Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Мис Бингли, ако щеш вярвай, обаче чакам с огромно нетърпение да качиш снимки! Толкова емоция около твоето обзавеждане, всички сме съпричастни и искаме да видим!
Хахахах.И аз искам да видя вашите снимки.😊 Може би сама си създавам емоциите,някак много се въудошевявам,не знам защо така.Дано не ви досаждам.Просто искам всичко да стане добре.А и сигурно защото сме младо семейство,за първи път си обзавеждаме и си е у нас и някак си го приемам като ново начало.

# 226
Мис Бингли, съвсем нормално е да се въодушевяваш така! Създаването на един дом трябва да е закърмено с много емоции, очаквания, трепети, най-вече обич. И аз чакам снимки! Аз съм още много далеч от този момент, още дори нямаме жилище, но винаги съм го възприемала като много важен и вълнуващ момент в живота. Може би защото сме домошари и обичам много да ми е уютно.

# 227
Madeleine, Плота може да се дообработи допълнително с байцове и масло, много масло, за да го съхраниш. Разбира се ако е по-светъл от плочките може да се потъмни, за обратното може би няма да е възможно. Попитай в темата за преправяне на мебели

# 228
  • USA
Мис Бингли, ако щеш вярвай, обаче чакам с огромно нетърпение да качиш снимки! Толкова емоция около твоето обзавеждане, всички сме съпричастни и искаме да видим!
И аз, и аз чакам снимки от Мис Бингли Simple Smile

Madeleine, много ми харесва комбинацията дърво и тюркоаз, но абсурд да сложа дървен плот в мокра баня,  просто за мен си е риск.

# 229
Влага/конденз става само и единствено, когато щорите са спуснати. Понеже са blackout и са гумирани, се създава пространство между тях и прозореца (около 1,5-2 см). Понеже стъклото все пак не е топло, а стаята зимно време се отоплява, става конденз, но за виновни щорите. Ако ги дръпна, няма никакъв проблем.
Щом така мислиш, но изводът ти е грешен. Казах ти при 40С температурна амплитуда ( -20С вън и +20С вътре) със спуснати гумирани щори...нямахме конденз.

# 230
  • Варна
При нас конденза изчезна след като сложихме троен стъклопакет.

# 231
Плотът ми се падаше в "сухата" част на банята, но така или иначе, вече окончателно реших да го няма, защото днес следобед ходих до магазина да доуточним някои детайли по проекта на баня N1 и си харесах една голяма мивка, и след като той окончателно отпадна от пейзажа, си позволих да "стопля" още малко банята, избирайки малко по-тъмен гранитогрес Simple Smile Получи се много, ама много хубаво, доволна съм!  Grinning

# 232
  • София
Аз исках да сме с троен стъклопакет, но когато поръчвахме прозорците, понеже ги поръчва ММ го убедили да са такива. Карах се, обяснявах му, ама накрая ги послушал... На тази дебелина няма как да сложа троен стъклопакет...

# 233
Е да, ама имаш прозорци нали?  Wink Ние пък, щото сме много отворени, втори месец си чакаме наште...

Та то не се знае кое е добре и кое е зле Joy. Да имаш двоен, ама да си го имаш, или да си седиш без никъв, и да си спиш с идеята за трислоен  hahaha. И съм убедена, че не си го чакала над два месеца. А ние дори не знаем кога ще е готово. И кой знае още колко неща не сме се сетили и може да изникнат тепърва.

Интересни лампи

Идва краят на линейните сифони  Wink

от тук

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 20:20 от пахистахис

# 234
  • София
Цитат
Е да, ама имаш прозорци нали?  Wink Ние пък, щото сме много отворени, втори месец си чакаме наште...
Пахистахис, и вашата не е лесна, май наистина е по-добре да го има  Whistling Hug

Аз пък да ви се похваля, може да намажем с нов апартамент  Crazy Crazy Crazy

Свекъра и брат му на мъжа ми си продават до няколко дни апартамента и може вместо те да си купуват апартамент, ние да си вземем, а те да дойдат в нашия. Цяла нощ не съм мигнала от вълнение. Днес в 11 трябваше да сме на оглед на апартамент със скромните 3 спални (Аааааалелуя) хол, кухня, трапезария, две бани и килер  Crazy Crazy Crazy Crazy Иииии малкият се събуди с температура, та не можах да отида на огледа. Цяла нощ да не спя от вълнение и накрая да не мога да го видя. А следобяда има да ходи на още един оглед, който пак ще изпусна и просто ще изперкам. (Споменах вече колко мога да разчитам на ММ с прозорците, представете си избор на жилище в неговите ръце  Crossing Arms Thinking Naughty Tired)

# 235
  • In the shadows of my mind
Ние сложихме четирите постера. Харесва ми. Трябваше да сложим днес най-накрая пердета, за да снимам в някакъв завършен вид и о, изненада - размерът е грешен и ще ги връщам да ги преправят  #Cussing out #2gunfire
Купих си тази маса от Jysk, беше намалена от 199 на 135, като си мислех, че мога да я съчетая с малката, която имам, но май ще трябва да взема показаната тук за съчетание, защото при мен нещо не се получи (съжалявам са лошото качество, светлината ми е много лоша, тъй като не сме дооправили осветлението)... въобще не ми върви в този апартамент, нищо не става от първия път, а вече съм преуморена Sad По-скоро тази маса трябва да я съчетая с малката в същата форма, вместо с тази, която имам.

# 236
Josellyn, плакатите са станали гот, но не се стискай, покажжи цялата стая! А масите според мен не са зле и така.

# 237
И на мен масите са ми ок. Ти сигурно сега се "взираш" във всеки детайл, така както прави всеки в началото, а после дори няма да се сещаш, защо си мислила, че не ти се връзва. Я си се радвай и не се тормози Simple Smile

# 238
  • Бургас
И на мен масите са ми ок. Ти сигурно сега се "взираш" във всеки детайл, така както прави всеки в началото, а после дори няма да се сещаш, защо си мислила, че не ти се връзва. Я си се радвай и не се тормози Simple Smile

+1

# 239
Josellyn, ти направо си "залепила" масата и диванчето едно за друго, може би затова не ти пасват нещата визуално. Я ги раздалечи малко Simple Smile Много са хубави! И постерите също!

Ама наистина една по-обща снимка на стаята би ни дошла добре (и стимулиращо за някои от нас, които още гледат само шпакловани стени)  Wink

Общи условия

Активация на акаунт