ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 601
  • 727
  •   1
Отговори
# 630

на какво се радваше Сарпче тук, че не помня?

Laughing Laughing

че хората в полицията не спят  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 631
Ама този нишан го нямаше в серията... Joy Joy Joy

да, те сигурно затова го пуснаха бонуса.  hahaha който дебне в нета разбра, останалите да се спасяват  hahaha

бабичка много й ходи според мене  Laughing Laughing ама се сетих да кажем за пухкавата колежка на Мелек  Laughing Laughing Laughing ей тя... много е добра,... от пет изречения разбра веднага колко е добър Сарп.  Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha  това е, щото има кеди  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Много е готина Гюлчин  Heart Eyes Heart Eyes

радва се, че Сарпчи, че са спасили Йомер  Mr. Green ама за кратко  hahaha

# 632

на какво се радваше Сарпче тук, че не помня?

Laughing Laughing

че хората в полицията не спят  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ааа да, благодаря, Гале,  Peace зарадва се, че са хванали, тъй де, спасили, Йомер..  Grinning Grinning

Crazy Crazy

# 633
Димана ти що реши че Мерт спи с нея/Мелек/........ Rolling Eyes Rolling Eyes

ДжадЪ...........аз мога ти отговоря само на най-първиО въпрос....... Blush  трушиите са ми вечи готови.............. Peace  Party Party Party

Страшни сте бе........... Hug Hug Hug  ейвала........всичко видели и засекли ...... Peace  а аз само по Сарпчи блея и ич друго не видя......... ooooh! Joy Joy Joy Joy

Докато се изкажЕм и 18 нови отговора......... Shocked Joy Joy Joy Joy

Бойче, и аз не зная що го реших това newsm78 newsm78
Така ми се видя, че Мелек спеше на леглото, което се виждаше при влизането в жилището на Мерт от асансьора. Нали журналистката го подчерта това с леглото.
Върнах много пъти, за да се уверя и ми се стори, че е факт, а освен това, когатоМерт отиде при Мелек и тя му каза, че Татко вече забранява да се виждат повече с Мерт каза нещо от рода, че децата правят неща, които не винаги бащите трабва да знаят.

След като ме питаш за това започвам да мисля, че е заблуда на камерата. А, бе, стана един “Туин пиикс“ и “совите не са това, което са“

Виждам, че тук се коментира оригинала, аз не съм го гледала и не знам кой е. Моля, ако е възможно да ми споделите кой е филма и къде може да се гледа. Ще бъда много благодарна. Може и на лични.

# 634
Обаче да ви каца и Мерт играе малко срещу дЕдо  Mr. Green послъга го  hahaha каза му, че колегите му са надушили рабоатта, а всъщност той обезвреди онези  Mr. Green е, вярно направи го за да злепостави Сарп, но все пак  Joy

Изгледах и двете серии с превода  Party Party не, че се хваля, ама сме мноУ добри  Crazy Crazy Crazy

Димана, това е оригинала

# 635
Димана,  Hug Hug и това не е оригинала, но е версията, която сме гледали повечето тук, и по която, вероятно, върви сценарият на"Вътре".  Hug Hug

The Departed (2006)

Ани го е постнала междувременно... Peace Peace Grinning

не, че се хваля, ама сме мноУ добри  Crazy Crazy Crazy

newsm10 smile3521

Heart Eyes

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 636
Здравейте,

2. за това, че никой от "кебапчийницата" не познава Мерт... Това не знаем, но когато Давут го млатна по главата би трябвало, ако го познава, да го разпознае... иначе, ако забелязахте, Юсуф, директорът, в последния момент прати Мерт на тази задача, че някой от полицайчетата се беше разболял... Така, че Джелял нямаше как да знае, че синът му е на тази операция... после Мерт му се обади и му каза, че е с Йомер, затова ми е много, най- странно от целия епизод защо татко Джелял каза на Давут да убият полицая, който е с Йомер ??!!

Лу, първо и аз помислих като теб, че Татко знае кой полицай е там и много се изненадах като даде заповед за ликвидиране. Затова изгледах наново сериала и тогава видях, че замяната на полицаите стана, след като Мерт каза, че Йомер е с него. Всъщност Йо не беше с него, а с другите момчета, които помолиха Мерт той да отведе Йо, а не те. Мерт се подвоуми и прие размяната. Точно тази размяна нямаше как да я каже на Татко.

# 637
Ани, Лу, благодаря за оригинала. newsm51
Толкова се запалих с този сюжет, че съм цялата “вътре„ в историята и сигурно ще изгледам и филма д Леонардо.
Благодаря още веднъж!

Чакам с нетърпение утрешната серия.

