими цвят петрол

С графитено шаги

Със светъл килим, в бежово-екрю

Аз харесвам със светъл килим, мъжът ми - цвят петрол. Направих няколко визуализации на графитено шаги, понеже в темата бяхте единодушни, че би стояло добре. На мен ми допада, но не толкова, колкото светъл екрю килим. Този уикенд, ако времето не е хубаво за разходка, ще обиколим магазините за килими и ще видим какво ще ни хареса на живо.

# 572
Добро утро! Бях обещала да пусна снимки на кухнята ми. Понеже не мисля, че е много по темата и от гледна точка на дизайн не е нищо особено, пускам я в скрит текст. Вече я ползвам активно и е много практична, всичко ми е под ръка и е лесна за чистене, така че съм повече от доволна. Снимала съм по време на готвене  Embarassed и сега виждам как е метната кърпата, както и че има неща в мивката.
Скрит текст:

Играх си с различни цветове килим за пред камината. Понеже допускам, че тази дискусия вече се изчерпа и само на мен си ми е интересна, също пускам визуализациите в скрит текст
Скрит текст:
С килими цвят петрол

С графитено шаги

Със светъл килим, в бежово-екрю

Аз харесвам със светъл килим, мъжът ми - цвят петрол. Направих няколко визуализации на графитено шаги, понеже в темата бяхте единодушни, че би стояло добре. На мен ми допада, но не толкова, колкото светъл екрю килим. Този уикенд, ако времето не е хубаво за разходка, ще обиколим магазините за килими и ще видим какво ще ни хареса на живо.

Страхотна ви е кухнята, струва ми се удобна,много ми хареса и белите столове също
тъй като и на мен ми предстои обзавеждане вече активно ще следя темата
Относно всекидневната с петроления килим ме грабва повече  bouquet

# 573
  • София
Макарон, разкошна е кухнята Crazy и да опитам: на плота с уредите 1 контакт с 2 гнезда ли имате или и още,но скрити?
Впечатлих се най-много от 2-та снимка с петроления килим,подчертава дивана,но и бежово-екрю стои много стилно. Предпочитам цветни акценти,а петроленото ми е един от любимите цветове,та сега и аз ще мисля как да го вмъкна в интериора на бъдещият ни дом.

# 574
Макарон, чудесна е кухнята, усвоили сте пространството много рационално.

На твое място бих сложила цветен килим, много шарен, в светли цветове.
Сега нямам време да потърся, за да онагледя.

Пропуснала съм дали стаята вече е обзаведена или престои.
Има нещо в подредбата на мебелите, което не е ок, но не мога да си обясня какво. Май бих сменила местата на стола и дивана, ако дивана не е купен вече. И може би високия шкаф на лявата стена при входа, който някак захлупва следващите мебели.
Извинявай, ако вече сте наредили всичко, това е само едно мнение на човек, който няма да живее в помещението.  Wink

Прехвърлям една снимка от предната страница, нещо подобно имам предвид за килима.

# 575
Диванът е купен, да. Много се чудех къде да го разположа, но понеже креслото е моето място за четене, реших, че искам естествена светлина. Иначе май стоеше по-красиво диванът да е до прозореца.
Шкафът до вратата е поръчан, но приятелката ми още не е започнала да го прави и мога да се откажа. И аз се чудех дали няма да тежи и затова го направих тип витрина, стъклен от три страни и с осветление. Вътре мисля да сложа картички - събирам си рисувани картички от посетените градове, та планирам да ги сложа в рамки и да ги разположа във втирнита. Ще изчакам обаче мнения за него, определено имам време да помисля дали да го има Laughing

# 576
  • Canada
Хубава кухня, Макарон! На мен холът ми харесва повече с петролено зеленият килим.
Мохини, килимът е страхотен, но не ми се вижда на място в тази картинка. Повече ще подхожа в моя хол Grinning

http://azzura.snimka.bg/architecture/house.933289.37598455

Извинявам се за качеството на снимките! Доста тъмни станаха.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 14:49 от Polar bear

# 577
  • Варна
Макарон, много даже е добра кухнята!

А за килима и аз съм за 2-рата картинка с петроления килим. Със светлия също ми харесва, но  по лесно ще се зацапва.

# 578
  • plovdiv
Макарон, коя фирма ви прави кухнята(ако не е тайна)?

# 579
Ми аз с такива цветове си представям килима или поне да е шарен.
Само аз ли не виждам сниките на Polar bear?

# 580
И аз не виждам снимките на Полар Беър. Иконките им изглеждат сякаш джипеците са "счупени".

# 581
  • USA
Макарон, много приятна кухня, всичко ми харесва с изключение на късите пердета.
Килима- графитен или петроления от втората снимка.
И аз не виждам снимките на Полар.

# 582
Макарон, честита кухня и от мен!Много изчистена,добре си я подредила.Относно килима, втората снимка с петроления, много ми харесва.Но,истава ти да си решиш какво ти допада най-много.

# 583
  • София
Макарон, кухнята и на мене ми харесва, но може би вместо пердета, бих сложила щори, като тази на вратата. Къси пердета си представям по друг начин, а твоите са тип дълги, само че скъсени.  newsm78

На мене ми харесва най-много светлия килим, някак се отваря помещението. А петроления цвят можеш да го сложиш в аксесоарите. Стъклената витрина е излишна, но все пак домът е твой и е важно ти как го усещаш.  Hug

# 584
  • Sofia
Преди да питам за кухнята Simple Smile да си кажа за килима . Е, светлия отваря много помещението -изглежда много по-просторно ! Фен съм на синьо-зеленото във всякакви нюанси ( нашите два килима са такива ) , но в случая 
определено ми харесва бежовия вариант. Ако мъжа ти държи толкова много на цвета-пробвай и с по-светъл нюанс как ще стои .
Кухнята много ми харесва..нещо подобно си представям за нашата. Какъв се води цвета ? И,ако имаш впечатление вече - лесен ли е за поддръжка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт