ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 564
  • 727
  •   1
Отговори
# 645

Изобщо, големи разговори по телефоните в този сериал...

ама Мерт и дЕдо с какви телефони си приказват  Laughing Laughing Laughing антиквариат  Joy Joy Joy такива дето спокойно можеш в бързината да ги объркаш с дистанционното  Laughing Laughing

ами те са най-сигурни бе  Party Party със смартфоните винаги и по всяко време може да се разбере кой къде е  Laughing а с тези нИ може  Joy Joy

То за смартфоните акъл трябва hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy пък те имат само коса  hahaha hahaha hahaha

# 646
Аз съм сигурна, че всичко ще си дойде на мястото и ще се разбере кой, кой е и какъв е.  Peace Да, може би ще останат някакви неща, които ще си висят, но във всички сериали е така. На мен лично ми е достатъчно, че няма лиготии и шекер и .. боза .  Mr. Green И няма да гледаме 100 серии как големи хора се държат за ръка и все има някакви проблеми между тях.  Peace
И Арас започна да ми харесва.  Peace И Ейлем много ме кефи .. някаква такава енергична и жива  Heart Eyes бабичката не е зле бе.  Joy Добре си играе жената, такава и е ролята, мелодраматична малко  Joy

и ДЕдо е готин  Joy Мелека и Сарп стоят все по-добре заедно.  Heart Eyes
Актьора, който играе Юсуф също ме кефи.  Peace изобщо мсиля, че каста е страхотен.  Peace

Но най-много от всикчо ме кефи Сарпчи.  Crazy Crazy Joy Joy Чачи освен, че има талант, не спира да работи и това си личи.  Heart Eyes И наистина е различен всеки път, ама наистина различен не като визия, ами като жестове и мимики, като стойка, ако щеш.  Peace Е, само тичането му все си такова, ама то си е Чачово .. какво да направим?  Mr. Green

Асистентката играеше и в сериала на аби, който спряха на 5-та серия. Явно това ще и е ролята - да играе шута  Joy човека, на който му е позволено да казва всичко на господарите си.  Peace както в случая с Мелек. Тя я повика, тя я попита и момичето и отговори. Каза и, че е страхотна, но изгражда дебели стени около себе си. Точно както и Бенсула  Joy нали и тя така казва в интервюто.  Joy

Ренка,  Hug Hug това за теб  Hug Hug ама Китчо го нЕма.  Crossing Arms Crossing Arms и като се сетя, че чак другото лято ще излъчат сезона и ми става лошо  Sad Sad

ади лека нощ  Hug Hug Hug

# 647

Изобщо, големи разговори по телефоните в този сериал...

ама Мерт и дЕдо с какви телефони си приказват  Laughing Laughing Laughing антиквариат  Joy Joy Joy такива дето спокойно можеш в бързината да ги объркаш с дистанционното  Laughing Laughing

ами те са най-сигурни бе  Party Party със смартфоните винаги и по всяко време може да се разбере кой къде е  Laughing а с тези нИ може  Joy Joy

То за смартфоните акъл трябва hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy пък те имат само коса  hahaha hahaha hahaha
Че да бяха раздали и на полицаите по един такъв  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И при тях май косата ще дойде повече от акъла  Whistling Whistling Whistling Whistling  Смъртта на Йомер според мен си беше изцяло провал на полицията  ooooh! ooooh! ooooh!

# 648
Благодаря ви момичета, много ви обичам, неуморни сте и единствени за мен! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До утре! Simple Smile

# 649
  • Sofia, Bulgaria

Имах гости и при всяко отиване към кухнята ви четях  Grinning Crazy
   Чак сега седнах да гледам еп.1 с бг.субт. и останах крайно разочарована
 (поне до този 1/2час),от играта на Фюсун Crossing Arms
 Че сериалът е страхотен вече го знаех  Flutter ама субт. е върхът  Simple Smile Peace
  Чачи няма равен на себе си и толкоз  Heart Eyes Hug Hug

Лека нощ! Hug

# 650
Добро утро!

# 651
  • Яко в Матрицата...

Ай, сладки Сарпчета Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро!  Party
Гале Hug Heart Eyes