# 638
Скрит текст:
Здравейте,

2. за това, че никой от "кебапчийницата" не познава Мерт... Това не знаем, но когато Давут го млатна по главата би трябвало, ако го познава, да го разпознае... иначе, ако забелязахте, Юсуф, директорът, в последния момент прати Мерт на тази задача, че някой от полицайчетата се беше разболял... Така, че Джелял нямаше как да знае, че синът му е на тази операция... после Мерт му се обади и му каза, че е с Йомер, затова ми е много, най- странно от целия епизод защо татко Джелял каза на Давут да убият полицая, който е с Йомер ??!!

Лу, първо и аз помислих като теб, че Татко знае кой полицай е там и много се изненадах като даде заповед за ликвидиране. Затова изгледах наново сериала и тогава видях, че замяната на полицаите стана, след като Мерт каза, че Йомер е с него. Всъщност Йо не беше с него, а с другите момчета, които помолиха Мерт той да отведе Йо, а не те. Мерт се подвоуми и прие размяната. Точно тази размяна нямаше как да я каже на Татко.

Да, така беше, това го забелязах, Димана,  Peace Peace Мерт се поколеба, явно си мислеше да звънне на татко в колата, но... го изхакаха...  но Джелял не е вчерашен... затова... както и да е...  Peace Peace

Изобщо, големи разговори по телефоните в този сериал, малко ме дразни това... дзърт- пърт... си звънят на истинските шефове...  Grinning Grinning  hahaha hahaha

Ох, много ми беше смешно Джелял като му даде онзи "Драгон" в кожена кутийка за "таен" телефон... hahaha hahaha  според мен, само по него могат да уличат Мерт във връзки с мафията Joy Joy Joy , надали има друг човек, к да ползва този модел... освен  Джелял... Joy Joy  а може СарпчИ така да направи "връзката" с "баба" Кебапчъ...  Край, край, спирам!

Хайде, лека нощ!  Hug Hug

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 23:02 от Анонимен

# 639

Изобщо, големи разговори по телефоните в този сериал...

ама Мерт и дЕдо с какви телефони си приказват  Laughing Laughing Laughing антиквариат  Joy Joy Joy такива дето спокойно можеш в бързината да ги объркаш с дистанционното  Laughing Laughing

# 640
ДжадЪ Heart Eyes, ама не й викай бабичка на аннето Joy Joy Joy

Аз логика в турско дизи не търся, щото има таквиа истински случай, че ум да ти зайде... Ама горе-долу до тук го докарват, само дето и аз не разбрах как се светна кой е помогнал на майка му... Умен е, ама все пак някой нишан трябва да е имал Thinking hahaha

hahaha hahaha hahaha Сигур, така му се дава

бабичка много й ходи според мене  Laughing Laughing ама се сетих да кажем за пухкавата колежка на Мелек  Laughing Laughing Laughing ей тя... много е добра,... от пет изречения разбра веднага колко е добър Сарп.  Peace
И нали уж никой не смеел да й каже в очите на Мелек какво мисли, пък асистентката на бърза ръка й разясни какво правят нормалните хора и колко прав е Сарп.

# 641
ДжадЪ Heart Eyes, ама не й викай бабичка на аннето Joy Joy Joy

Аз логика в турско дизи не търся, щото има таквиа истински случай, че ум да ти зайде... Ама горе-долу до тук го докарват, само дето и аз не разбрах как се светна кой е помогнал на майка му... Умен е, ама все пак някой нишан трябва да е имал Thinking hahaha

hahaha hahaha hahaha Сигур, така му се дава

И нали уж никой не смеел да й каже в очите на Мелек какво мисли, пък асистентката на бърза ръка й разясни какво правят нормалните хора и колко прав е Сарп.

Peace ан тъй Вени,  Heart Eyes Hug  ма она взе да дърдори щото разбра, че няма да й намалят запалатата  Joy Joy Joy

# 642

ама Мерт и дЕдо с какви телефони си приказват  Laughing Laughing Laughing антиквариат  Joy Joy Joy такива дето спокойно можеш в бързината да ги объркаш с дистанционното  Laughing Laughing
Да бе и аз се зачудих за телефоните  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ама те тия антики само внимание могат да привлекат  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 643

ами те са най-сигурни бе  Party Party със смартфоните винаги и по всяко време може да се разбере кой къде е  Laughing а с тези нИ може  Joy Joy

# 644
  • Яко в Матрицата...

ами те са най-сигурни бе  Party Party със смартфоните винаги и по всяко време може да се разбере кой къде е  Laughing а с тези нИ може  Joy Joy

То за смартфоните акъл трябва hahaha

Общи условия

Активация на акаунт