# 652
  • София

E-ха, голямо и малко Сарпчи  Heart Eyes Heart Eyes Много хубава снимка

Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Галче  Hug Heart Eyes
Ренка  Hug Heart Eyes

# 653
  • Яко в Матрицата...

Ренка,  Hug Hug това за теб  Hug Hug ама Китчо го нЕма.  Crossing Arms Crossing Arms и като се сетя, че чак другото лято ще излъчат сезона и ми става лошо  Sad Sad

Благодаря, Ани Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Ще чакаме, но после кааак ще е размажем от кеф Crazy hahaha

А за другите ти размисли - съгласна съм с теб Hug И Ейлем ми харесва, и Мерт ми харесва, дЕдко, Мъничето, Рижавия, Давут, Мелек - всичките ме кефят. Аннето визуално, както казах, ми е твърде стара, но явно е търсен ефект Rolling Eyes Ако някой иска да намери причина да не хареса сериала, ще я намери - който търси, намира Joy И аз като теб се кефя най-вече на Чачо. Ако човек и в него се вгледа ще намери по нещо и Емир, и Яман, И Баръш - неизбежно е, все пак играе ги един и същ човек Peace

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 09:15 от Reni - BG

# 654

E-ха, голямо и малко Сарпчи  Heart Eyes Heart Eyes Много хубава снимка

Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Галче  Hug Heart Eyes
Ренка  Hug Heart Eyes
Много хубава сника!  Grinning Grinning 

Добро утро! Hug Hug

# 655
Аз съм сигурна, че всичко ще си дойде на мястото и ще се разбере кой, кой е и какъв е.  Peace Да, може би ще останат някакви неща, които ще си висят, но във всички сериали е така. На мен лично ми е достатъчно, че няма лиготии и шекер и .. боза .  Mr. Green И няма да гледаме 100 серии как големи хора се държат за ръка и все има някакви проблеми между тях.  Peace
И Арас започна да ми харесва.  Peace И Ейлем много ме кефи .. някаква такава енергична и жива  Heart Eyes бабичката не е зле бе.  Joy Добре си играе жената, такава и е ролята, мелодраматична малко  Joy

и ДЕдо е готин  Joy Мелека и Сарп стоят все по-добре заедно.  Heart Eyes
Актьора, който играе Юсуф също ме кефи.  Peace изобщо мсиля, че каста е страхотен.  Peace

Но най-много от всикчо ме кефи Сарпчи.  Crazy Crazy Joy Joy Чачи освен, че има талант, не спира да работи и това си личи.  Heart Eyes И наистина е различен всеки път, ама наистина различен не като визия, ами като жестове и мимики, като стойка, ако щеш.  Peace Е, само тичането му все си такова, ама то си е Чачово .. какво да направим?  Mr. Green

Peace Peace Peace Laughing Laughing

абе много неща нЕма да се разберат, ама карай  Joy Joy

тоз малкия Сарп хич не го харесвам  Mr. Green Sick Joy

За антиките - не сте ли чували, че те се проследяват най-трудно  Whistling Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

Гюнайдъъъъъъъъън  Party Party Crazy

ама мноУ сме добри  Laughing  newsm19  newsm19

# 656

ама мноУ сме добри  Laughing  newsm19  newsm19

Joy Joy  хем де!  Hug Hug

К'ви антики?  newsm78

ПП Загрях, за Нокиата 6600 говориш... Joy Joy Joy  Викам да не пренасяме антики с камионите... Joy Joy Joy

Чачеци!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Е, ако днес излезе и списанието! В колко ли им отварят будките у комшиите?  Grinning Grinning

# 657
 Hug Hug Hug Добро утро  Hug Hug Hug

чок татлъ са и малкия и големия  Heart Eyes Heart Eyes има някаква статия за малкия, ама не съм намерила оригинала.  Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 658
Ако някой иска да намери причина да не хареса сериала, ще я намери - който търси, намира Joy
не е точно така   Peace 

# 659

ей го бе... Джиджо и той се усмихва от понеделник  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бомбастичният епизод нали днес трябва да е - номер 3  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт